Flori si cantece la Maternitatea Bacau

Femeile care se pregatesc sa nasca la Maternitatea Bacau si-au început ziua cu flori si cântece. Initiativa a apartinut Ilie Bîrzu Maternitate (5)Ilie Bîrzu Maternitate (4)consilierului Ilie Bîrzu, presedintele Asociatiei Eurocivica, care a venit însotit de un grup de copii care învata la Colegiul National „George Apostu“ din Bacau.

Astazi, de la ora 10, la Maternitatea Bacau consilierul Ilie Bîrzu, presedintele Asociatiei Eurocivica, însotit de profesorul Nicolae Neuman (de la Scoala Stelutelor) dar si de elevii Diana Ciobanu, Anda si Ada Bodea dar si de David Afadaroaie au Ilie Bîrzu Maternitate (2)Ilie Bîrzu Maternitate (1)creat un moment artistic, timp în care femeilor internate în saloanele maternitatii li s-au daruit flori. „Mama este unica, cu totii trebuie sa ne gândim ca avem o mama, careia sa-i fim recunoscatori“, a spus dr. Doina Sargu, medic de garda la Maternitatea Bacau.

„Eu am o traditie sa fac activitati de acest gen la Maternitate. Este important sa ne  aducem aminte de mama, ca-i fim recunoscatori, caci Dumnezeu nu a putut ajunge peste tot si a asa a creat mamele, care daruiesc viata“, a spus Ilie Bîrzu.

Asociatia Eurocivica din Bacau a avut în ultimii ani mai multe proiecte, atât în plan social, cât si educational. Cel mai cunoscut dintre ele este Top School, organizat în toate liceele din municipiul Bacau, prin care au fost premiati sute de elevi, cu rezultate exceptionale, dar si profesorii lor.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com