FOTO VIDEO Cum a fost spectacolul trupei Vunk „Inconjurul lumii“ de la Ateneul din Bacau

Sala Ateneu din Bacau s-a dovedit a fi prea mica pentru numarul mare de iubitori ai muzicii trupei Vunk si ai Vunk BACAU (3)Vunk BACAU (4)Alexandrei Usurelu. Peste 400 de persoane s-au ingramadit pentru a vedea show-ul trupei Vunk, probabil unul dintre cele mai curoajoase proiecte instrumental-vocale din ultima perioada din muzica romaneasca. Chiar daca majoritatea pieselor au fost noi, de pe albumul „Inconjurul lumii“, intreaga sala a aplaudat fiecare prestatie. Concertul a Inconjurul Lumii, Vunk, Bacau (10)inceput la ora 19 si timp de 45 de minute pe scena a cantat Alexandra Usurelu. Inconjurul Lumii, Vunk, Bacau (11)Cornel Ilie, vocalul trupei Vunk, a explicat ca fiecare piesa din albumul „Inconjurul Lumii“ isi are propria poveste, traita de interpret in viata reala, care se potriveste cu trairile publicului, incercand sa explice „empatia“ publicului. Printre piesele cântate s-au numarat „Adio“, “Pleaca”, “Scapa-ma de Ea”, “Asa si?!”, “Prajitura cu Jeleu”, “Numai la Doi”, “1000”, “Dau Alarma” s.a.

Vunk BACAU (2)Turneul „Înconjurul lumii” a fost conceput in mod complex, ca sir de spectacole maraton, de peste 100 de minute, in care scena este dotata cu ecrane de proiectie, lumini si imagini programate s.a.. Impreuna cu trupa Vunk, pe scena au urcat cateva instrumentiste la vioara si violoncel dar si trompetsitul Dan Nicolau, percutionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, Razvan Ilie, la chitara, fratele solistului vocal VUNK, Cornel Ilie.

Evenimentul este coordonat de Compania Talentivity (Noni Alexa), care se ocupa de buna organizare si promovarea spectacolelor.

Inconjurul Lumii, Vunk, Bacau (9)Trupa Vunk a inceput “Inconjurul lumii” pe 13 martie, la Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor), in acelasi oras in care trupa a concertat pentru prima data in tara, in actuala ei componenta. Vunk a cantat pe 14 martie la Brasov (Centrul Cultural Reduta), pe 18 martie la Bacau (Ateneul Mihail Jora), iar astazi, 19 martie, va fi la la Focsani (Ateneul Popular), pe 20 martie la Galati (Teatrul Dramatic Fani Tardini), pe 21 martie la Iasi (Casa de Cultura a Studentilor), pe 22 martie la Chisinau (Filmarmonica), pe 23 martie la Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 24 martie la Piatra Neamt (Teatrul Inconjurul Lumii, Vunk, Bacau (1)Tineretului), pe 25 martie la Targu Mures (Palatul Culturii), pe 26 martie la Cluj Napoca (Casa de Cultura a Studentilor), pe 27 martie la Zalau (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 28 martie la Deva (Teatrul de Arta), pe 29 martie la Timisoara (Filarmonica Banatul), pe 30 martie la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului), pe 2 aprilie la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu), pe 3 aprilie la Constanta (Teatrul de Stat), pe 4 aprilie la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart).

Toate concertele vor incepe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi gasite pe pagina Vunk (1)oficiala de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial),  iar biletele pot fi procurate din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Postei Romane si online pe www.iabilet.ro, dar si la casele de bilete ale salilor de spectacol. Ele costa 70 ron, dar pana la data de 1 martie, puteau fi cumparate la pretul special, de presale, de 50 ron. Elevii si studentii beneficiaza de un tarif special, de numai 40 de lei“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com