Cristi Manolache va candida la primarie/ USL este nefunctional in Bacau

Cristi Manolache, presedintele Organizatiei Municipale Bacau a Partidului Conservator, îsi anunta deschis intentia de a candida pentru fotoliul de primar in 2012. Pozitia liderului PC vine in contradictie cu lista copresedintilor Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu si Victor Ponta, care pe 1 septembrie au facut publica impartirea zonelor de influenta PNL-PC-PSD la nivelul consiliilor judetene si a primariilor resedinta de judet. USL a decis ca in 2012 Romeo Stavarache sa-si incerce sansa pentru al treilea mandat la Primaria Bacau. In acelasi timp, social democratul Dragos Benea va fi pe liste, pentru a treia oara, pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean Bacau.

Manolache: „Voi candida deoarece cred in mine si respect vointa bacauanilor“

Presedintele PC la municipiu crede ca poate fi urmatorul primar al municipiului Bacau. Cristi Manolache afirma ca nu-si va dezamagi electoratul care s-a conturat deja si se va defini pana in ziua alegerilor din 2012. Tocmai de accea, indiferent de decizia USL, isi va depune candidatura. „Lista USL nu schimba cu nimic intentia mea de a candida la primarie. Oricum, pana la anul mai este mult. Se pot schimba unele lucruri. In schimb, eu nu pot sa-mi incalc cuvantul in fata oamenilor care cred in mine“, a afirmat Cristi Manolache.

Bacaul, a doua exceptie, dupa Iasi

Daniel Constantin, presedintele PC, a anuntat deja ca il propune pe conservatorul Tudor Ciuhodaru candidat la Primaria Iasiului. „Noi nu vrem sa incurcam lucrurile in PSD, nici in PNL. Ca atare, dorim ca domnul Ciuhodaru sa fie candidat din partea PC. Cred ca e o varianta corecta fata de toata lumea – candidati si celelalte partide. Ca exceptie, s-ar putea ca Iasiul sa iasa din discutia USL”, a declarat liderul PC, citat de Agerpres.

Romeo Stavarache,  de la „inginerul inventator“,  la primarul  influent si controversat

Actualul edil al Bacaului si-a conturat in ultimii sapte ani o imagine destul de precisa, in ciuda deformarilor propagandistice din mass media locala, cumparata de Romeo Stavarache prin apropiati, „bucata cu bucata“. In sapte ani de primarie, imaginea de inginer inventator, curat si inocent, s-a completat cu scandaluri de coruptie, cu licitatii facute la limita si peste limitele legii.

In 2004 bacauanii au votat schimbarea. In urma atacurilor de imagine realizate la adresa fostului primar Dumitru Sechelariu si a degradarii treptate a imaginii acestuia, Romeo Stavarache a fost ales doar pentru ca era altceva. Stavarache a aparut cu adevarat pe piata politica cu o imagine coafata de inginer cu inventii. Cu grija i s-au ascuns originile obscure, greselile si pornirile tineretii. Si afacerea cu sosete, ciorapi si camasi facuta cu sprijinul cumatrului Constantin Apostol a fost prezentata deformat, ca fiind incununarea meritelor in afaceri, prin atragerea unor fonduri europene. Si  au ramas uitate tranzactiile, ferite de ochii lumii, cu detergenti si alte produse de la Onesti.

2 Comentarii

  1. puiu_mir spune:

    CE FATA ARE ROMICA MINCIUNICA PARCA E BULIBASA DE OCAZIE!!! DOAMNE PARCA NOI BACAUANII SUNTEM ORBI! NE A SARACIT ASTA DE NE A INDOIT! NE A PROSTIT EL CU SLOGANUL ALA CA NE REDA EL ORASUL !!! VAI DE NOI ! A PRELUAT UN ORAS PROSPER DE LA SECHE SI NE REDA UN ORAS SARACIT SI INDATORAT SI ASFALTAT CU GAURI! NE AI FURAT SI TU ROMICA MINCIUNICA CU GASCA TA DE PENELISTI PARLITI DE NE AI ARANJAT MULTI ANI DE ACUM INAINTE ASA CA MARS ACOLO UNDE TI E LOCUL ADICA LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI!!! SAU POATE LA PARNAIE!!!

  2. nicu axinte spune:

    i-mi vine foarte greu sa-l votez din nou pe actualul primar Romeo Stavaraghe chiar daca in 2008 am participat intens la campania electorala .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com