Partidul Socialist Roman renaste. Aurel Acatincai va fi presedintele organizatiei din Bacau

Partidul Socialist Roman (PSR) incearca zilele acestea sa-si redobandeasca personalitatea juridica, dupa ce in urma cu un an a fost radiat si dizolvat din „Registrul Partidelor Politice“ de la Tribunalul Bucuresti.

Potrivit legii partidelor politice, un partid trebuie sa aiba cel putin 25.000 de membri fondatori, domiciliati in cel putin 18 din judetele tarii si municipiul Bucuresti, dar nu mai putin de 700 de persoane pentru fiecare dintre aceste judete si municipiul Bucuresti.

sigla PSR

Aceasta prevedere din lege a fost considerata neconstitutionala, printr-o decizie recenta a Curtii Constitutionale a Romaniei, din luna februarie. Exceptia de PCR-2010neconstitutionalitate a fost ridicata de Petru Cristian Bulumac, Ionut Valentin Cucu, Claudiu Nicolae Marginean, care  au dorit sa infiinteze Partidul Pirat din Romania.

Odata cu eliminarea prevderii privind numarul minim de membri necesari pentru infiintarea unui partid, pe scena politica romaneasca vor prolifera si partidele de stanga veritabile, care-si recunosc originile direct din marxism-leninism. În ultimii ani au fost radiate mai multe formatiuni politice, precum Constantin Rotaru este liderul PAS-PCRPartidul Alianta Socialista sau Partidul Comunistilor Nepeceristi si a fost Petre Ignatencu este liderul Comitetului pentru Reorganizarea PCRrespinsa inregistrarea Partidului Comunist Roman (PCR), cerere depusa in urma cu patru ani de Constantin Rotaru, liderul PAS.

Inregistrarea Partidului Socialist Roman (PSR) duce in derizoriu si confuzie intentia liderului social democrat Mircea Geoana, care a depus actele pentru inregistrarea Partidului Social Romanesc. Cele doua formatiuni, in cazul in care vor trece de filtrul magistratilor de la Trubunalul Bucuresti vor avea o prescurtare diferita dar si o sigla total diferita, chiar daca denumirea este foarte asemanatoare.

Aurel Acatincai este desemnat lider regional dar si al organizatiei din Bacau a Partidului Socialist Roman

Aurel AcatincaiUnul dintre cei mai activi socialisti bacauani, convins de doctrina materialist dialectica, marxist-leninista, este Aurel Acatincai (63 de ani). Prezent la balconul Prefecturii Bacau in zilele Revolutiei din 89, s-a mentinut in randul partidelor cu doctrina comunista in ultimile doua decenii si jumatate. A fost membru in Partidul Muncitoresc Roman, in Partidul Alianta Socialista, a sustinut reinfiintarea PCR, etc. Mai mult, si-a mentinut si simpatiile vechi, din perioada blocului sovietic. Se afla in structurile de conducere ale Confederatiei asociatiilor de prietenie, dar si in asociatiile de prietenie romano-rusa, romano-cubaneza, romano-venezueleana sau in Asociatia Scanteia. „Voi conduce Organizatia Judeteana a Partidului Socialist Roman din Bacau si detin si functia, interimara, de vicepresedinte la nivel national si responsabil cu relatiile externe. Partidul noastru va avea stranse relatii cu partidele de stanga din Spania, Portugalia sau Republica Moldova. Asteptam decizia finala la Tribunalul Bucuresti, in procesul in care avem termen pe 3 aprilie“, a precizat Aurel Acatincai.

Manifestul PSR si situatia juridica de pe site-ul Tribunalului Bucuresti

M A N I F ESTUL  Partidului Socialist Roman
Au trecut 22 de ani de la “Evenimentele din 1989”, 22 de ani de asteptare, 22 de ani de speranta si umilinta pentru marea majoritate a populatiei, 22 de ani de minciuni si jaf fara ca cineva sa descifreze sau sa spuna adevarul despre ceea ce s-a intamplat atunci si cauzele reale care au dus la prabusirea unui sistem economic bine pus la punct al statului român.
Hotii si excrocii, care s-au perindat prin conducerea statului, fie în opozitie, fie pe la guvernare nu au avut alta treaba decât aceea de a jefui avutia nationala si de a dezmembra economia statului roman, functionabila, perfectibila si cu multe piete de desfacere în lume,dupa ce au profanat “revolutia” – facuta în folosul unora fara de neam si tara, si nu în al poporului român – ne confruntam astazi cu :
– somaj cronic, – instabilitate monetara, – insecuritate sociala,
– saracirea pâna sub limita pragului de existenta a peste 60% din populatia tarii.
Cine se face vinovat de acest dezastru national nemaiintâlnit în întreaga istorie milenara a românilor ? Exista un singur raspuns : sunt cei care peste noapte au devenit miliardari, proprietarii peste agoniseala milioanelor de cetateni ai României !
Partidul Socialist Român, sustine cu tarie ca toate guvernele de dupa 1989 se fac vinovate de acest dezastru. Noi spunem TOATE deoarce dezmatul de jefuire a românilor a inceput o data cu cuponiada si aruncarea la fier vechi a întregii industrii române, de primul guvern , de asa zisa “coalitie” a primelor partide de dezmembrare economica a tarii, sub obladuirea unui presedinte de rebut comunist, culminând cu marea privatizare a orice, mergând pe principiul “dupa noi praful si pulberea” ,si asa a fost ! Au distrus ca lacustele toata avutia tarii si aceasta, in mod deosebit, sub obladuirea “tatucului”. Au distrus mândria de a fi cetatean român !
Falsificând realitatea si folosindu-se de legi facute pentru interese meschine, protectioniste, folosind toate retelele si structurile statului de “drept” au distrus si au vândut totul…în present, marea masa a populatiei a ajuns “la sapa de lemn “, unii nemaiavând nici dupa ce sa bea apa.
Unde am ajuns ???
A fost distrusa agricultura în toate structurile sale, începând cu distrugerea sistemului cooperatist si de stat, a sistemului de irigatii, a complexelor agricole specializate, culminând cu gospodaria privata. Nici in timpul celui de al doilea razboi mondial, hrana noastra cea de toate zilele nu era adusa de aiurea, astazi peste 80 % importam, fara sa reactionam, macar fie si numai prin demnitate, în conditiile in care Dumnezeu ne-a dat o tara minunata.
Toti conducatorii nostri merg in genunchi si ne indatoreaza ,pe noi si urmasii,urmasilor nostri fata de sistemul “BANCAR TICALOSIT” . Noi am devenit o piata de desfacere pentru “altii”, iar acestia desi ne fura fara rusine ne mai cer sa aplicam, in regim de urgenta ,“solutii salvatoare” dovedite insa ,prin aplicarea lor in alte tari ale lumii,ca fiind profund gresite, ele adancind si mai mult prapastia sclaviei financiar-bancare. Din acest motiv a ajuns romanul sa fie sclav in tara sa, totul fiind distrus sistematic, bucata cu bucata !
Avem pamant dar nu avem agricultura! Nu avem mijloace de productie pentru ca toate au fost distruse! Nu mai avem zootehnie, au fost distruse plantatiile de pomi si arbusti fructiferi, padurile au fost si ele “exportate”,ca si fierul “vechi”,in dispretul total al legii – desertificarea fiind doar o parte a nenorocirilor provocate asupra noastra si a copiilor nostri. Au fost distruse sistemele de hidroamelioratii, institutele de cercetare, scolile agricole de inalta performanta si desigur industriile conexe de prelucrare,stocare si distributie a produselor agricole.
Toate acele asa zise “restructurari” au culminat cu distrugerea intregului patrimoniu national, creat cu truda si multa sudoare de poporul roman. Astfel s-a ajuns la o saracire inimaginabila a populatiei din mediul urban si rural, si nu numai, dar si la aparitia ,din nefericire, a unui alt tip de populatie si anume , patroni si sclavi ,singura tinta a “fermierului roman” devenind “sclavia agrícola”.
Este timpul sa punem capat acestei umilinte la care este supus poporul roman !
Este timpul pentru afirmarea demnitatii si inteligentei romanului !
Partidul Socialist Roman trebuie sa fie motorul renasterii nationale!
Romani! Veniti alaturi de noi pentru ca doar impreuna vom reusi sa :
– Eliminam hotia si excrocheria care a condus la jefuirea poporul roman si sa pedepsim, prin forta legii, pe toti aceia care fara rusine si fará mila au adus tara in pragul colapsului colonial;
– Recuperam bogatiile si averile furate prin eludarea legii, inginerii financiare, prin jaf si furt ;
– Recuperam bogatiile subsolului precum si a mijloacelor de productie si serviciilor de interes national ;
– Tragem la raspundere penala pe toti oamenii politici care se vor dovedi ca au lucrat contra tarii, sprijinind afacerile frauduloase ;
– Interzicem ca, in viitor, oamenii politici sa nu mai aiba posibilitatea de a face parte din consiliile de administratie ale diferitelor banci sau intreprinderi ;
– Declaram teritoriului Romaniei ca proprietate inalienabila si imprescriptibila a neamului romanesc .
Nu vom permite ca la adapostul formulelor ca trebuie sa fim cetateni europeni sa se instaleze o clasa oligarhica si tiranica, pe spatele celor ce muncesc, fluturand prin vazduh lozincile : “ asa servim Patria” – pe care ei nu o iubesc, “il iubim pe Dumnezeu” – in care ei nu cred , “ne iubim Biserica” – in care ei nu intra niciodata sau “Armata” – pe care o trimit la razboi cu bratele goale.
Partidul Socialist Roman poate face ceea ce isi propune numai cu participarea, alaturi de el , a tuturor romanilor, oriunde ar fi ei astazi si in viitor !
Putem sa stopam saracia numai daca vom aplica in mod inteligent si eficient noi politici financiar-salariale si fiscale, care sa conduca la :
a) Crearea si asigurarea locurilor de munca, educatie, asistenta sociala, cultura, etc. ,obiective care sunt specifice ideologiei socialismului actual , chiar si unor norme UE.
b) Renasterea agriculturii moderne : Agronomie – cultura mare /legumicultura si refacerea sistemelor de irigatii, Zootehnie , Horticultura, Apicultura, piscicultura etc.Renasterea industriei specifice constructiei de masini pentru agricultura .Toate acestea vor fi infaptuite prin urmatoarele forme de proprietate:de stat, cooperatista, individuala si mixta ;
c) Reindustrializarea tarii prin cresterea contributiei creativitatii proprii , sustinerea infintarii si dezvoltarii IMM-lor, de stat, private, sau mixte, pentru orizontala din domeniile industriei nationale, cu piata de desfacere specifica ;
d) Modernizarea serviciilor in domeniile educatiei, cercetarii stiintifice si a sanatatii populatiei ;
e) Crearea unei suprastructuri moderne, atat in mediul urban cat si rural.
Cat priveste asigurarea resurselor financiare pentru operationalizarea programului nostru , noi credem ca acestea exista in mod real ,trebuie numai ca acestea sa fie identificate,preluate si investite in mod inteligent si eficient.
Noi nu excludem nici posibilitatea de completare a unor eventuale nevoi prin preluarea, pe cale legala, a capitalurilor care ne-au fost furate de catre cei care au jefiut fara mila avutia nationala .
La intrebarea daca este posibil sa realizam cele propuse,noi socialistii spunem ca este !
Tara are specialisti, poporul roman a dovedit, in situatii grele, ca poate sa-si reconstruiasca avutia, evenimentele petrecute imediat dupa cel de al II-lea razboi mondial confirmand acest lucru, nimic nu poate fi contestat, in nici un fel, realitatea confirmand demersul nostru.
Partidul Socialist Român considera ca socialismul nu mai poate fi identificat cu o dogma,o ideologie care si-a epuizat forta, el a devenit o adevarata miscare sociala , care a cuprins masele largi ale globalismului prezent, ramânând în acelasi timp o revendicare fata de inegalitatea sociala si economica. Interactiunea dintre intelectuali, muncitori, tarani si alte categorii sociale a fost cea care a cristalizat constiinta socialista de mase. Iata motivul pentru care partidul nostru duce o politica reformist-graduala, pozitiv-selectiva, îmbratisând ideea socialismului democratic de tip modern, progresist , dezavuând dictatura si învatând din succesele si erorile trecutului.
Cel ce tine la demnitatea sa si a poporului roman, trebuie sa vina alaturi de noi, de Partidul Socialist Roman, pentru ca numai asa, impreuna, vom reusi sa scapam de saracia si rusinea ce ne apasa, si trebuie sa-i pedepsim exemplar pe cei care ne-au adus in aceasta stare !
Viata este trecatoare , gandeste-te ce fel tara lasam neamului romanesc, copiilor nostri si urmasilor lor, azi, maine si in veacurile viitoare .
Presedinte,
Vasile Orleanu.
Istoricul PSR- Registrul Partidelor Politice-Tribunalul Bucuresti
13.10.2003 – PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN – P.S.R. – dizolvat si radiat conform sentintei civile nr. P27 pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a IV-a Civila în dosarul nr. 17458/3/2013 în sedinta publica din 06.09.2013
 
Decizia civila nr.29/19.08.2003 – Tribunalul Bucuresti – Sectia a III-a Civila – dosar nr.27/P/2003 – definitiva prin Decizia civila nr.1952/26.09.2003 – C.A.B.- Sectia a IV-a Civila – dosar nr.2696/2003
Sediul central: Bucuresti, str.Episcop Radu nr.31, sector 2
Presedinte: Vasile Nitu
Prim-vicepresedinte: Ion Ciuca
Vicepresedinte: Manolescu Niculina
Secretar general: Stefan Amuza
Presedinte executiv: Vasile Orleanu, Viorel Gheorghe
Modificari (19.10.2005) – Decizia civila nr.19/20.05.2005 pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a V-a Civila în dosarul 22/P/2005; irevocabila prin decizia civila nr.188R/15.09.2005 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a IX-a Civila si pentru cauze privind proprietatea intelectuala în dosarul nr.850/2005; ia act de modificarea componentei organelor de conducere, conform procesului-verbal al Congresului Extraordinar al.P.S.R. din 2.04.2005:
Presedinte coordonator: Ion Ciuca; Presedinte Executiv: Vasile Orleanu,Gheorghe Viorel, Ionescu Adrian;  Prim-vicepresedinte: Ionescu Dumitru;  Secretar general: Amuza Stefan.
– La data de 23.04.2007 PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN a depus documentele privind desfasurarea  Congresului Extraordinar al partidului, din data de 20.04.2007, pentru a se înscrie în Registrul Partidelor Politice, conf. art.24 din Legea nr.14/2003.
– La data de 11.05.2007 PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN a depus documentele privind desfasurarea Congresului Extraordinar al partidului, din data de 21.04.2007, pentru a se înscrie în Registrul Partidelor Politice, conf. art.24 din Legea nr.14/2003.
Modificari  La data de 28.12.2007 PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN a depus listele actualizate cu membrii sustinatori ai Partidului Socialist Român pentru a fi consemnate în Registrul Partidelor Politice, conform art.27 din Legea nr.14/2003.
NR.
CRT.
JUDETUL
 
NUMAR DE MEMBRI AI
PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN
1
ALBA
1013
2
ARGES
1609
3
BACAU
835
4
BISTRITA NASAUD
506
5
BOTOSANI
1116
6
BRASOV
1189
7
BRAILA
529
8
BUZAU
590
9
CALARASI
189
10
CLUJ
953
11
CONSTANTA
1090
12
COVASNA
750
13
DÂMBOVITA
945
14
GALATI
1793
15
GIURGIU
6
16
GORJ
840
17
HUNEDOARA
793
18
IALOMITA
855
19
IASI
9
20
ILFOV
900
21
MARAMURES
724
22
MEHEDINTI
712
23
NEAMT
881
24
OLT
926
25
PRAHOVA
575
26
SIBIU
1012
27
SUCEAVA
23
28
TELEORMAN
833
29
TIMIS
1011
30
TULCEA
707
31
VASLUI
63
32
VÂLCEA
1704
33
BUCURESTI
2506
TOTAL:
28187
Modificari (20.08.2008)Sentinta civila 13/13.05.2008 pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a-V- a Civila în dosar nr.12453 /3/2008, în sedinta publica din data de 13.05.2008:  Admite exceptia inadmisibilitatii. Respinge ca inadmisibila cererea de ordonanta presedintiala formulata de reclamantul Partidul Socialist Român cu sediul în Bucuresti, str. Episcop Radu nr. 31, sector 2 în contradictoriu cu pârâtul Ciuca Ion domiciliat în Pitesti str. Transilvania nr. 17, judetul Arges.
Cu drept de recurs în 5 zile de la pronuntare.
Pronuntata în sedinta publica  la data de 13.05.2008 .
Modificari  – Sentinta civila nr. 10  pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a III a Civila în dosar nr.      28110/3/2007, în sedinta publica din data de15.04.2008:
Respinge actiunea formulata de reclamantul Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucuresti cu sediul în Bucuresti, str. Scaune nr. 1-3, sector 1, în contradictoriu cu pârâtul Partidul Socialist Român, cu sediul în Bucuresti , str. Episcop Radu nr. 31, sector 2, ca neîntemeiata.
.Cu drept de contestatie .
Pronuntata în sedinta publica  azi, 15.04.2008
Încheierea pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a IV a Civila  în dosar nr.  28110/3/2007, în sedinta publica din data de 02.02.2009:
Ia act de renuntarea la judecata a contestatiei formulata de contestatorul Partidul Socialist Român, împotriva sentintei civile nr. 10/15.04.2008, pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a III a Civila, în dosarul nr. 28110/3/2007.
Irevocabila
Pronuntata în sedinta publica  azi,  02.02.2009
Modificari (10.05.2010)  Decizia civila  nr. 23 pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a-III- a Civila în dosar nr. 14021/3/2007, în sedinta publica din data de 25.06.2007:  Admite cererea formulata de petentul Partidul Socialist Român  reprezentat prin Ciuca Ion, cu sediul în Bucuresti, sectorul 2, str. Episcop Radu nr. 31. Ia act de modificarile aduse la Statutul Partidului Socialist Român si în ceea ce priveste alegerea organelor de conducere si executive, modificari adoptate la Congresul Extraordinar al Partidului Socialist Român din 20.04.2007.
Dispune înregistrarea modificarilor în Registrul Special aflat la Grefa Tribunalului Bucuresti.
Respinge cererea de interventie în interes propriu formulata de Partidul Socialist Român reprezentat prin ORLEANU VASILE, cu sediul în Bucuresti, sectorul 2, str. Episcop Radu nr. 31, ca nefondata.
Cu drept de contestatie la Curtea de Apel Bucuresti.
Pronuntata în sedinta publica  la data de 25.06.2007.
Decizia civila nr.  352 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a III a Civila si pentru Cauze cu minori si familie în dosar nr.  14021/3/2007 , în sedinta publica din data de 15.03.2010:
 Admite contestatia formulata de intervenientul PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN reprezentat prin ORLEANU VASILE, împotriva deciziei civile nr. 23/25.06.2007, pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a III a Civila în contradictoriu cu intimatul petentul PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN reprezentat prin CIUCA ION
Modifica sentinta contestata în sensul ca respinge cererea ca neîntemeiata.
Irevocabila.
Pronuntata în sedinta publica  la data de  15.03.2010
Modificari (31.12.2011) – La data de  23 .12.2011 PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN a depus listele sustinatorilor, conform  dispozitiilor art. 27 din Legea nr. 14/2003, prin domnul  Balcan Gheorghe – Secretar general al PSR, în baza împuternicirii semnate de domnul VASILE ORLEANU –Presedinte, liste înregistrate la Tribunalul Bucuresti sub nr.                                1/7561/C/23.12.2011, dupa cum urmeaza:
Nr.crt.
Judetul
Numar de sustinatori
1
Alba
783
2
Arges
745
3
Bacau
894
4
Bihor
764
5
Braila
434
6
Brasov
87
7
Sucuresti
3393
8
Buzau
474
9
Calarasi
399
10
Caras Severin
600
11
Cluj
995
12
Constanta
1611
13
Covasna
422
14
Dîmbovita
2818
15
Dolj
1738
16
Galati
230
17
Giurgiu
730
18
Gorj
889
19
Hunedoara
1570
20
Ialomita
1926
21
Iasi
826
22
Ilfov
840
23
Mures
468
24
Neamt
752
25
Olt
1931
26
Prahova
765
27
Salaj
790
28
Sibiu
1040
29
Suceava
826
30
Teleorman
10
31
Tulcea
918
32
Vilcea
960
33
Vaslui
868
T OT A L
32596
Modificari (25.02.2013 ) Închiere pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a V-a Civila în dosar nr. 62179/3/2010, pronuntata  în sedinta publica din data de 16.11.2011:
          În temeiul art.246 Cpc, ia act de renuntarea reclamantului STEFANOIU ADRIAN,  domiciliat în Pitesti, str.Exercitiu nr.79, Bloc D 15, sc.C, etaj 1, ap.2, judetul Arges, la judecata cererii formulate în contradictoriu cu pârâtul PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN, cu sediul în Bucuresti, Str. Episcop Radu nr.31, sector 2.
          Cu recurs  în 15 zile de la comunicare.
          Pronuntata în sedinta publica, azi, 16.11.2011
(28.11.2012) Decizia Civila nr.2194 R pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti sectia a IV-a Civila în dosar nr.62179/3/2010, pronuntata în sedinta publica, azi, 28.noiembrie 2012.
          Constata nula contestatia formulata de recurentul Partidul Solidaritatii Democratice Pentru Sanse Egale si o Societate Mai Buna, în contradictoriu cu intimatii Partidul Socialist Român si Stefanoiu Adrian.
          Irevocabila.
          Pronuntata în sedinta publica, azi, 28. noiembrie 2012
Modificari (23.05.2014) Sentinta Civila nr.P27 pronuntata de Tribunalul Bucuresti Sectia a IV-a Civila în dosarul 17458/3/2013 în sedinta publica din  data de 06.09.2013:
          Admite cererea formulata de  MINISTERUL PUBLIC – PARCHETUL DE PE LÂNGA TRIBUNALUL BUCURESTI, cu sediul în Bucuresti, str. Scaune nr.1-3, sector 3, în contradictoriu cu pârâtul PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN, cu sediul în Bucuresti, str. Episcop Radu nr.31, sector 2.
          Dispune dizolvarea si radierea din Registrul partidelor politice a Partidului Socialist Român prin presedinte Vasile Orleanu, cu sediul în Bucuresti, str. Episcop Radu nr.31 sector 2.
Stabileste remuneratia curatorului special, în cuantum de 300 lei, în sarcina pârâtului.
          Obliga pârâtul sa plateasca d-nei. av. Penu – Macovei F. Ana – Maria, citata în Bucuresti, Aleea Cricovului Sarat nr.13, bl.9, sc.1, ap.30, sector 4, suma de 300 lei.
          Cu apel în 5 zile de la comunicare.
          Pronuntata în sedinta publica, azi, 06.09.2013.
Decizia Civila nr.92 A, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a III-a Civila si Pentru Cauze cu Minori si de Familie în dosarul nr.17458/3/2013, (182/2014) în sedinta publica din data de 19.03.2014:
          Admite exceptia.
          Dispune sesizarea Curtii Constitutionale cu solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 46(1) f raportat la art. 48(2) si art. 47(1) b din Legea 14/2003.
          Respinge ca nefondat apelul formulat de apelantul – pârât PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN, cu sediul în Bucuresti str. Episcop Radu nr.31, sector 2, reprezentat si de Balcan Gheorghe, în caliatate de Secretar General al Biroului Permanent, împotriva sentintei civile nr.27 P din 06.09.2013, pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a IV-a Civila, în dosarul nr.17458/3/2013, în contradictoriu cu intimatul – reclamant MINISTERUL PUBLIC – PARCHETUL DE PE LÂNGA TRIBUNALUL BUCURESTI, cu sediul în Bucuresti, str. Scaune nr.1-3, sector 3.
          Definitiva.
          Pronuntata în sedinta publica, azi, 19.03.2014.
Modificare ( 29.12.2014) Încheiere pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a IV-a Civila în dosarul nr. 40164/3/2013, în sedinta din camera de consiliu din 27.01.2014:
Anuleaza cererea de chemare în judecata formulat de petentul PARTIDUL SOCIALIST ROMAN cu sediul în sector 2, Bucuresti, str. Episcop Radu nr.31.
Cu drept de reexaminare în 15 zile de la comunicare.
Pronuntata în sedinta publica, azi, 27.01.2014.
Încheiere pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a IV-a Civila în dosarul nr. 40164/3/2013/a1, în sedinta din camera de consiliu din data de 14.03.2014:
Anuleaza ca netimbrata cererea de reexaminare împotriva încheierii din data de 27.01.2014, formulata de petentul PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN cu sediul în sector 2, Bucuresti, str. Episcop Radu nr.31.
Irevocabila.
Pronuntata în sedinta publica, azi, 14.03.2014.

7 Comentarii

 1. Dima Petrica spune:

  Partidul Socialist Roman a renascut si EXISTA! Legea 14/2003 nu a fost studiata si interpretata in mod corect-juridic de catre Dl.Doroftei Ilie-Tirgul Mures.

 2. Dima Petrica spune:

  In data de 30 aprilie 2015, Tribunalului Bucure?ti, Sec?ia a IV-a Civil? a dat hot?rârea civil? nr. 8/2015 , prin care s-a dispus înregistrarea Partidului Socialist Român în Registrul partidelor politice ?inut de Tribunalul Bucure?ti, hotararea este definitiva.
  Partidul Socialist Român este la aceast? or? singurul partid socialist din România, singura forma?iune politic? cu adev?rat de stânga.

 3. Dima Petrica spune:

  In data de 30 aprilie 2015, Tribunalului Bucure?ti, Sec?ia a IV-a Civil? a dat hot?rârea civil? nr. 8/2015 , prin care s-a dispus înregistrarea Partidului Socialist Român în Registrul partidelor politice ?inut de Tribunalul Bucure?ti, hotararea este definitiva.
  Partidul Socialist Român este la aceast? or? singurul partid socialist din România, singura forma?iune politic? cu adev?rat de stânga.
  – See more at: http://www.psr.org.ro/comunicate-de-presa/comunicat-cu-privire-la-schimbarea-denumirii-in-partidul-socialist-roman.html#sthash.3hPqHKqG.dpuf

 4. Sper ca sunteti destul de informati asupra faptului ca _ unde-i lege, nu-i tocmeala! Cu alte cuvinte, luati-va ramas bun de la denumirea de P.S.R.! Aviz si pentru Mircea Geoana, dar si pentru altii care nu stiau de aceasta lege republicata !!

 5. Din moment ce a fost radiat din Registrul Partidelor Politice, P.S.R. nu mai „poate renaste” pe scena politica romaneasca ! Dupa cum se stie, in conformitate cu legea 14/2003-republicata in 2014, „DENUMIREA INTEGRALA, DENUMIREA PRESCURTATA SI SEMNUL PERMANENT TREBUIE SA SE DEOSEBEASCA CLAR DE CELE A PARTIDELOR ANTERIOR INREGISTRATE”.
  Deci, nu mai este posibil sa mai existe pe firmamentul politic romanesc inca un partid politic cu prescurtarea P.S.R. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aviz amatorii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com