C.C.D. Bacau a organizat prima intalnire metodica a bibliotecarilor scolari din acest an

Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau a organizat vineri, 7 noiembrie 2014, începând cu ora 10.00, în Sala de conferinte a Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, prima întâlnirea metodica a bibliotecarilor scolari din sistemul preuniversitar judetean.

Inspectoratul Scolar Judetean Bacau-CCD BacauPrincipalele aspecte, dezbatute în cadrul întâlnirii, au fost analiza activitatii cercului metodic în anul scolar 2013-2014 si stabilirea calendarului întâlnirilor metodice pentru anul scolar 2014-2015. Au fost prezentate unele activitati desfasurate în scoli cu ocazia Lunii Internationale a Bibliotecilor Scolare, prezentarea ofertei de formare continua, propuneri de proiecte educationale si probleme organizatorice.  Întrunirea cercului metodic face parte din categoria activitatilor de perfectionare a personalului din bibliotecile scolare, conform legislatiei în vigoare.

„Aceasta întâlnire metodica are si  atributele unei sesiuni de formare si s-a desfasurat într-o maniera atractiva, deschisa si interactiva. Credem ca, în urma participarii la aceasta prima întâlnire tematica, bibliotecarii si cadrele didactice care au responsabilitatea functionarii bibliotecilor scolare, au intrat în posesia unor informatii utile, privitoare la politica documentara”, ne-a declarat Oana Liliana Jianu, bibliotecar al C.C.D. Bacau.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com