Deputatul Valerian Vreme, numit presedinte interimar la Partidul Miscarea Populara Bacau

Liderii Miscarii Populare au venit ieri in Bacau pentru a lua un prim contact cu simpatizantii, dar si pentru a-l anunta pe presedinte. Deputatul Valerian Vreme va conduce formatiunea politica pana la primele alegeri. El are si sarcina de a constitui organizatii peste tot in judet. La intalnirea cu membrii Partidului Miscarea Populara, care a avut loc la Hotel Decebal, au luat parte presedintele PMP-deputatul Eugen Tomac, vicepresedintele Teodor Baconschi, fost ministru de externe si actual consilier prezidential, tenismena Ruxandra Dragomir s.a.

Partidul Miscarea Populara -intalnire cu simpatizantii in Bacau (2)Partidul Miscarea Populara -intalnire cu simpatizantii in Bacau (1)Ideile principale expuse simpatizantilor noii formatiuni de dreapta se axeaza pe nevoia de reformare a clasei politice. Dupa 23 de ani de la Revolutie, aceleasi grupuri de interese raman in fruntea tarii, fie ca se rotesc sau isi impart afacerile transpartinic.

Loialitatea fata de Traian Basescu

Liderii Partidului Miscarea Populara au descris noua formatiune aparuta pe scena politica, ca pe un proiect de suflet al presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Mai mult, tineretea lui Eugen Tomac (are numai 32 de ani) a fost prezentata ca pe un atu, mai ales ca pana acum a avut mai multe functii importante in statul roman, mai ales pe relatia cu Diaspora si in special, cu Republica Moldova.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, dar si Valerian Vreme, presedintele PMP Bacau au acordat, in exclusivitate un interviu pentru www.ziaruldegarda.ro. Ramaneti pe site pentru a vedea relatia speciala a lui Eugen Tomac cu Traian Basescu, proiectele de viitor, si unele afirmatii facute  in premiera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com