Bursa Vinului. „La Maison du Vin“, casa licorilor premium si superpremium

În perioada 7-9 noiembrie, la Centrul de Afaceri si Expozitii „Georgeta si Mircea Cancicov“ a avut loc „Vin Est Bacau“, expozitie cu vânzare si degustare de vinuri, la care au participat producatori cunoscuti de vinuri din întreaga Moldova dar si branduri, care promoveaza vinurile de calitate, de editie limitata, precum „La Maison du Vin“.

La maison du vin (1)Bursa vinului de la Bacau s-a dorit a fi o expozitie regionala si cu participare internationalaExpozitie de vinuri  (1) dedicata iubitorilor vinului. „Evenimentul, aflat la a doua editie, îsi propune sa aduca în acelasi loc producatori, importatori si distribuitori de vinuri. Frumoasele hangite va vor introduce în lumea lui Bachus pe ritmurile dansurilor traditionale specifice zonei, va vor prezenta o gama variata de vinuri nationale si internationale, utilaje, echipamente si accesorii dedicate vinului, tehnologii moderne de îmbuteliere si pastrare a vinului si va vor ademeni cu degustari de vinuri, mâncaruri alese, produse vânatoresti si multa voie buna“, se arata în comunicatul organizatorilor.

Printre participantii la expozitie s-au numarat Cotnariul, Loza Wine Iasi, care a venit cu vinuri din Republica Moldova, Selgros, care a venit cu La maison du vin (2)cateva sortimente de vinuri din Occident, Crama Oprisor, Budureasca dar si „La Maison du Vin“, un brand al Bacaului, care aduna laolalta vinuri alese, cu preturi care depasesc 30 de lei. „Este Expozitie de vinuri  (2)un brand în dezvoltare, care aduna laolalta vinuri alese, premium si superpremium, de regula în editie foarte limitata. Avem vinuri din zona Macin, Dealul Mare-Budureasca, din Oltenia-Oprisor toate, destinate în special hotelurilor si restaurantelor si cunoscatorilor de vinuri. Deocamdata promovam exclusiv vinurile românesti, deoarece consideram ca România are un potential exceptional în domeniu, iar vinicultura este în crestere“, a spus Bogdan Ghervan, managerul „La Maison du Vin“.

Deoarece vinul de calitate se degusta cu brânza, pe lânga producatorii de vinuri, la expozitie au fost prezenti si producatori de brânzeturi si carne procesate traditional, dupa retete din bucatoria româneasca. Adevarul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com