Deputatul bacauan Cosmin Necula propune ca plata facturilor la energie sa se faca iar in functie de contor! (Video)

Deputatul bacauan Cosmin Necula a avut marti, 11 februarie, o interventie in Parlamentul Romaniei pentru redimensionarea Cosmin Necularelatiei intre populatie si furnizorii de gaz si energie electrica. Deputatul social democrat considera ca impunerea unilaterala a unor sume, in avans, este o practica incorecta a furnizorilor. Mai  mult de atat, o astfel de practica este nejustificata, atata timp cat beneficiarii de gaze si curent electric au montate contoare de masurare a consumului. Pe de alta parte, si regularizarile impuse de furnizorii de energie au la baza reducerea de personal dar si fraudele fregvente intalnite in ultimii ani!

Iata discursul presedintelui PSD din Municipiul Bacau, deputatul Cosmin Necula:

4 Comentarii

 1. Floristeanu Mihail spune:

  Stimati concetateni,

  Asa cum unii muzicanti canta dupa ureche, fara a descoperi esenta culturii muzicale, fara a studia in profunzime complexitatea muzicii in cadrul conservatorului, asa exista in aceasta tara indivizi naivi, incompetenti, fara pregatire profesionala, lipsiti de cultura, etica, educatie, care dau verdicte ridicole, puerile, lipsite de esenta si sens, intr-un cuvant impotenti, frustrati de complexele de inferioritate si handicap, fara a trece prin filtrul ratiunii, faptele bune (pozitive) pe care o serie de oameni politici le concretizeaza.
  Recomand acestui individ, care s-a dat de gol ca nu a citit nimic in toata viata lui, si ca prin lenea ce-l caracterizeaza nu a depus un minimum de efort necesar pentru a se lamuri ca intradevar PSD-ul nu a fost la guvernare in perioada din 01 iulie 2008, cand s-a introdus noua metoda de facturare a gazelor naturale, sa renunte la critici si la ideologiile oricarui partid politic, pe care oricat de mult si-ar dori sa le patrunda, nu va reusi deoarece vidul inaintat din cutia lui craniana se conserva in timp.
  Consulta si studiaza stimabile Ion Cotoran, daca ai cu ce, continutul link-ului de mai jos,

  http://www.urbaniulian.ro/2008/08/04/frauda-nationala-la-consumul-de-gaze-eon-gaz-refuza-cererile-clientilor-care-solicita-inlocuirea-contoarelor/

  cunoscut de batranii si saracii care sufera de frig, de povara taxelor platite in avans furnizorilor de energie electrica si gaz metan.
  Pensionarii, necajitii si alte categorii sociale, au fost debransati din motive subiective, in sensul ca neintrand in posesia facturii, nu aveau cum si cand sa-si achite contravaloarea facturii la timp, si au fost debransati. Pentru cei ce nu cunosc aceasta problema, le aduc la cunostinta faptul ca taxele de rebransare fac prapad datorita monopolului furnizorului.

  Vezi link-ul de mai jos:

  http://www.viata-libera.ro/economie/43891-galati-viata-libera-utilitatitaxa-rebransare-deconectare

  Interventia domnului jurist Cosmin Necula in Parlamentul Romaniei, este cu adevarat mirifica, si ar trebui popularizata rapid prin toate mijloacele mass-media.
  Consider ca domnul deputat social democrat, Cosmin Necula, este o personalitate care promoveaza o politica loiala de reabilitare si actioneaza în interesul întregii natiuni.
  Ganditi pozitiv si apreciati-i pe cei incoruptibili !
  Oferiti viitorul in mainile acestui “OM” care va doreste un trai mai bun !

  Cu drag,

  M.F.

 2. George Constantinescu spune:

  Felicitari domnului deputat care se gândeste la binele si la buzunarul românului !
  Mai rar asemenea OAMENI politici, care fac interventii oficiale în PARLAMENTUL ROMÂNIEI, benefice natiunii române.
  Pentru cei cu memoria îngusta, amintesc faptul ca PSD nu a avut niciun membru la guvernare în acea perioada!!!
  Deschideti link-ul
  http://ro.wikipedia.org/wiki/C%C4%83lin_Popescu-T%C4%83riceanu
  si o sa va convingeti.
  Domnul deputat care este curat ca lacrima si are o conduita ireprosabila, îndreapta greselile comise de guvernul condus la vremea aceea de Calin Popescu Tariceanu.
  Multumim domnului deputat, care a demonstrat ca are coloana vertebrala impecabila si sa-i dea bunul Dumnezeu multa sanatate si tot binele din lume !

 3. Ion Cotoran spune:

  Eu nu stiu cum nu le este rusine. Dupa ce au furat tara cu manutelele lor au semnat privatizarea resurselor vin acum sa indrepte ce au gresit, daca vor mai indrepta ceva. Dar oare nu PSD si clica lor au privatizat energia. Ce dracu mai vor? PSD ori clica lor de tradatori si hoti, si toate partidele. Ca imi vii si cu un artticol cu funebrul acum presedinte al PNT-CD.

 4. Ion Cotoran spune:

  Mircea,
  De ce trebuia sa se ajunga la aceasta situatie si de ce acceptam sa fim furati?
  Mama lor de hoti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com