Americanii au gasit „Codul Fericirii“, Lifestyle Publishing l-a publicat!

Clinicienii americani George Pratt & Peter Lambrou afirma ca au gasit calea spre fericire si ca oricine poate atinge aceasta stare ideala in patru pasi. Povestea lor, presarata cu ceva studii clinice, a fost transpusa intr-o carte, sub semnatura lui John David Mann, autor de Americanii au descoperit pasii spre fericirebestselleruri. Lucrarea, care a aparut zilele acestea si in Romania, la Grupul Editorial Trei- Lifestyle Publishing, se va bucura, probabil, de oarecare cautare.

Romanii au imprumutat in ultimii ani stilul ecletic American Way si „idolii“ de peste Ocean, de la Hallowen la Valentin Day si nu numai. Dar nivelul de trai scazut, profunzimea imprimata de spatiul ondulat „deal-vale“ si oarecare bruma de cultura generala ii face sa nu stea, inca, cu gura deschisa pana la urechi de fericire.

Un alt medic american crede ca in secolul 20 a fost descoperita conexiunea intre trup, minte si spirit si ca munca clinicienilor mentionati este una de pionierat…

Cu aceasta declaratie Dr. LARRY DOSSEY, autorul cartilor Puterea premonitiilor si Cuvinte tamaduitoare (Editura Lifestyle Publishing) „anuleaza“, prin nestiinta, doua milenii si jumatate de spiritualitate si evolutie a stiintelor, fie ca vorbim de spatiul cultural oriental, european grec, latin, ortodox sau chiar amerindian: ”Una dintre marile descoperiri ale secolului XX a fost conexiunea intima dintre corp, minte si spirit. Doctorii Pratt si Lambrou au facut o munca de pionierat, transformând aceasta descoperire în tehnici care functioneaza. Daca vreti sa aveti parte de mai multa fericire si împlinire, cititi Codul fericirii. V-ar putea schimba viata.” – Dr. LARRY DOSSEY

 „Programul în patru pasi pentru fericire de lunga durata!

Cu totii am trait, într-un moment sau altul al vietii noastre, un sentiment de fericire extatica, de euforie provocata de simpla senzatie de a fi viu.
Te-ai întrebat vreodata de ce aceasta stare este atât de rara si de efemera?
Raspunsul este ca nu trebuie sa fie asa!
Toate afirmatiile, gândirea pozitiva, terapia prin dialog si produsele farmaceutice din lume nu vor fi de ajuns ca sa ne faca fericiti asa cum am fost creati sa fim, afirma renumitii psihologi clinicieni dr. George Pratt si dr. Peter Lambrou. Asta deoarece abordarile sus-mentionate nu reusesc sa valorifice un al treilea aspect al organismului uman, unul care construieste o punte peste golul dintre minte si corp: biocâmpul.
Combinând sase decenii de experienta clinica si cercetari de ultima ora, autorii au dezvoltat un program revolutionar cu ajutorul caruia îti vei redescoperi fericirea înnascuta în patru pasi simpli si demonstrati clinic.
Programul conceput de Pratt si Lambrou a schimbat deja vietile a peste 45 000 de clienti, printre care s-au numarat sportivi profesionisti, conducatori ai unor firme de top si celebritati. Continând toate instrumentele bazate pe stiinta si sfaturile necesare pentru a putea sa devii mai concentrat, mai puternic si mai împlinit, Codul fericirii îti va schimba viata.
”Una dintre marile descoperiri ale secolului XX a fost conexiunea intima dintre corp, minte si spirit. Doctorii Pratt si Lambrou au facut o munca de pionierat, transformând aceasta descoperire în tehnici care functioneaza. Daca vreti sa aveti parte de mai multa fericire si împlinire, cititi Codul fericirii. V-ar putea schimba viata.” – Dr. LARRY DOSSEY, autorul cartilor Puterea premonitiilor si Cuvinte tamaduitoare (Editura Lifestyle Publishing)
Dr. George Pratt si dr. Peter Lambrou sunt psihologi clinicieni autorizati care lucreaza la Spitalul Memorial Scripps din La Jolla, California, unde au, de asemenea, si cabinete private. Pentru a afla mai multe, vizitati www.codetojoy.com.
John David Mann este autorul unor bestselleruri New York Times printre care Flash Foresight, It’s Not About You si Take the Lead, carti pentru care autorul a fost premiat.“

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com