Europa unita-ultimul bal?(III)

Scris de Eugen ZAINEA

Probabil ca o parte dintre cititori se vor fi intrebat care sa fie motivul pentru care am insistat in al doilea episod pe unele aspecte si informatii care, la prima vedere, ar parea sa nu aiba legatura directa cu Europa si cu subiectul acestui serial.

Realitatea este ca legatura exista si va fi demonstrate  cu argumente convingatoare in acest episod si in cele urmatoare.

Pentru ca, in acest moment, Europa se afla in fata unui val migrator fara precedent in istorie ca amploare in perioade foarte scurte de timp (marile valuri migratoare din istoria omenirii au fost alcatuite, de regula, din mii sau zeci de mii de  persoane iar deplasarea lor dura ades zeci sau chiar sute de ani, intre doua valuri de migratie existand pauze).

Este pentru prima data cand vorbim de o migratie de dimensiune uriasa, de ordinul milioanelor (cu valuri de peste un milion de persoane anual), aceasta particularitate conducand la aparitia unor probleme pe care in trecut omenirea nu le-a avut.imigranti musulmani

 

Motivele pentru care dimensiunea si cadenta actuala a migratiei naste ingrijorari si temeri legitime

 

Migratiile din trecut, la care ne raportam de regula atunci cand ne referim la acest fenomen presupuneau, asa cum spuneam mai devreme, fluxuri de zeci de ori mai mici, a caror deplasare se facea in perioade mari de timp si pesupunea in mod curent  pauze,  opriri si stationari pe traseul pe care aceste fluxuri se deplasau. De aceea, interactiunea dintre migranti si populatiile stabile de pe teritoriile de tranzit sau stationare se facea in alte conditii decat cele in care se realizeaza astazi. Simplul fapt ca raportul numeric dintre migranti si populatiile de pe traseu era de cele mai multe ori net in avantajul populatiilor stabile, ca si diferenta de civilizatie si cultura (incepand cu insusi genul de existenta, sedentar ci cu ocupatii de acum bine definite pentru populatiile autohtone, in comparatie cu caracterul nomad al migrantilor, ceea ce influenta in mod decisiv si nivelul cultural, element care se mentine si astazi) facea ca legaturile dintre cele doua populatii in contact sa se petreaca de asa natura incat sa nu modifice semnificativ modul de viata si de civilizatie al populatiilor stabile.  Influenta nu era exercitata predominant de migranti asupra populatiilor sedentare, ci invers. Mai ales ca, in general, caracteristica fluxurilor migratoare din trecut era ca ele erau in cautarea unor teritorii nelocuite, sau cu populatii mici, pe care sa se stabileasca. Chiar si in cazurile in care o parte a fluxului decidea sa se sedentarizeze pe un teritoriu deja populat, diferentele de civilizatie fiind net in favoarea populatiei locului, aceasta asimila populatia migratoare care, evident, lasa si ea urme in obiceiuri, limbaj, in modul de existenta. Asta insemna, in trecut (si istoria ne confirma in cele mai multe cazuri aceasta modalitate de asimilare), ceea ce in termenii de astazi s-ar numi multiculturalism.

In momentul de fata, situatia  este complet diferita. In primul rand, fluxurile migratoare  nu vin pe un teren necunoscut, pe care abia isi pun problema sa-l testeze, sa-l prospecteze, comportandu-se, pe cale de consecinta cu prudenta.

Spuneam inca din primul episod ca exista deja state europene apusene in care minoritatile islamice (fluxul migrator de acum fiind aproape exclusiv de provenienta din tari de religie islamica) sunt considerabile, ceea ce face ca fiecare nou val sa majoreze proportia acestora in raport cu majoritatea. Intre cele doua categorii fiind deosebiri esentiale din punct de vedere al etnicitatii, gradului de educatie si instructie, nivelului de cultura si civilizatie, obiceiurilor si religiei. Dimensiunea foarte mare a fiecarui nou val in comparatie cu populatia autohtona face ca procesul de asimilare normala a migrantilor in populatia autohtona sa fie, practic, imposibil. In plus, Europa se afla, de la o vreme, in situatia de a fi in defensiva pe multe planuri in fata minoritatilor.

In primul rand, dupa milenii de evolutie, civilizatie, de acumulari in special in plan material, populatia europeana pare astazi, in buna masura, o populatie sleita, care s-ar zice ca nu mai simte nevoia, vocatia de a-si asigura continuitatea. O populatie comoda, satisfacuta cu sine, in buna masura egoista, din ce in ce mai detasata si dezinteresata de constiinta propriei identitati si asigurarii continuitatii acesteia. Dovezi in acest sens sunt multe, dupa cum si explicatii la prima vedere (nu si justificari…), chiar pentru nespecialisti par sa fie suficiente (in acest sens, ar fi foarte utile studii multidisciplinare serioase,  cu participarea unor filosofi, psihologi, antropologi, specialisti in demografie, teologi, specialisti din sfera educatiei, care sa analizeze, sa constate si sa defineasca starea actuala de lucruri si sa  recomande cai de urmat).

Ceea ce este evident este ca, in majoritatea tarilor europene (si, in general, in tarile cu civilizatie materiala foarte evoluata din ceea ce eram obisnuiti sa numim ”apus”-in opozitie cu “rasaritul”-si este in ultimele decenii din ce in ce mai des denumit ”nord”-pentru a face distinctia fata de “sud”-), constatam tendinta involutiei demografice. Sporul natural al populatiei nu mai asigura nici macar inlocuirea acelei parti a populatiei care isi incheie socotelile cu aceasta lume. Tendinta este accentuata si de indepartarea constanta a societatilor europene sau de civilizatie europeana “dezvoltate” de astazi de religia crestina si de preceptele ei, de exagerarea, exacerbarea chiar, in numele promovarii “drepturilor si libertatilor individuale” (in realitate, din ce in ce mai limitate si mai restrictionate de legislatii si recomandari care cauta sa le anuleze exact pe cele care sunt fundamentale), a asa-numitelor “drepturi ale minoritatilor”, inclusiv ale minoritatilor sexuale, care prin promovarea homosexualitatii, lesbianismului, a “casatoriilor” intre persoane de acelasi sex, (fenomen care in multe tari europene atinge cote de-a dreptul alarmante!), nu poate decat sa conduca la accentuarea tendintelor din ce in ce mai alarmante in privinta evolutiilor demografice ale Europei (fiindca in primul rand la ea ne referim). (In aceasta privinta, poate ca nu este o simpla intamplare ca, intre statele mult mai bogate ale Europei apusene, tinta predilecta a fluxurilor migratoare actuale o reprezinta exact statele cu conceptii extrem de…libere in privinta sexualitatii si cu legislatii pe masura: Olanda, Norvegia, Marea Britanie, Germania, Danemarca…)

Spre deosebire de populatia europeana originara, cea migratoare are, prin educatie, traditie si, induse prin religie, mai ales ca avem de-a face, de regula, cu o ramura rigida, care ea insasi poate fi caracterizata ca extremista, a islam-ului (ramura intens si fanatic promovata de monarhia saudita si, in ansamblu, de toate monarhiile feudale din zona Golfului Persic), ne referim la orientarea salafist-wahabbita sunnita, care reproduce in planul religios absolutismul politic si social de esenta feudala al promotorilor, o cu totul alta viziune asupra vietii. Pe cand   rata sporului mediu natural anual la populatia europeana este de multa vreme negativa (media nationala de copii pe un cuplu fiind, de regula, sub 2 sau in jurul acestei valori, ceea ce, cum spuneam mai devreme, nu asigura nici necesitatea inlocuirii naturale a generatiilor anterioare care se sting), rata sporului mediu natural anual al populatiei migratoare se mentine si in tarile de adoptie la nivelul din tarile de origine, fiind de la 2% in sus (bazata pe un numar de 4-8 copii pe fiecare familie). Ceea ce face ca proiectia evolutiei populatiei statelor europene la un orizont de timp dincolo de anul 2050 si catre anul 2100 sa apara extrem de sumbra.

In astfel de conditii, nu se mai poate vorbi despre acelasi model de asimilare de la inceputurile civilizatiei si culturii europene. Fiindca, evident, datele problemei fiind complet diferite, asimilarea si evolutia civilizationala, culturala vor fi in sens invers fata de cel din trecut. Populatia migratoare din zilele noastre va ajunge rapid sa depaseasca pe cea autohtona, pe care o va inghiti, asimila, anihila, asa cum se petrec lucrurile in cazul viiturilor provocate de marile inundatii.

Iata de ce nu putem sa nu ne punem intrebarea daca aceasta este o tendinta naturala, normala, sau daca nu cumva forte oculte au interese speciale ca lucrurile sa se petreaca astfel, sa le manipuleze tocmai pentru a provoca amestecul de populatie care sa duca la disparitia identitatii europene, proces care va insemna automat disparitia civilizatiei si culturii europene. Ceea ce nu poate sa nu ne oblige sa ne punem si setul urmator de intrebari: ce anume vom pune in locul identitatii, culturii si civilizatiei europene care astazi, pentru prima data in istorie, se afla in fata pericolului extinctiei.

 

In loc de liniste-teama. In loc de ordine-haos. In loc de normalitate-domnia institutiilor de forta

 

Intrebarile pe care le enuntam anterior sunt cu atat mai legitime cu cat, asa cum afirmam anterior, dimensiunea fluxurilor migratoare este, de cativa ani si, indeosebi, din anul 2015, uriasa. Nu intamplator am ales titlul intermediar pentru aceasta secventa. Fiindca ni se pare important sa amintim celor cu memoria scurta niste lucruri care ne-au atras atentia inca de la data la care se petreceau si pe care le-am comentat la vremea aceea. Care puteau parea atunci o simpla intamplare, dar care, astazi, trebuie privite cu alti ochi. Si confirma ipoteza noastra ca nu erau nici niste intamplari, nici banale idei si opinii de moment, de conjunctura.

In anul 2006, catre finalul amplei invazii israeliene din Liban, care a prilejuit, practic, (chiar daca oficial nu s-a recunoscut acest lucru), prima infrangere a armatei israeliene intr-un razboi din Orientul Apropiat de la infiintarea in 1948 a statului israelian, intr-un turneu efectuat in zona (inclusiv, evident, in Israel), dna Condoleezza Rice, la acea data secretar al Departamentului de Stat al Statelor Unite a emis o teorie foarte ciudata la prima vedere. ”Teoria Haosului Constructiv”. (32) In acest context, profesorul american Mark LeVine, care se ocupase atent de rezultatele politicii lui George W Bush in ”Razboiul impotriva terorismului”, analizeaza intr-o serie de articole (33, 34) consecintele conflictului, dar, totodata, face o interesanta legatura intre teoria dnei Rice si mai vechea teorie, initial lansata de economistul austriac Rudolph Schumpeter si asupra careia insistase…consilierul presedintelui Bush junior (adica al sefului de la acea data al dnei Rice…), Michael Ledeen, ”Teoria Distrugerii Creatoare”.

Meditand acum, la tot ceea ce stim ca s-a intamplat in lume dupa marea diversiune a ”atacurilor” din 11 septembrie 2001, care au fost folosite de administratia Bush si de pseudoelita ultraconservatoare pro-sionista care domina Statele Unite si decide, de fapt, politica americana, pentru declansarea ”Razboiului impotriva terorismului” (in fapt, transpunerea pe teren, la scara intregului glob, a strategiilor, tacticilor si politicilor care sa conduca la instaurarea si mentinerea dominatiei absolute a SUA, asa cum era ea prefigurata in ”Declaratia de principii privind Noul Secol American”), devine foarte limpede ca, in cei 15 ani care au trecut, Statele Unite (atat sub presedintia ”uliului” Bush junior, cat si sub mandatele ”pacifistului” Obama-in mod stupefiant, recompensat de comitetul norvegian inca de la debutul primului mandat cu premiul Nobel pentru pace!) au dat nastere pe mare parte din suprafata globului, in Asia si Africa si, dupa cum vedem in ultimii ani si, in special, din 2015, chiar si in Europa, din belsug, atat la haos, cat si la distrugere. Cu asupra de masura!

Ceea ce este la fel de clar pentru cine vrea sa fie lucid si inca nu s-a lasat spalat pe creier de manipularile, diversiunile si minciunile presei corporatiste este ca, cel putin pana acum, nu a rezultat nimic constructiv si creator din distrugerea sistematica de catre americani a unui mare numar de state: Afganistan-si, la pachet, Pakistan, prin nimicitoarele atacuri cu drone-, Irak (2003), Somalia, Yemen-unde distrugerea este in curs, prin intermediari, Arabia Saudita si restul haitei de monarhii feudale din Golf-, Libia, Tunisia, era cat pe ce sa se adauge si Egipt-ul, daca nu intervenea hotarat armata-consecinta asa-numitei ”Primaveri Arabe”, despre care probabil si mare parte din cei care, manipulati, au participat la infaptuirea ei inteleg acum ca a fost parte din programarea minutioasa a haosului si distrugerii-, largi zone din centrul si sudul Africii-Nigeria si toate statele in care au fost create, tot ca intermediari, francize africane ale Al Qaida, precum Boko Haram-, Siria, Irak (2011 si in continuare), Ucraina (unde lovitura de stat neonazista de la Kiev, din 2013, initiata si sponsorizata cu 5 miliarde de dolari de Statele Unite nu a fost o intamplare, dovada fiind si suspecta colaborare dintre neonazistii lui ”Yats”-favoritul dnei Victoria Kagan Nuland ”fuck European Union”-, Tiagnibok si Dmitri Yarosh cu…Turcia si aliatii si complicii ei si ai Statelor Unite in destabilizarea Europei si a Asiei Centrale, Georgia si Azerbaidjan-ul).

Dimpotriva, au ramas in urma diverselor etape din programul de creare a haosului si distrugerii state esuate-Libia, Ucraina (unde coruptia si jefuirea avutiei nationale s-au amplificat si unde lucrurile nu mai reusesc sa fie tinute sub control, in ciuda eforturilor disperate ale Statelor Unite si Uniunii Europene, dovada fiind presiunea din ce in ce mai mare a unei parti a societatii ucrainene impotriva coruptiei devastatoare a regimului lui Petro ”Porky” Porosenko, care a dus la foarte recenta anuntare a demisiei lui Yatseniuk), partial Irak si Afganistan, unde situatia interna este cu mult mai complicatasi mai nesigura astazi decat in 2001 cand a inceput bombardarea si, ulterior, invazia din Afganistan sau in 2003, cand a inceput bombardarea si invadarea Irak-ului, zone care se afla in plin razboi, precum Yemen, sau tari in care atacurile teroriste, jaful, violurile, rapirile si traficul de femei ca sclave sexuale sau copii ca sclavi in economie sau ca soldati in armate regulate sau in detasamente teroriste (inclusiv pentru teroristi sinucugasi!), executate de organizatii de genul Boko Haram au devenit o obisnuinta, dand nastere, totodata, posibilitatii pentru Statele Unite sa intensifice, prin comandamentul militar african AFRICOM dominatia, controlul, in unele cazuri ocupatia militara sau pentru foste puteri coloniale (si aici ne referim in special la Franta) pentru a reveni in forta in Africa cu contingente militare spre a face legea in fostele colonii.

Simpla citare a acestor largi zone de pe glob si tari care au fost ”beneficiarele” proiectului american de creare a haosului si distrugerii si analiza compozitiei etnice si nationale reale a fluxurilor actuale de refugiati (care, asa cum spuneam, nu sunt alcatuite in proportie majoritara din sirieni si irakieni, cetateni ai zonelor in care actioneaza Statul Islamic, el insusi o creatie americana si unul dintre instrumentele generatoare de haos si distrugere) demonstreaza ca emiterea in 2006 de catre Condoleezza Rice a ”Teoriei Haosului Constructiv” nu a fost o intamplare, nu a tinut de un capriciu sau de o inspiratie de moment, ci a fost parte a unui plan minutios prin care s-a dat nastere nu doar etapelor de haos si distrugere, ci care au pregatit si fazele evolutiilor ulterioare, ca o consecinta fireasca a haosului si distrugerii. Fiindca  mare parte dintre migrantii care iau astazi cu asalt Europa sunt afgani, pakistanezi, yemeniti, somalezi, foarte multi libieni si, in general, nord-africani, ”fericiti” beneficiari ai ”Primaverii Arabe”.

 

Distrugerea Europei, a civilizatiei si culturii ei, etapa intermediara. Planul Kalergi.

 

S-ar putea ca multi dintre cititori sa-si puna intrebarea de ce acest titlu intermediar. Si in ce masura exista vreun suport faptic si documentar pentru el.

Explicatia este destul de simpla. Europa este leaganul a ceea ce este numit in prezent civilizatia occidentala. Ea este si continentul in care a fost inventata democratia. Si experimentata de-a lungul catorva secole. Ea este unul dintre leaganele de civilizatie si de cultura ale omenirii. Locul in care s-au creat mare parte a operelor fundamentale de cultura si arta ale umanitatii. In care au fost facute foarte multe dintre marile descoperiri stiintifice si tehnologice care au adus lumea la nivelul actual de evolutie.

Europa este, totodata, un continent cu o populatie cu nivel foarte ridicat de educatie si instructie. Or, este lesne de inteles ca o populatie care beneficiaza de astfel de calitati si de o asemenea zestre de cunostinte este greu de manipulat, de mintit si de condus ca o turma. Asa ca toti acei, putini, dar puternici, care construiesc planuri nebunesti de dominare a intregii omeniri, pentru a le poate duce la bun sfarsit, nu de astfel de populatii au nevoie. O populatie de tip european, oricat de docila s-ar fi aratat ea de-a lungul unor perioade de timp, nu va accepta viitorul de cosmar pe care pseudoelitele mondiale i-l pregatesc.

Pentru reusita finala a planurilor construite astfel incat o minoritate infima sa ajunga sa stapaneasca intregul glob, cu toate bogatiile sale acumulate in mii de ani, populatia globului trebuie modelata, modificata astfel incat sa ajunga, in timp, sa fie alcatuita din mase informe, fara identitate, fara constiinta de sine, cu cunostinte cat mai vagi si mai restranse, din oameni care chiar daca traitori in continuare in colectivitate, sa fie astfel formati incat sa fie insingurati, izolati, sa fie lipsiti de sentimentul coeziunii si solidaritatii umane. Care sa ajunga la stadiul in care sa accepte fara cracnire indobitocirea in masa prin diverse metode si, in special, prin informatia filtrata si controlata si prin divertismentul de cat mai joasa calitate si conditie culturala si morala. Un rol extrem de important in aceasta modelare il are aducerea oamenilor cat mai aproape de nivelul economic si social de minima subzistenta, care sa ii mentina intr-o continua stare de incertitudine, de nesiguranta, de teama permanenta pentru ziua de maine, de dependenta din ce in ce mai accentuata pana la a deveni totala de cei care aspira sa le fie stapani.

O astfel de tinta, in conditiile structurii populatiei europene de astazi, cu nivelul ei de educatie, instructie, de cultura generala, stiintifica si tehnologica, inca aderenta in marea ei majoritate la o religie pe care oculta mondiala face tot posibilul sa o scoata din inimile, constiinta si vietile noastre, in mod evident ca nu va putea fi atinsa intr-un viitor previzibil, adica la un orizont de timp acceptabil pentru  cei care sunt tot mai grabiti sa se vada stapanii absoluti ai planetei.

Tocmai de aceea, trebuie parcursi un numar de pasi. Primul dintre acestia fiind, asa cum spuneam in titlul intermediar, distrugerea Europei, a culturii si civilizatiei ei, aducerea populatiei europene (primul adversar  si prima piedica in calea planului nebunesc) la stadiul final pe care am incercat sa-l definim in randurile precedente. Iar metoda cea mai simpla, mai la indemana, o reprezinta tocmai un amestec al ei cu populatii avand caracteristici etnice, civilizationale, culturale, comportamentale complet diferite, conceptii, mentalitati, obiceiuri si credinte religioase opuse si care, din start, programatic, le invata ca trebuie distrus tot ceea ce nu este asemenea lor. Deci, trebuie infaptuita rapid o metisizare a populatiei europene, astfel incat cat mai rapid cu putinta (adica, fiind vorba de procese de amploare si implicand mase mari de oameni, la orizontul de timp a doua, maximum trei generatii),  sa ajunga la stadiul la care sa accepte fara opozitie semnificativa, transformarea din foste natiuni si popoare intai in simple populatii fara identitate si constiinta de sine si, ulterior, in mase informe, care sa se manifeste ca adevarate turme.

Trebuie spus ca proiectul nu este atat de nou pe cat ar putea sa para. Ca el este elaborat de multa vreme. Este vorba de planul Kalergi, dupa numele politologului si publicistului de origine austriaca, Richard von Coudenhove Kalergi, care l-a conceput. (35)

Kalergi nu se sfieste sa militeze pentru metisizarea populatie europene. Pentru crearea, in locul actualei populatii, prin amestec, a uneia  de tip afro-asiatic-negroid. Mai exact, el vede in viitor in Europa o elita superioara, conducatoare, la care predominanta este personalitatea, nu apartenenta la un popor (conceptie nu foarte diferita de teoria nazista a rasei superioare), alaturi de o populatie majoritara care sa se multumeasca cu conditia de rasa inferioara. Practic, conceptia lui Kalergi consta in constructia unei societati bazata pe o eugenie sociala si culturala, in care sa dispara constiinta identitara, in care sa existe doua populatii total diferite, rasa superioara (stapanii) si rasa inferioara (adica, in fond, sclavii). Impartrirea Europei in doua tabere. Crearea (care este deja in curs…) a unei Europe care, din punct de vedere al evolutiei, drepturilor si beneficiilor economice si sociale, sa fie una cu doua viteze. (36)

In aceste conditii, cum in fiecare tara se gasesc intotdeauna un numar suficient de cozi de topor, gata oricand sa se puna in slujba conspiratorilor mondiali, impotriva drepturilor si intereselor propriilor popoare, nu este de mirare ca una dintre primele semnalari in Romania ale mizerabilului Plan Kalergi a fost facuta in anii ’90 (in mai 1997, la Targu Mures) de sinistra Smaranda Enache, de la Liga Pro-Europa, promotoarea tuturor solutiilor de federalizare care puteau fi imaginate, astfel incat Romania sa dispara, daca nu cu totul, macar in forma si realitatea ei  de stat national. Dealtfel, aceasta odioasa Liga a si inlesnit traducerea in limba romana a lucrarii lui Kalergi PanEuropa, publicata in 1923 la Viena,  prin care isi expunea planul. (37)

 

Proiecte tot mai concrete si amanuntite

de distrugere a statelor nationale si popoarelor actuale.

Protocoalele de la Toronto

 

Ca avem de-a face cu proiecte vechi si care sunt permanent aduse la zi, adaptate si a caror aplicare se infaptuieste deja, de decenii, sub ochii nostri, o dovedeste concretetea unui set de documente, mai recente decat planul Kalergi, cunoscute sub denumirea generica de ”Protocoalele de la Toronto”. (38)

Este vorba de elaborarea unui proiect vizand distrugerea natiunilor si a statelor-nationale, elaborat de cele mai inalte institutii ale francmasoneriei anglo-saxone si care a fost aprobat de o reuniune secreta la Toronto (de unde si denumirea), proiect care urma sa deschida larg calea pentru.instaurarea unei Noi Ordini Mondiale.

Reuniunea secreta la care ne referim (desfasurata la sfarsitul lui iunie 1967) si planul aprobat de ea au fost dezvaluite de ziaristul, poetul si eseistul canadian din Quebec Serge Monaste, care s-a ocupat insistent de acest subiect, pe care l-a urmarit cu incapatanare pana la moartea lui extrem de suspecta, produsa in anul 1996. (Moartea a fost datorata unui ciudat atac de cord-Monaste neavand niciun fel de antecedente cardiace). E de facut precizarea ca de o moarte la fel de suspecta (si tot prin…”atacuri de cord”!) au avut parte si cativa dintre colegii si prietenii care au colaborat cu el la anchetele care au avut ca rezultat aducerea la cunostinta publicului a Protocoalelor de la Toronto. Mai trebuie specificat si ca Serge Monaste, in articolele sale, aratase si modalitati prin care se pot provoca astfel de ”atacuri de cord”, care sa dea aparenta mortii naturale unor cazuri tipice de asasinat (lichidare).

Reuniunea secreta de la Toronto ar fi fost organizata de grupul care se intitula ”6.6.6”, dat fiind ca era alcatuit din:

 

 • conducatorii celor mai mari sase banci din lume;
 • conducatorii celor mai mari sase concerne energetice ale lumii;
 • conducatorii celor mai mari sase consortii agro-alimentare.

 

(Mai este cazul sa amintim ca, potrivit datelor si informatiilor disponibile, in prezent intreaga presa semnificativa din lume-asa numita ”mainstream media”- este controlata de…sase mari corporatii mondiale?)

Liderii la care se refera Monaste in dezvaluirile sale urmau sa supuna aprobarii planul de dominatie mondiala, bazat pe suprematia absoluta asupra finantelor mondiale, a comertului mondial, a productiei si distributiei de bunuri agricole si alimentare, precum si a unor sectoare vitale in realizarea planurilor lor diabolice care, precum vom vedea, prevad intr-o etapa finala diminuarea drastica (cu minimum 90%) a populatiei planetare, cum sunt productia prin chimia de sinteza a fertilizatorilor si insectofungicidelor, modificarea speciilor de plante, animale, pasari si insecte prin manipularea genetica, respectiv productia de medicamente de sinteza si de vaccinuri.

Urmarea aplicarii masurilor gandite si aprobate prin Protocoalele de la Toronto, ar trebui sa se realizeze instaurarea Guvernului Mondial, dorit de foarte multa vreme de oculta mondiala. In acest sens, nu este deloc lipsit de interes ca cititorii sa ia cunostinta (spre a constientiza ca aceste proiecte sunt vechi si au constituit o constanta a peocuparilor acestei pseudoelite planetare) de doua afirmatii facute public de doi dintre reprezentantii de frunte.

 

”Vom avea un guvern mondial, fie ca va place, fie ca nu. Singura întrebare este

daca el va fi creat prin cucerire sau prin consimtamânt.”

Paul Warburg – membru al Consiliului pentru Relatii Externe (CFR), declaratie facuta în februarie 1950 în fata Senatului american.

”Suntem în zorii unei transformari globale. Nu mai avem nevoie decât de o criza majora adecvata si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”

David Rockeffeler – presedinte de onoare al Consiliului pentru RelatiiExterne (CFR), presedinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg, declaratie facuta în septembrie 1994

 

In cele ce urmeaza, vom da cateva citate din documentul aprobat  la Toronto in 1967.

 

”Toate perioadele istorice care au dus la decadenta civilizatiilor au fost marcate, fara exceptie, de <<spiritul ratacirii oamenilor>>. Astazi, trebuie sa facem astfel încât acest <<spirit>> sa se traduca printr-o <<societate mondiala a timpului liber>> sub toate formele sale. Acest timp liber trebuie sa se compuna din sex, droguri, sport, excursii (exo­tism) si din distractii în general, dar accesibile tuturor straturilor societatii. Omul trebuie sa ajunga la concluzia ca este modern, si ca modernismul sau e compus din capacitatile sale, din posibilitatea sa de a se distra în mare masura si, în prezent, din tot ceea ce îl înconjoara.

Pentru atingerea acestui obiectiv, este neaparat necesar sa se poata infiltra mijloacele de informare (radioul, televiziunea, ziarele), mediile de moda si de cultura, domeniile muncii noi, prin intermediul carora vom influenta, cu siguranta, toate paturile societatilor occidentale. Astfel, tinând sub umbrela simturilor tineretul, adultii de mâine, vom avea în consecinta cale libera pentru a infiltra si a transforma în profunzime, fara a da nastere la nelinisti, politica, sistemul legal si învatamântul, ceea ce ne va permite sa modificam în profunzime cursul, orientarea viitoare a societatilor vizate de <<Planul>>  nostru”.

Oare, mai este nevoie de foarte multe comentarii pentru a explica cititorului care este originea structurii si calitatii intelectuale, informative, educative, culturale si morale a programelor televiziunilor si radio-urilor (observatie valabila nu doar in Romania, ci in intreaga lume), ca si a modului in care prezinta (mai degraba deformeaza si ascund…) realitatea ziarele si revistele de pretutindeni? Toate aceste mijloace media fiind controlate, a nu se uita, de cele sase megatrusturi mondiale…

(…)

”Fundamentele societatii occidentale, în esenta lor, origineaza în linie dreapta din mostenirea iudeo-crestina. Tocmai aceasta mostenire este aceea care a facut din familie nodul, cheia de bolta a oricarui edificiu social din prezent. Predecesorii nostri, care i-au finantat pe scriitorii revolutionari de la sfârsitul secolului al XIX-lea si începutul secolului XX, întelesesera importanta necesitatii de a fractiona si apoi de a face sa explodeze acest nucleu vital, daca dorea, în Rusia de exemplu, sa reuseasca sa instituie noul <<Sistem Comunist>> din vremea aceea. Si tocmai asta au facut, determinând în mod minutios producerea, de catre filosofii si scriitorii neconformisti ai epocii, al unui ,<<manifest al gloriei Statului-Dumnezeu>>, acesta având prioritate absoluta asupra individului si a familiei.

Pentru a ajunge cu certitudine la construirea unui guvern mondial, a unei Noi Ordini Mondiale Comunitare, în care toti indivizii, fara exceptie, vor fi supusi Starii Mondiale a Ordinii Noi, trebuie în primul rând sa provocam disparitia familiei, ceea ce va antrena din aceeasi lovitura disparitia învatamintelor religioase ancestrale si, în al doilea rând, sa-i nivelam pe toti indivizii, facând sa dispara clasele sociale, în special clasele mijlocii. Dar trebuie sa procedam astfel încât toate aceste schimbari sa para a fi fost generate de catre vointa populara sa aiba aparentele democratiei.

Slujindu-ne de cazuri izolate, dar amplificându-le la nivel extrem cu ajutorul contestatiilor studentesti instigate de noi însine, al ziaristilor favorabili cauzei noastre si a1 politicienilor cumparati, vom reusi sa punem pe picioare noi organisme, prezentând toate aparentele modernismului, cum ar fi un birou de protectie a copilariei sustinut cu o <<carta a drepturilor si a libertatilor>>.

Pentru reusita planului nostru mondial, Planul Rosu, trebuie sa implantam în toate societatile occidentale ale ani­lor 1970 birouri pentru protectia copilariei, ai caror functionari, tineri intelectuali lipsiti de experienta, proaspeti absolventi ai universitatilor unde sunt scoase în evidenta principiile noastre mondialiste, vor respecta ca la carte, fara discernamânt,  <<Carta Drepturilor Copilului>>. Cine ar îndrazni sa i se împotriveasca, fara a fi identificat concomitent cu barbariile Evului Mediu?

Aceasta Carta, laborios pusa la punct în <<Lojile>> noastre, ne va permite în sfârsit sa reducem la zero orice autoritate parinteasca, facând familia sa explodeze în indivizi opusi cu salbaticie unii altora, pentru protectia intereselor lor personale. Ea îi va încuraja pe copii sa-si denunte parintii prea autoritari prin faptul ca sunt prea traditionali, prea religiosi. De asemenea, va contribui la a-i supune pe parinti unei psihoze colective a fricii, ceea ce va provoca în mod ineluctabil, de maniera generala în societate, o subminare a autoritatii parintesti. Astfel, vom reusi, într-o prima etapa, sa producem o societate asemanatoare cu aceea din RUSIA anilor 1950, unde copiii îsi denuntau parintii la stat, si o vom face fara ca nimeni sa-si dea seama.

Transferând astfel Statului rolul patern, ne va fi mai usor, în continuare, sa acaparam, una câte una, toate responsabilitatile care pâna la data respectiva au tinut de resortul exclusiv al parintilor. Astfel, îi vom putea face pe toti sa considere învatatura religioasa traditiona1a, de origine iudeo-crestina, un abuz contra copilului”.

Dupa ce am citit aceste pasaje, ne mai putem mira si mai putem sa ne intrebam cum a fost posibil sa apara si sa prolifereze in unele state (si trebuie constatat ca este vorba, in general, de aceleasi state, anterior citate, cu conceptii si legislatii foarte ”ingaduitoare” cu ”drepturile minoritatilor sexuale”) institutii sinistre de tipul Barnevernet din Norvegia, dar stim, la ora aceasta, ca institutii similare functioneaza si in alte state nordice (si, asa cum se va vedea mai departe, astfel de ”principii si metode”, generatoare si de institutii, s-au aplicat timp de aproape un secol si in Elvetia)?

(…)

” Pentru a realiza dezintegrarea familiei, a sistemului de învatamânt, deci a societatii în general, este primordial sa se încurajeze „Libertatea Sexuala” la toate esaloanele societatii occidentale. Trebuie sa se reduca individul, deci masele, la obsesia de a-si satisface instinctele primare prin toate mijloacele posibile. Stim ca aceasta etapa reprezinta punctul culminant în care întreaga societate va sfârsi prin a se surpa în sine însasi. Nu la fel s-a întâmplat si cu Imperiul Roman la apogeul sau si cu toate civilizatiile asemanatoare, pe parcursul istoriei?”

Evolutia situatiei in ”lumea civilizata”  in ultima jumatate de secol, cat a trecut de la adoptarea acestui document, de la impunerea inclusiv prin decizii ale forurilor politice si instantelor judecatoresti comunitare europene de legislatii care sa oblige la acceptarea homosexualitatii si lesbianismului, casatoriile intre persoane de acelasi sex, adoptia in asemenea ”familii”, patrunderea oficiala a ”libertatii” minoritatilor sexuale in institutiile de stat (diplomatie, armata), cedarile inadmisibile si rasturnarile produse in acest sens in conceptia unora dintre bisericile crestine (catolica, respectiv reformata) ne scutesc, practic, de foarte multe comentarii…

(…)

” Aceasta <<eliberare sexuala>> va reprezenta calea finala pe care vom avea posibilitatea de a face sa dispara din <<constiinta populara>> orice referire la <<Bine si Rau>>. Prabusirea acestei bariere religioase si morale ne va permite sa realizam procesul falsei <<Eliberari a omului de trecutul sau>>, care însa, în realitate, este o forma de sclavie ce va fi profi­tabila pentru <<Planurile Mondialiste>> pe care urmarim sa le punem în aplicare”.

(…)

” Respectiva poarta deschisa pentru încurajarea <<Liber­tatii Sexuale>>, a <<Divorturilor>>, a <<Avorturilor>> la cerere, a recunoasterii legale a diverselor forme de homosexualitate, ne va ajuta sa modificam în profunzime bazele istorice ale <<Dreptului Legal>> al societatilor. Ea va fi un atu major pentru a împinge ansamblul indivizilor spre o relaxare generala a moravurilor; pentru a diviza indivizii unii în raport cu ceilalti, în conformitate cu instinctele si cu interesele lor proprii; pentru a distruge viitorul tineretului, împingându-l spre experiente nefaste ale sexualitatii precoce si ale avor­turilor; si pentru a distruge moralmente generatiile viitoare, împingându-le pe calea alcoolismului, a drogurilor diverse – al caror control se vor însarcina sa-l preia, la nivel mondial, ofiterii nostri superiori din Lojile Internationale – si a sinuciderilor – suicidul fiind considerat, de catre un tineret dezabuzat si abandonat în voia sa însusi, ca un sfârsit cavaleresc”.

Este suficient sa facem o analiza a evolutiei societatilor occidentale de dupa anul 1967 (si, din pacate, a fostelor societati est-europene dupa anii 1988 si 1989, ceea ce naste foarte multe intrebari privind adevaratele resorturi declansatoare ale ”revolutiilor democratice” din aceasta zona si ale ”caderii comunismului”) pentru a deveni ingrijorati de modul rapid si foarte exact in care au fost impuse lumii liniile directoare ale conceptiei oculte care a dat nastere Protocoalelor de la Toronto. O adaugire ni se pare foarte semnificativa pentru a vedea cat de amanuntit, de minutios a fost totul planificat. Faptul ca, spre exemplu, traficul mondial de droguri a fost realizat si controlat in aceasta jumatate de secol de retele mondiale ale crimei organizate, aflate sub controlul si protectia CIA (sa ne amintim ca doua decenii, acest comert ticalos si distrugator de civilizatie a fost dirijat in America de Sud de agentul american, generalul Noriega, ajuns presedinte al statului Panama. Noriega a devenit brusc indezirabil-chiar periculos-abia atunci cand s-a intors impotriva sefilor si protectorilor lui de altadata, prin intentia de nationalizare a Canalului Panama, ceea ce a si determinat invadarea micului stat de armata americana si arestarea generalului renegat, eveniment perfect suprapus in timp pe-si obturat mediatic de- ”Revolutia Romana televizata in direct!”) Dupa cum nu trebuie sa uitam marea operatie din timpul mandatului presedintelui Reagan, prin care banii obtinuti din traficul de droguri controlat de CIA erau folositi, cu stirea si acoperirea administratiei americane, pentru cumpararea de arme care sa fie livrate, prin intermediul Israel-ului, catre regimul instaurat in Iran dupa revolutia islamica condusa de ayatollah-ul Khomeini (care era supus oficial embargoului privind livrarea de arme), in schimbul eliberarii a sapte americani luati ostateci in Liban de o organizatie avand legaturi cu regimul iranian, cu care ocazie urma sa se mascheze si livrarea de arme,  cu incalcarea flagranta a dreptului international, dar si a unei decizii a Senatului american, rebelilor (teroristilor) antisandinisti din Nicaragua. Afacere care a creat in anii ’80 celebrul scandal, numit ”Iran-Contras” si in care, pentru protejarea conducerii Statelor Unite si a presedintelui Reagan, responsabilitatea a fost asumata de locotenent-colonelul Oliver North, din Consiliul Securitatii Nationale. Dupa cum unul dintre motivele reale ale invaziei americane din Afganistan pare sa fi fost tocmai preluarea controlului asupra uneia dintre principale surse de provenienta a drogurilor, productia de opiu din Afganistan cunoscand dupa 2001 o adevarata explozie, estimandu-se ca este la ora actuala de 8-10 ori mai mare decat inainte de declansarea…”Razboiului impotriva terorismului”. Existand foarte multe informatii ca transportul precursorilor si al productiei primare de droguri din Afganistan catre Europa si, mai departe, catre restul lumii este asigurat de avioane NATO (in fapt, americane), sub controlul si protectia ”specialistilor” in materie de la CIA. Punctul intermediar de tranzit fiind (si aceasta indemnandu-ne sa ne gandim si sa analizam cu o noua perspectiva alta operatiune americana din categoria haosului si distrugerii, cea de dezintegrare a fostei Iugoslavii…) baza militara BONDSTEEL, din statul artificial Kossovo creat de Statele Unite, care este cea mai mare baza militara americana din strainatate.

(…)

” Se stie bine ca omul, dupa ce si-a asigurat necesitatile primare – hrana, îmbracamintea si adapostul – tinde cu tarie spre a fi mai putin vigilent. Sa-i permitem sa-si adoarma constiinta, orientându-i totodata spiritul dupa placul nostru, prin crearea de fatada a unor conditii economice favorabile. Prin urmare, în aceasta perioada a anilor 1970, în care agentii nostri se vor infiltra peste tot în diversele sfere ale societatii pentru a o face sa accepte noile noastre norme în materie de învatamânt, drept legal, social si politic, vom veghea la raspândirea în jurul lui a unui climat economic de încredere. Munca pentru toti; deschideri de credite pentru toti; distractii pentru toti – acestea vor fi devizele noastre pentru crearea iluzorie a unei noi clase sociale:<<Clasa Mijlocie>>. Caci, o data atinse obiectivele noastre, vom face sa dispara aceasta <<Clasa>> de mijloc, situata între saracii seculari si noi, bogatii, taindu-i definitiv orice mijloc de supravietuire”.

Comentand pasajele citate mai sus, sa remarcam ca anii de dupa 1967 au marcat in Statele Unite si Europa occidentala exact cresterea (in parte, artificial provocata si fortata) bunastarii materiale, care a dus, asa cum indicau Protocoalele de la Toronto, la extinderea substantiala si prosperitatea ”clasei de mijloc”. Fenomen care, asa cum anticipau aceleasi Protocoale, avea sa fie inversat incepand din anii 2000, tocmai ca urmare a umflarii explozive a creditului (care a creat uriasa datorie personala ce a pus stapanire pe lumea occidentala). Fiindca intr un articol publicat in ”Foreign Affairs”, revista Council on Foreign Affairs (CFR) presedintele Consiliului, Richard Haas, atragea atentia asupra procesului de puternica diminuare, tinzand catre disparitie, a clasei de mijloc americane, inceput in anii ’2000. Proces care a fost teribil amplificat de uriasa criza a creditelor subprime din 2007din Statele Unite, care s-a transformat, dupa prabusirea bancii Lehman Brothers, in criza financiara si economica mondiala care nu a luat, practic, sfarsit, nici astazi, si care a dus la extinderea fenomenului de saracire si de subtiere a clasei de mijloc din Europa apuseana, exact asa cum planificau in 1967, la Toronto, cei din grupul ”6.6.6.”. Acesta a fost pretextul (anticipat, de fapt programat minutios de conspiratori)  pentru trecerea de catre guvernele aservite ocultei de la politica de expansiune economica la politicile de austeritate.

(…)

” În acelasi sens si pentru a garanta rentabilitatea influentei noastre asupra populatiilor, va trebui sa controlam toate Mijloacele de Informare. Bancile noastre nu le vor finanta, asadar, decât pe acelea care ne vor fi favorabile, supervizând totodata închiderea celor mai recalcitrante. Acest lucru ar trebui, în principiu, sa treaca neobservat în rândurile populatiilor, acestea fiind absorbite de necesitatea de a câstiga cât mai multi bani si de a se distra”.

(…)

” Proprietarii rurali de pamântului, prin independenta lor economica si prin capacitatea pe care o au de a produce baza de alimentatie a statelor, reprezinta o amenintare la adresa noastra si a planurilor noastre de viitor. Înghesuiti în orase, oamenii vor fi mai dependenti de industriile noastre pentru a supravietui. Nu vom putea sa ne permitem existenta unor grupari independente de <<Puterea>> noastra.

Prin urmare, sa-i eliminam pe proprietarii de pamânturi, facând din ei sclavi ascultatori, industriile fiind sub controlul nostru. În ceea ce-i priveste pe ceilalti, sa le permitem sa se organizeze în cooperative agricole, pe care agentii nostri le vor infiltra pentru a le orienta mai usor în conformitate cu prioritatile noastre viitoare.

În cadrul structurii statului, sa ne atasam de scoaterea în evidenta a <<respectului>> obligatoriu fata de diversitatea de <<culturi>>, de <<popoare>>, de <<religii>>, de <<etnii>>, cu prioritate fata de notiunea de <<unitate nationala>>; acest lucru ne va permite sa divizam mai eficace populatiile statelor-natiuni si astfel, sa le slabim autoritatea si capacitatea de manevra”.

(…)

”Când natiunile-state vor fi astfel slabite prin toate aceste lupte intestine, toate întemeiate pe recunoasterea <<Drepturilor Minoritatilor>> la independenta, când nationalistii divizati în diferite factiuni culturale si religioase se vor confrunta orbeste în lupte fara nici un rezultat posibil, când tineretul îsi va fi pierdut complet contactul cu propriile sale radacini, atunci vom putea sa ne servim de Natiunile Unite pentru a începe sa ne impunem Noua Ordine Mondiala.

De altfel, în acel stadiu, <<Idealurile Umanitare, Sociale si Istorice>> ale natiunilor-state se vor fi dezintegrat de mult, sub presiunea diviziunilor interioare”.

(Va urma)

 

 1. Plans for Redrawing the Middle East: The Project for a “New Middle East”, Globalresearch.ca, November, 18, 2006
 2. The new creative destruction, Asia Times, August, 26, 2006
 3. 101 Uses of Chaos. Tomdispatch.com, August, 10, 2006
 4. https://ro.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi
 5. https://fr.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi
 6. http://www.proeuropa.ro/pan_europa.html
 7. Protocolul de la Toronto\INTRODUCERE.mht

 Europa unita-ultimul bal? (II)

Un comentariu

 1. serban c elena-iuliana spune:

  Articol din ce in ce mai greu de suportat:aceasta este lumea in care traim?! A aparut cumva echipa de urgenta compusa din filosofi,psihologi,antropologi,specialisti in demografie si educatie (exclud teologii,stiu eu dece)?! Nu vedem ca omul asta (ma refer la distinsul autor Eugen ZAINEA) striga de niste ani buni la niste urechi surde…
  Multumiri pentru articol, dar, daca se sfarseste fara nici un strop de speranta,nici nu vreau sa spun ce voi face !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com