Sediul PNTCD, inaugurat in Bacau in prezenta presedintelui Aurelian Pavelescu (Foto)

Partidul National Taranesc Crestin si Democrat si-a inaugurat astazi noul sediul din Bacau, in prezenta presedintelui partidului, Aurelian Pavelescu, primit cu paine si sare (1)Aurelian Pavelescu. Liderul taranist a fost asteptat de organizatia pusa pe picioare de presedintele interimar Silvestru Dogaru. Printre invitatii la eveniment s-au numarat si presedintele Partidului Democrat Liberal din Bacau, Tudorita Lungu.

Sediul PNTCD Bacau se afla la parterul unui bloc turn, de pe strada Energiei, aproape de Podul Margineni.

Aurelian Pavelescu a fost primit in Bacau de o copila in port popular, cu paine si sare dar si de simpatizanti. Organizatia Judeteana Bacau are in conducerea sa nume cunoscute: PNTCD Bacau (2)Silvestru Dogaru (presedinte), Ovidiu Elisei, Valentin Manea (Saucesti) s.a. Pavelescu a laudat eforturile organizatorilor de a pune pe picioare organizatia, dupa ce PNTCD disparurse practic de pe scena politica. Apoi, trei preoti, crestin ortodocsi si romano catolici au tinut o slujba, pentru binecuvantarea si mantuirea neamului romanesc si a tarii.

Aurelian Pavelescu nu a uitat nici de aceasta data de marii taranisti, in frunte cu Iuliu Maniu, Corneliu Coposu, Ion Diaconescu sau de vizitele facute la inchisoarea de la Sighet. Pe 7 februarie s-au implinit 61 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu, lider marcant al PNT, prim-ministrul  Romaniei in anii 1928-1933. Pavelescu a amintit de faptul ca in Romania este necesara o politica crestina, orientata spre valorile traditionale romanesti.  PNTCD isi propune sa depaseasca pragul de 5% la alegerile europarlamentare si sa obtina cel putin un mandat in Parlamentul de la Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com