BookLand, la Arena Mall din Bacau

Incepand de astazi, 2 octombrie, Caravana BookLand se afla in Bacau la Arena Mall. Pe rafturile standurilor se gasesc peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

“Orice lucru placut il intampinam cu entuziasm, Caravana Bookland incadrandu-se cu brio in aceasta categorie. Scopul evenimentului, de a promova cultura si cartea, are ca fundament un caracter nobil; astfel incat va reusi sa atraga atentia si interesul clientilor centrului comercial Arena Mall. Ne dorim din toata inima ca si anul viitor sa avem sansa de a colabora si de a oferi bacauanilor posibilitatea de a se relaxa in compania cartilor ” a declarat Ionut Albu, reprezentant Arena Mall

Palatul Copiilor din Bacau prezent pe scena BookLand!

Joi, 4 octombrie, de la ora 18.30, elevii de la Palatul Copiilor Bacau vor sustine in cadrul Caravanei BookLand un atelier de pictura. Tot joi, de la ora 19.00, va avea loc un eveniment cultural, cu participarea poetilor bacauani Ovidiu Genaru, Calistrat Costin si Petre Scutelnicu.

Ne aflam pentru prima data la Bacau, si cum se spune in fotbal, „speram sa facem o figura frumoasa”, sa satisfacem dorinta de lectura a bacauanilor, speram sa nu-i dezamagim. Venim cu peste 9000 de titluri de la peste 70 de edituri, deci o oferta consistenta de carte, muzica, film si jocuri. Ii asteptam pe booklanderii bacauani la Arena Mall, de marti, 2 octombrie, pana duminica, 7 octombrie, cu promotii, concursuri, momente artistice si multe alte surprize, a declarat Sorin Lucaci, coordonatorul proiectului Caravana BookLand.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com