Candidatii partidului Alianta Noastra Romania de la Bacau

În urma cu peste 26 de ani, medicul Iulia Stefanescu si omul de afaceri Iulian Ilie erau printre cei care cereau, în Piata Universitatii din Bucuresti, o tara desprinsa total de comunism. În 2016, cei doi ocupa primele doua locuri pe lista de candidati ai partidului Alianta Noastra România, formatiune condusa chiar de Marian Munteanu, simbolul acelui fenomen unic. anr-bacau

„Plecam din cabinetul stomatologic direct la Bucuresti în 1990 si ma opream direct în Piata. Iubeam aerul de libertate de acolo, ma simteam mândra ca sunt românca si credeam în sansa noastra ca popor. Miile de studenti si liceeni de acolo erau viitorulacestei tari, din pacate, cei mai multi dintre ei au plecat. Si eu am vrut sa plec, aveam actele facute pentru emigrarea în SUA, însa am spus ca trebuie sa rezist, sa lupt. Mi-am deschis în 1991 primul cabinet particular din Bacau si am muncit acasa, cu speranta ca va fi mai bine. Alianta Noastra România de acolo, din Piata Universitatii îsi trage forta, din credinta ca trebuie sa plece acum cei ce-au confiscat Revolutia si au ramas la conducere neîntrerupt timp de aproape 30 de ani”, crede Iulia Stefanescu, locul 1 pe lista pentru Camera Deputatilor.

Iulian Ilie era student si a fost nelipsit din „zona libera de comunism” pentru ca spera într-o sansa pentru generatia sa. „Spiritul Pietii Universitatii este tot mai actual, si Alianta Noastra România îl are pe liderul Marian Munteanu, cel ce a pastrat intacta speranta si dupa atâta timp. Acum, cu experienta acumulata, noi, „golanii” de la Universitate vom aduce în Parlament cinstea si competenta”, este convins Iulian Ilie, locul 2 pe lista pentru Camera Deputatilor. Desi avea doar opt ani în 1990, avocatul Cosmin Isacescu crede ca a ramas valabil tot ceea ce în urma cu peste 26 de ani au dorit sa realizeze „golanii”. „La fel ca în 1990, vorbim în 2016 exact despre aceleasi lucruri care trebuie facute în România – dezvoltarea tarii în folosul oamenilor, un stat puternic, în stare sa-si serveasca toti cetatenii si conducatori cinstiti si capabili”, este de parere Cosmin Isacescu, locul 1 pe lista de la Senat. Iulia Stefanescu, Cosmin Isacescu si Iulia Ilie sunt profesionisti de succes si spun ca au venit în politica „cu bani de acasa”, nu pentru a câstiga dupa ce vor deveni parlamentari.

Un comentariu

  1. fix spune:

    A venit timpul sa votam un partid caruiea nu-i este rusine sa afirme deschis ca apara interesele romanilor.Succes Marian Munteanu , noi cei care am trait fenomenul Piata Universitatii te votam si te sustinem !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com