„Dezvoltarea Bacaului” i-a lasat cu gura cascata pe englezi

 

 

Oficiali ai Ambasadei Marii Britanii în Romania au efectuat o vizita în municipiul Bacau, pentru a afla ce oportunitati de afaceri poate oferi orasul. Potrivit comunicatului de presa transmis de Primaria Bacau, Esther Blythe, adjunct coordonator al misiunii Marii Britanii, ar fi pus accentul pe dezvoltarea uimitoare a Bacaului din ultimii ani„Doamna Esther Blythe a pus accent pe dezvoltarea Bacaului in ultimii ani, care a starnit interesul companiilor britanice si imaginii bune pe care o are Bacaul, datorita numeroaselor proiecte derulate cu fonduri europene”, se arata in comunicatul institutiei bacauane.

In acelasi timp, primarul Romeo Stavarache s-a declarat încântat de interesul manifestat de partea britanica  fata de Bacau si a promis tot sprijinul.

„Sunt bucuros ca politica de dezvoltare a orasului, investitiile pe care le derulam, sprijinul pe care-l acordam mediului privat, proiectele finantate din fonduri europene prind roade, iar imaginea Bacaului este una pozitiva, care starneste interesul”, a declarat Romeo Stavarache, primarul Municipiului Bacau

Mircea Merticariu

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com