Unirea, serbata in Bacau cu Ansamblul Busuiocul si actorii Teatrului Bacovia

Ansamblul Folcloric Busuiocul si actorii Teatrului Bacovia vor sustine pe 24 ianuarie, de la ora 14.00, la Ateneu, un spectacol intitulat: „Unirea natiunea a facut-o!“. Intrarea la eveniment este libera.

Ziua Nationala a României a fost serbata in Piata Tricolorului din Bacau (galerie foto)

 Talentatii interpreti ai Ansamblului Folcloric Busuiocul dar si actorii bacauani ai Teatrului Bacovia pregatesc de ziua Unirii Principatelor un spectacol complex, cu muzica populara cu specific national, cu poezii ale unor poeti din secolul al 19-lea, contemporani Unirii Principatelor.

„Arsul Caprei“ la Oituz, cu torte si bâte (Galerie foto)

„Întreaga manifestare este subordonata temei Unirii. Pentru noi, organizarea acestui eveniment, în preajma zilei de 24 ianuarie, a devenit o traditie. Împreuna cu actorii Teatrului Bacovia vom realiza un spectacol complex, cu muzica si poezie“, a spus Petre Vlase, directorul Ansamblului Busuiocul.

Expozitie Ioan Maric la Senat

Bacauanii care vor veni la eveniment vor putea asculta interpretarea unor poezii si poeme ale „clasicilor români“. Unul din actorii care va fi pe scena este îndragita Daniela Vrânceanu. „Prefer sa fie o surpriza pentru spectatori. Înca lucram la regie, la alegerea celor mai potrivite poezii acestui eveniment“, a spus Adrian Gazdaru, directorul Teatrului Bacovia din Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com