Narcis Ianau, patriotismul local si „talentele” Pro Tv-ului

Emisiunea “Romanii au talent” a dezamagit. Dupa finala, au iesit la eveala o serie de surprize, care risca sa afecteze credibilitatea primei televiziuni particulare din Romania. Ideea emisiunii si continutul au sedus o buna parte a populatiei tarii, dar si restul mass-mediei, care a prezentat generos evenimentul. Publicatiile locale si editiile regionale si-au prezentat candidatii, argumentele, afinitatile.

Brasovenii si-au sustinut candidatii, bacauanii l-au sustinut pe Narcis Ianau, baiatul cu o voce de contratenor, botosanenii pe ai lor. In cele din urma, castigator a fost desemnat Adrian Tutu, care nu se afla printre favoriti. Televiziunea Pro Tv se poate lauda ca a castigat o audienta sanatoasa, ca a prostit restul mass-mediei, care a alocat spatii pentru a-i face publicitate, dar si cu prostul renume ca si-a batut joc de atatia tineri, care au plecat cu coada intre picioare acasa. Si raman suspiciunile…

Candidatii la emisiunea „Romanii au Talent”, inainte de finala au fost pusi sa semneze un contract diabolic de confidentialitate. Dealtfel, asta este o practica a televiziunii Pro Tv de a dispune de oameni ca de sclavi. Realizatorul emisiunii „Dansez pentru tine”, Mihai Petre, mi-a spus tremurand, in urma cu cativa ani, ca in presa locala nu trebuie sa apara nimic despre emisiune, despre ce a declarat, ca nu are voie, ca isi pierde locul de munca si plateste sanctiuni colosale.

Acum, copii de la „Romanii au talent” au amutit, deoarece au semnat ca o perioada de 3 luni sau chiar 3 ani nu vor putea vorbi sau pomeni numele emisiunii. Chiar daca Pro Tv a dat un singur premiu, castigatorului locului 1, iar ceilalti nu s-au ales cu nimic, totusi ei sunt pasibili de o amenda cuprinsa intre 50 si 100 de mii de euro, in funtie „de cum s-au inteles”.

Emisiunea a avut bubele ei. Presa a descoperit cateva. O casa de pariuri a avut castiguri importante dar si unii pariori. Adrian Tutu, slab cotat la pariuri a iesit pe primul loc, in timp ce favoritul la nivel national, Narcis Ianau, a iesit pe locul doi.

 

Un alt amanunt iese la iveala. Pro Tv i-a schimbat lui Narcis Ianau piesele pentru care se pregatise cu doar doua zile inainte. In acelasi timp, bacauanul contratenor, intr-o discutie telefonica, ne-a precizat ca: „Stiu ca nu au contat neaparat voturile, ci si o anume situatie materiala. Acum, mai multe nu pot vorbi, deoarece am semnat un contract de confidentialitate, pe o durata mai lunga”, ne-a spus tanarul cantaret. Concurentii au declarat ca modul in care s-a votat si cuantificarea acestora a fost lipsita de transparenta.

 

 

Narcis Ianau va face scoala de soferi gratuit

Tanarul Narcis Ianau va primi un cadou din partea unui admirator bacauan. Joni Popa, care are Scoala de soferi „Smart Drive” in Bacau s-a gandit sa-i ofere lui Narcis Ianau un cadou, adica gratuitate la scoala de soferi pentru categoria B si B1. „Este magnific cum canta acest baiat. Pentru mine, el este adevaratul castigator. Vreau sa-i ofer acest cadou, sa faca scoala de soferi gratuit la mine. Sunt sigur ca daca nu am fi fost o tara de manelisti, el ar fi fost castigatorul concursului”, a spus Joni Popa.

 

 

Un comentariu

  1. IGNAT VASILE spune:

    SMART DRIVING Bacau : un permis de conducere pentru o viata ,
    o scoala de soferi pentru mai multe generatii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com