Campionatul de minifotbal din Bacau si Onesti, amanat din cauza concediilor

„Programat initial sa se reia pe 1 septembrie, campionatul judetean de minifotbal cu ambele sale zone de la Bacau si Onesti va demara pe 8 septembrie din cauza concediilor prelungite dar si a temperaturilor destul de ridicate din ultima perioada“, se arata in comunicatul Asociatiei Judetene de Minifotbal Bacau.

 „Echipele care nu s-au înscris înca atât la Bacau cât si la Onesti mai au posibilitatea sa o faca pâna la începutul saptamânii viitoare. Ca în fiecare an minifotbalul bacauan ofera multe suprize care cuprind fuziuni, echipe noi sau echipe cu traditie care se vor bate pentru locurile care îi califica în campionatele nationale. Astfel în aceasta editie în campionatul de la Onesti comuna Oituz va alinia la start doua echipe, în timp ce Slanic Moldova revine în fotbal dupa o absenta de câtiva ani buni, ce-i drept de data aceasta la minifotbal, si va evolua chiar sub numele de Perla Moldovei. Pe de alta parte echipa din Gura Vaii, una dintre cele mai fair-play, a fost prima echipa care si-a anuntat participarea în noua editie de la Onesti.
 Campionatul de la Bacau bifeaza anul acesta cea de-a saptea editie care se anunta deja a fi una foarte disputata dupa o fuziune între campioana Romanului si o parte din fosta campioana a Bacaului din editia precedenta, Victoria Bacau, care va evolua sub numele de Oz Er Golden Boys. Victoria va continua si ea în aceasta noua editie de campionat, într-un alt format, în timp ce FC Coriolan, Ultra Boys sau Gim Sport vor trebui sa dea piept cu noile echipe înscrise în competitie.
Anul acesta, în pauza competitionala, cele mai bune echipe de la Bacau si Onesti vor juca si în Super Cupa Bacaului la Minifotbal, competitie care se va desfasura în prima editie, si care are scopul de a oferi un prilej acestora de a se pregati mai bine în vederea meciurilor de la nivel national.
”Dupa 7 ani de activitate în minifotbalul bacauan îmi doresc o crestere a nivelului competitiei care sa ne poata aduce rezultate din ce în ce mai bune la nivel national, dar si cât mai multi jucatori selectionati la nationala”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, presedintele Asociatiei Judetene de Minifotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com