Dinu Damaschin, în arest prelungit (foto)

Magistratii Curtii de Apel din Bacau au respins recursul „protectorului“ Monicai Columbeanu, dar si a celorlalti doi inculpati, Eugen Mereuta si Claudiu Ciuca, acuzati de proxenetism si trafic de persoane.

 Dinu Damaschin  este  în greva foamei de pe 22 decembrie, de când procurorii DIICOT au decis retinerea lui, sub acuzatia de trafic de persoane. Marti, Tribunalul Bacau a dispus prelungirea starii de arest preventiv cu înca 29 de zile, solutie mentinuta astazi si de Curtea de Apel. La recurs, Dinu Damaschin a stat pe banca  acuzatilor, fiind slabit. „Sunt o victima a abuzurilor DIICOT“, a spus Damaschin, cu o voce stinsa. Avocatul lui a depus pe masa judecatorilor rezultatele analizelor medicale facute curând de clientul sau. „Clientul meu se afla într-o stare grava de sanatate. Este în greva foamei de o luna de zile“, a spus Petru Ivascu.

Avocatul lui Eugen Mereuta s-aratat indignat de faptul ca instantele din Bacau nu iau în considerare apararea avocatilor. „Apararile avocatilor nu sunt luate în seama. Nu exista o legatura între clientul meu si Damaschin. Mai mult, acesta l-a sunat anul trecut de 55 de ori pe Mereuta, dar nu i-a raspuns“, a spus Cristian Cojocaru.

Singurul care si-a nuantat apararea, dintre inculpati, este Claudiu Ciuca, din Moinesti, care si-a amintit ca în cursul anului 2004 a transportat mai multe fete la Bucuresti, care i-au platit benzina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com