Exista meciuri sigure la pariuri?

Orice parior si-ar dori sa dea peste un „izvor nesecat” de meciuri sigure din care sa scoata profit urias constant. Raspunsul la intrebarea „exista meciuri sigure la pariuri?” nu este insa cel asteptat, asa ca dedicam un intreg articol acestui subiect.

De ani buni, vedem peste tot pe internet diferite site-uri, pagini de Facebook, profiluri de Instagram si multe alte surse care ofera „meciuri sigure” in schimbul unor sume de bani. Ei bine, tinem sa va anuntam ca aceste oferte sunt de fapt niste inselaciuni ale scammerilor, deoarece nu exista ponturi sigure in lumea pariurilor.

Cum actioneaza scammerii ?

Acestia apeleaza la diferite trucuri pentru a pacali pariorii, in special pe cei incepatori, printre cele mai intalnite fiind acestea:

  • Plata inainte si pontul dupa

In cele mai multe cazuri, cel care accepta o astfel de oferta are de pierdut, deoarece rare sunt situatiile in care acesta chiar scoate profit dupa un pont oferit de acest gen de escroci.

  • Pontul inainte si plata dupa ce acesta este castigator

Cu aceasta „tactica”, escrocii pot pacali pariorii mult mai usor. Acestia ofera diferite pronosticuri, in general, de tip pauza-final, mai multor persoane, iar in cele din urma, evident, unul dintre pronosticuri va fi castigator, astfel ca indiferent de rezultatul meciului vor avea de castigat.

  • Plata inainte si banii inapoi daca pontul este necastigator

Doar cei mai naivi pot spune „da” la o asa oferta. Scammerii incearca sa pacaleasca pariorii sa faca plata inainte, cu promisiunea ca acestia vor trimite banii inapoi in cazul in care pariul este pierzator, ceea ce nu se va intampla, tinand cont ca scopul principal al acestora este sa obtina bani dintr-o inselaciune.

 

    •   Ce trebuie sa stim ?

Mai intai de toate, trebuie sa ne punem mintea la contributie si sa facem o analiza logica. Exista meciuri aranjate, e clar, insa in niciun caz nu ajung pe mana oricui. Pe langa asta, de ce ar mai pierde cineva timp sa scoata bani din vanzarea unor astfel de ponturi, cand ar putea sa le joace chiar el insusi si ar scoate profit garantat?

Asadar, va recomandam sa evitati astfel de „oferte” si intotdeauna sa jucati la pariuri abia dupa ce treceti meciurile prin propriul filtru. De asemenea, va puteti consulta si cu site-urile de specialitate, acolo unde nu se ofera ponturi sigure, insa se dau informatii interesante ce pot ajuta mult. De aceea, pe acestea veti observa in general cuvinte sau expresii precum „predictii”, „in opinia mea”, „consider ca”, „dupa parerea mea”, deoarece nimic nu este sigur, ci doar analizat.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com