Educatie anticoruptie la Casa Corpului Didactic din Bacau

Vineri, de la ora 14.30, la Centrul American Corner din cadrul Casei Corpului Didactic din Bacau a avut loc un workshop pe teme juridice, de anticoruptie.

 Temele abordate la seminar au fost: “Coruptia si anticoruptia în sistemul juridic“, „Independenta si impartialitate în justitie“ dar si „Factorii de presiune si conflictele de  interes”. Dezbaterile au fost conduse de avocatul Carmen – Georgiana Lepârda, consilier al Baroului Bacau si Lucica Ciuperca, coordonatoarea Centrului Regional de Resurse pentru Educatia Civica Bacau.

„Luna Mostenirii Amerindiene” la «American Corner Bacau »

„La activitate, care s-a desfasurat la Centrul „American Corner Bacau”, au participat 53 de elevi, membri ai Consiliului Judetean al Elevilor Bacau si ai Consiliului Scolar al Elevilor de la Colegiul National „Ferdinand I” Bacau, care au calitatea de parteneri în proiectul ”Angajamentul tinerilor în lupta împotriva coruptiei”, a spus Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.

Americanii isi prelungesc finantarea la CCD pana in 2013

Elevii de liceu au putut afla ce presupune conceptul de coruptie, cum se face încadrarea faptelor de coruptie, care este amploarea fenomenului dar si care sunt motivele pentru care instantele întârzie cu o decizie definitiva.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com