A fost stabilit programul Cupei Municipiului Bacau la handbal masculin

Editia a VIII-a a Cupei Municipiului Bacau la handbal masculin va avea loc in perioada 9-11 august. La o zi dupa confirmarea echipelor participante, organizatorii au stabilit calendarul turneului care se va desfasura în cel de-al doilea weekend din august.

Stiinta Dedeman Bacau, care joaca acasa, in fata suporterilor, pleaca ca favorita in competitie. In anul sportiv 2012-2013, handbalistii bacauani au reusit sa obtina locul 2 la nivel national. Programul competitiei este urmatorul:

 

program cupaVineri, 9 august

– ora 17.00: Dinamo – Stiinta Municipal Dedeman Bacau II

– ora 18.45: Stiinta Municipal Dedeman Bacau – CSM Calarasi

 

Sâmbata, 10 august

– ora 16.00: CSM Calarasi – Dinamo

– ora 17.45: Stiinta Municipal Dedeman Bacau II – Stiinta Municipal Dedeman Bacau

 

Duminica, 11 august

– ora 9.00: CSM Calarasi – Stiinta Municipal Dedeman Bacau II

– ora 10.45: Stiinta Municipal Dedeman Bacau – Dinamo

 

Dupa ultimul meci va avea loc festivitatea de premiere, urmata de o conferinta de presa. În paralel, spectatorii sunt invitati la o sedinta foto cu jucatorii Stiintei Municipal Dedeman Bacau.

 

Cupa Municipiului Bacau deschide seria turneelor de verificare la care elevii lui Eliodor Voica participa în aceasta vara. Pentru publicul bacauan, competitia reprezinta prima ocazie de a se reîntâlni cu vicecampioana României si de a vedea la lucru lotul cu care Stiinta Municipal Dedeman Bacau abordeaza sezonul 2013-2014.Echipa Stiinta Dedeman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com