De ce candideaza Romeo Stavarache?

Romeo Stavarache, primarul ales al bacauanilor, a decis sa-si depuna candidatura pentru al patrulea mandat. O decizie care va naste multe controverse, dar, pe deplin indreptatita din partea edilului, atat subiectiv, cat si obiectiv.

Primarul Stavarache este un jucator si unul bun, un politician care nu s-ar fi impiedicat pana la batranete de niciun alt politician in cursa pentru primarie. DNA Bacau a stricat jocurile si nu cu dosare facute dupa vreun flagrant sau dupa o presupusa infractiune la zi, ci pentru fapte care s-ar fi produs prin 2008-2009, pentru care s-au facut si plangeri, fata de care procurorii au reactionat dupa 5-6 ani.Romeo Stavarache

Mai mult, procurorii nu au putut proba ca vreun ban din mita esalonata de 2,39 milioane de lei s-ar fi dus in buzunarul lui. De fiecare data, foloasele le-au tras cei din PNL.

Romeo Stavarache candideaza pentru ca astfel isi poate exprima din nou credinta in propria nevinovatie.

Romeo Stavarache candideza pentru ca echipa PNL Bacau l-a calcat in picioare dupa ce a inceput sa-i fie greu. Si nu e vorba de lipsa de solidaritate in fata coruptiei, ci in fata omului care i-a format si i-a facut politicieni bogati.

Candidatura primarului suspendat Romeo Stavarache este in momentul de fata sarea si piperul campaniei electorale. Cu siguranta, edilul este constient ca oamenii de rand, care l-au votat din simpatie si empatie de-a cursul anilor, care au votat si PNL-ul din aceleasi considerente, ar putea sa-i dea votul. Si pentru Stavarache asta ar fi recunoasterea ca a facut si lucruri bune in Bacau si nu grupurile de interese din PNL.

P.S. Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a promis un interviu, in exclusivitate, pentru ziaruldegarda.ro, care este asteptat dintr-un moment in altul.

Romeo Stavarache Klaus Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com