Crucea Rosie Bacau în programul „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!“

Voluntarii Crucii Rosii din Bacau au realizat mai multe activitati, în scolile municipiului Bacau dar judet, în cadrul programului „Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!“.

Crucea Rosie Bacau-Scoala AltfelLuni si marti, Crucea Rosie Bacau a realizat demonstratii de prim ajutor la Scoala Alexandru Ioan Cuza si la Scoala Postliceala Sanitara „Christiana” Bacau, pentru a marca Ziua Mondiala a Sanatatii, celebrata în fiecare an în ziua de 7 aprilie. „Tot marti, echipa noastra s-a aflat în localitatea Zemes, la Scoala Gimnaziala Stefan cel Mare, unde elevii au învatat care sunt principalele activitati derulate de Crucea Rosie si ce valori trebuie respectate. Miercuri, 8 aprilie, colegii nostri au sustinut un curs introductiv privind acordarea primul ajutor în fata elevilor de la Scoala Gimnaziala Miron Costin“, se arata într-un comunicat al Crucii Rosii Bacau.

Voluntarii Crucii Rosii Bacau vor fi prezenti în fiecare zi a acestei saptamâni în mai multe unitati de învatamânt din municipiul Bacau, dar si în alte localitati din judet, pentru a sustine în fata elevilor diferite sesiuni de informare, ce cuprind prezentari ale istoricului Crucii Rosii, notiuni introductive privind acordarea primului ajutor, prezentarea principalelor activitati desfasurate de Crucea Rosie Bacau, informatii referitoare la ce înseamna activitatea de voluntar, notiuni introductive privind Dreptul International Umanitar s.a.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com