PSD: „Vom fi principala forta politica din Municipiul Bacau!“/ Consiliul Municipal isi desemneaza candidatii pentru alegerile locale din 2012

Vineri, 25 noiembrie, la sala de conferinte de la Agricola International va vea loc Consiliul Municipal PSD Bacau. Intalnirea va fi condusa de presedintele interimar al organizatiei,Virgil Mandru. Vor lua parte, in calitate de invitati, cu autoritate in partid, deputatul Viorel Hrebenciuc, fostul ministru Ecaterina Andronescu dar si Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau.

 

Consiliul Municipal PSD reprezinta un moment de cotitura pentru social democrati, care isi vor face bilantul activitatii ultimului an si

social democratii cred ca 2012 este Anul Victoriei PSD

isi vor lansa cei 23 de candidati pentru alegerile locale din 2012. Deocamdata nu exista o ordine a lor, fapt ce lasa loc concurentei intre ei. In functie de implicarea lor, pe zona, de sondaje, vor ajunge in fruntea listei, cu sanse mari de a prinde un mandat in Consiliul Local Bacau.

 

Municipala PSD  a fost reorganizata in ultimul an, astfel incat partidul este reprezentat cu membri pe langa fiecare circumscriptie de vot din oras. Exista 122 de organizatii locale in municipiu si peste 3350 de membri activi, cu adeziune.

Partidul a urmarit atragerea persoanelor cu un trecut curat, in general cu studii superioare. In ultimul an, in randul partidului, au venit medici, profesori, avocati si oameni de afaceri.

 

Organizatia Municipala PSD, printr-o politica transparenta, constructiva, vrea sa-si recastige prima pozitie in inimile electoratului bacauan. A crescut cu cateva procente in ultimul an si exista perspectiva de a depasi PNL-ul in 2012, cand se estimeaza ca va depasi pragul de 30%.

Codul Electoral, un atentat la adresa democratiei din România

Cristi Manolache va candida la primarie/ USL este nefunctional in Bacau

Romeo Stavarache, bantuit de fantomele trecutului/ „Cici Balerina” a schimbat istoria Bacaului

„Alternativa la Traian Basescu nu este Mircea Geoana, ci Victor Ponta, PSD si USL”

2 Comentarii

  1. angelina spune:

    DE SERIOZITATEA VOASTRA NE-AM CONVINS 21 ANI,SCARBA PT ACEST PARTID A PUS STAPINIRE PE TOTI ROMANI,IAR CU GANDUL LA D-ZEU NE RUGAM SA NE SCAPE DEFINITIV DE VOI ,DE TOTI CE-I CARE AU DISTRUS ACEASTA TARA!

  2. SUNT MEMBRA A ACESTUI PARTID DE 8 ANI. NUNUMAI CA APRECIEZ TOTI MEMBRII A ACESTEI FORMATIUNI POLITICE- NU IN ULTIMUL RAND MA ALATUR PERMANENT SI-MI DORESC SA MA IMPLIC CU TOATA PERSEVERENTA SI SERIOZITATEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com