Fetele de la Miss Universe Romania au semnat contract cu marile agentii de modele din lume (Fotogalerie)

Larisa Popa, Alexandra Hadade si Oana Paveluc vor defila pe cele mai renumite scene ale modei. De Miss Universe Romania se leaga si cariera tinerei bacauance, Emanuela Radu, care, dupa ce a castigat locul 3 la Miss Universe Romania, a primit rolul principal in telenovela „Iubiri Secrete“ de la Prima Tv.

„Larisa Popa, Miss Universe© Romania 2011, a devenit în timp record, una dintre cele mai bine cotate „new faces” din Milano. Dupa câstigarea concursului de anul trecut, Larisa a semnat un contract de reprezentare cu una dintre cele mai mari agentii de model management din capitala modei. Aflata de aproape doua saptamâni în Italia, Miss Universe© Romania 2011 a filmat deja un spot publicitar al unui brand international de produse cosmetice si a participat la numeroase sedinte foto pentru fotografi renumiti precum Marc Evans sau Josephine Peneff.

Romanian Top Models, in haine de blana la Bal (galerie foto)

 „M-am acomodat destul de greu cu viata din Milano si desi muncesc enorm, îmi place mult ceea ce fac. Lucrez cam 10 ore pe zi, dar satisfactia ca am alaturi cei mai buni dintre cei mai buni specialisti, îmi da o energie extraordinara. Pentru a fi un model bun în Milano trebuie sa ai o ambitie fantastica, sa fii rezistenta la oboseala si sa fii foarte serioasa.” – a declarat Larisa Popa, Miss Universe© Romania 2011.

Mihaela Radulescu, atractia serii la Balul de Diamant al Rotary Club Bacau (Galerie foto)

 Tot în Milano se afla si Alexandra Hadade, câstigatoarea Premiului I la Miss Universe© Romania 2011. Desi competitia pentru a prinde un job în cadrul Milan Fashion Week este acerba, Alexandra a reusit deja sa obtina 4 defilari pentru designeri de renume. Castingurile vor continua si în saptamânile urmatoare, iar Alexandra are sanse mari sa se numere printre candidatele la titlul „Best Newcomers”.

Emanuela Radu, iubita lui Doru Sechelariu, locul 3 la Miss Universe România(Galerie Foto)

„Suntem foarte mândri de fetele noastre. Desi departamentul nostru de model management este relativ nou pe piata, iata ca prin rezultate impresionante, am reusit în foarte scurt timp sa ne pozitionam foarte bine în raport cu competitorii ce au vechime în industria modei.” – a declarat Valentina Ionescu, Director executiv – Miss Universe© Romania Organization.

Si în Turcia lumea modei este în plina activitate, întrucât la începutul lunii februarie se va desfasura Istanbul Fashion Week. Oana Paveluc, Miss Universe© Romania 2010, a semnat un contract cu una dintre cele mai importante agentii de pe malul Bosforului si se pregateste pentru marele eveniment. În numai zece zile, Oana a participat la sedinte foto pentru trei companii mari de articole vestimentare.

 Totodata au început si pregatirile pentru Miss Universe© Romania 2012. Sunt deschise înscrierile pe www.MissUniverseRomania.com pentru toate domnisoarele care cred ca pot reprezenta România la cea mai mare competitie internationala a frumusetii“, se arata intr-un comunicat al Miss Universe România.

 

 

 

 

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com