Cred in corectitudinea Ancai Sigartau! Cum a murdarit un grup de indivizi din Bacau cariera renumitei actrite

Despre Festivalul International Theaterstock, prin care a stralucit Bacaul in august 2015, s-au scris multe. Anca Sigartau, pe atunci director al Teatrului Municipal Bacovia, a promis sa faca un festival de talie internationala asa cum nu au mai vazut bacauanii niciodata. Si asa a fost.Anca Sigartau
Actrita a ajuns la finalul lunii martie a anului trecut director al teatrului din Bacau dar nu a banuit de ce este in stare mafia din provincie.  Si cum spectacolele se fac cu bani publici iar decidentii politici s-au gandit ca i-ar ajuta imaginea actritei, au directionat toate evenimentele spre Teatrul municipal Bacovia.
Acum intra in scena grupul vesel format din Florin Popescu, zis Aghiuta, Nicoleta Bichescu (Coloniale) si Ionut Tomescu, purtator de cuvant al Primariei Bacau la acea vreme, acum angajat al Primariei Bacau, cercetat si el intr-un dosar penal.

Cei trei si oamenii lor de influenta, prietenii, inclusiv un candidat care s-a simtit lezat de faptul ca a pierdut concursul in fata Ancai Sigartau, au lucrat concertat impotriva imaginii actritei, care in aproape 30 de ani de cariera de film si teatru, in tara si strainatate, nu avusese parte niciodata de lovituri mizerabile.
Ionut Tomescu a organizat Zilele Bacaului, Revelionul dar si alte evenimente publice. Prin mana lui s-au scurs sute de mii de euro anual atat pentru manifestari, cat si spre presa de partid a liberalilor bacauani (Ziarul de Bacau si 1TV Bacau).
Florin Popescu, postacul platit de Primaria Bacau, fan al administratiei Stavarache, nu a scris niciodata de vreo neregula la festivalurile lui Tomescu, organizate de Raul sau Dan Leonte, atata timp cat si el era indestulat din banii de monitorizare media.
Nicoleta Bichescu, fost director al Ziarului de Bacau, apoi PR si expert media pe buzunarul infractorului Costel Casuneanu, prinsa si de banii Consiliului Judetean Bacau, ai Primariei Bacau si de cei ai senatorului Tapu Nazare, este intr-o legatura foarte apropiata cu Ionut Tomescu.

Fiecare cu influenta lui a incercat sa dezvolte in spatiul public aparenta unei stari de coruptie in privinta managerului Sigartau. Scandalul artificial cu proiectul „Bacau, capitala europeana…“ a fost creat dupa ce din primarie a fost trimis la Ministerul Culturii proiectul draft, necorectat, desi Dragos Pandele si Anca Sigartau au trimis si varianta corectata, iar cabinetul primarului Bacaului (unde lucra si Tomescu) avea responsabilitatea sa verifice.

Ionut Tomescu se bucura ca va vedea si Polonia


Florin Popescu, absolvent de liceu industrial, coada de topor care a murdarit imaginea Ancai Sigartau
Pentru cunoscatorii Bacaului, atacurile lui Florin Popescu, zis „aghiuta“, care a preluat si Ziarul de Bacau de la inculpatul Liviu Cenusa, verisorul fostului edil Romeo Stavarache, nu sunt o surpriza. Este de notorietate prietenia cu ceilalti doi si interesul comun pentru banul public. Viata de presa i-a facut sa aiba si o anumita clementa din partea altor institutii, care i-au ocolit pana acum. Finantele sau Curtea de Conturi au trecut peste sumele de zeci de mii de euro luate din bani publici, deoarece ar fi fost sub pragul de semnificatie al executiei bugetare. Florin Popescu
Florin Popescu, imediat dupa anuntarea Festivalului Theaterstock, a cerut bani de la Anca Sigartau, managerul Teatrului Municipal Bacovia, pentru o asa zisa publicitate. Actrita a refuzat, deoarece erau putini bani alocati de la Primaria Bacau pentru promovarea evenimentelor. Apoi au inceput atacurile.
Vom reproduce doar cateva tiltluri din blogul cu nume de drac al lui Popescu, omul care a supt 200 de mii de euro pe proiecte fictive, europene sau finantate de prietenii de la Primaria Bacau si Consiliul Judetean Bacau.
Titluri aghiuta.com:
Sigartau baga cultura: Revelionstock cu pitipoance, pitiponci si neica-nimeni
Tomescu: „Va rog, va implor, doamna Anca Sigartau, nu va faceti buletin de Bacau!”
Un fâs discret, de la Anca Sigartau
Doamna Anca Sigartau e o finuta, flegma ei e ca apa de izvor
Fugarit de creditori si DNA, Teatrul Bacovia a ales sa se împiedice
Mincinoasa din capu’ teatrului si Curtea de Conturi VIDEO
Dramoleta si paranoia, la Teatrul Bacovia

Eu cred:

In nevinovatia Ancai Sigartau, cred ca o actrita care e in stare sa joace in cel putin patru limbi de circulatie internationala, pe scenele din Europa sau peste Ocean, angajata la cele mai importante teatre din Romania, cu o cariera fabuloasa, nu s-ar corupe in modul in care a fost prezentat de bloggerul minune Popescu.

Florin Popescu si un angajat din Teatrul Bacovia i-au facut plangere penala la DNA actritei Anca Sigartau. Inainte de asta, individul care si-a luat nume de drac la blog a calomniat-o pe actrita in mai multe articole dar si in conferinta unde a facut-o  „catza“. Lui Aghiuta nu-i este teama de faptul ca actiunile sale ar putea fi intelese sub forma unui santaj (a cerut publicitate, apoi a inceput cu presiunile).
Sper ca procurorii din Bacau ai Directiei Nationale Anticoruptie sa finalizeze cat mai repede dosarul „Theaterstock“ in care turnator a fost acelasi individ zis „Aghiuta“. E o datorie morala si legala a lor, mai ales ca Anca Sigartau este o valoare nationala, o personalitate, lezata de o grupare de oameni mediocri, pe care oamenii Legii refuza sa o vada, platita din bani publici, pentru activitati fictive, in urma unei influente capatata in anii in care au practicat meseria de jurnalist.

FOTO http://observator.tv/

FOTO http://observator.tv/

 

2 Comentarii

  1. George spune:

    August 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com