De ce monitorizeaza presa presedintele Dragos Benea

Vestea ca patronul Ziarului de Bacau, Florin Popescu, a primit alti bani publici pentru monitorizarea presei, din partea Consiliului Judetean Bacau, m-a umplut astazi de uimire. Dar si de bucurie si poate de sentimentul datoriei. De acum incolo, domnul Benea asteapta mai multe investigatii despre activitatea sa, despre modul in care si-au dobandit averea apropiatii, poate se asteapta ca procurorii din Bucuresti, care au descins la vila dumnealui in dimineata zilei de 17 iulie 2014, sa-l intrebe despre anumite lucruri. Si totusi, de ce oare domnul presedinte Dragos Benea are nevoie de asta, acum in prag de campanie electorala? Dragos Benea
Sa aiba oare vreo premonitie? Vrea sa stranga intreg volumul cu articole intr-o carte, care s-o publice daca va ajunge vreodata in beciul domnesc?

Presa bacauana. Doi cu sapa, trei cu mapa
Probabil, presedintele Dragos Benea are mai multe nelinisti.
Una dintre ele ar fi legata de actele aditionale la proiectul “Reabilitare drum judetean DJ 252, Huruiesti – Gaiceana – Parincea – Bibiresti – Buhoci” este finantat prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 2 – Îmbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale. Valoarea totala a proiectului este de 93.633.312 lei, din care 77.156.729 lei sunt partea UE, iar 1.574.627, contributia CJ.
Contractul de executie intre UMB Spedition-Tehnostrade (Dorinel Umbrarescu) si CJ Bacau are valoarea de 70.773.485 lei, fara TVA. “Ma bucur ca e un constructor din judetul Bacau, ba chiar din zona respectiva. Am incredere ca Spedition UMB se va dovedi acelasi constructor serios pe care il stim. E o solutie fericita.”, a declarat Dragos Benea in 2011, pentru ziarul Desteptarea.
La acest proiect ar fi fost date mai multe contracte aditionale, unele lucrari s-au facut doar pe hartie sau prin hartiile ajunse in buzunarul unora de la partid.Dragos Benea
Zvonurile fata de o posibila problema penala s-au intetit in ultima perioada, cand mai multi constructori ar fi fost intrebati de oamenii Legii ce au facut cu banii si pe unde i-au scos.
Domnul presedinte Dragos Benea se asteapta ca in dosarele de monitorizare a presei sa gaseasca si articole despre modul in care a fost impus preferential criteriul de „euro6“(pentru masinile care cara gunoiul) la licitatia pentru gunoaiele din 65 de localitati din judet, castigata de Romprest (al carui patron, Walter Florian, a fost arestat in vara anului trecut) despre acuzatii de abuz in functie care i s-ar putea aduce fata de directionarea unor firme apropiate catre primariile social democrate din judet dar si despre anumite societati care stau in chirie in imobilele sotiei si tatalui sau, s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com