Gasca Zurli ajunge pe 18 martie in Bacau, intr-un turneu in care s-au vandut peste 15 mii de bilete

Peste 15.000 de copii se vor bucura de show-ul din noul turneu national – Întâmplari din lumea povestilor.

Cel mai mare teatru pentru copii  pleaca din nou în  tara. Trupa fenomen a României îsi face din nou bagajele si Gasca Zurli spectacole (2)cucereste oras dupa oras. Veselia si culoarea sunt aduse din nou pe scena. În unele orase, copiii si parintii au epuizat biletele înainte de începerea efectiva a turneului, iar în cele mai multe orase sunt vândute on-line mai bine de jumatate din bilete.

Gasca Zurli se bucura de un success nebun printre copii si parinti pentru ca spectacolul imaginatiei ia locul educatiei formale. Filosofia showurilor porneste de la Mirela Retegan – femeia care a fondat Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen national.

Noul spectacol cu care trupa va colinta toata tara – Întâmplari din lumea povestilor –  îi învata pe copii cât de important e sa faci treaba în echipa, le arata celor mici ca e important sa câstigi dar e foarte important si cum stii sa pierzi, piticii afla ca nu toti sunt pe locul întâi si ca lucrurile se fac cu bucurie. Este un spectacol despre prietenie dar si unul în care parintii învata trucuri noi pe care le pot folosi ca sa obtina mai usor participarea copiilor lor la diverse activitati. O ora cu Gasca Zurli e magica, e cea mai vesela varianta pe care copiii si parintii o pot petrece împreuna.
Gasca Zurli spectacole (3)„Turneul începe în Ardeal, primul oras este Zalau, pe 9 martie. Microbuzul Zurli se îndreapta apoi spre Cluj Napoca – 10 martie, Brasov- 11 martie si Sibiu- 12 Martie.
A doua saptamâna Gasca se muta în Moldova: Suceava – 17 martie, Bacau – 18 martie, Buzau – 19 martie.  Ajungem apoi în câteva orase din sud: Pitesti – 20 martie, Craiova – 23. Ne întoarcem în vârful tarii – Satu Mare 24 martie, Baia Mare 25 si Târgu Mures 26 martie. Sfârsitul lunii  ne prinde în vestul tarii: Timisoara 30, Arad 31 si, nu e nicio pacaleala, pe 1 aprilie suntem la Oradea. Încercam sa acoperim tara cât mai bine si sa dam posibilitatea parintilor sa se deplaseze cu copiii din orasele mai mici în care noi din pacate, din motive de costuri, nu putem ajunge”, a declarat Mirela Retegan, fondatoarea Zurli.

 

Detalii despre turneu gasiti pe harta de pe pagina www.zurli.ro.

 

Sursa, comunicat zurli.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com