Bacalaureat 2011-Irina Stavarache 9.15, Doru Sechelariu 8.20

Au dat Bacalaureatul si copiii fostului si actualului primar

Atat fiica cea mare a primarului Romeo Stavarache, cat si fiul fostului primar Dumitru Sechelariu au sustinut Bacalaureatul. Astazi, ei au primit cu emotii rezultatele: 9.15, respectiv 8.20.

 

Fiica primarului Romeo Stavarache, Irina Stavarache, a absolvit Colegiul National “Gheorghe Vranceanu” iar la Bacalaureat a obtinut nota 9.15. In acelasi timp, fiul lui Dumitru Sechelariu, Doru Sirius Sechelariu, care a absolvit Colegiul National Vasile Alecsandri” a obtinut la Bacalaureat 8.20. De remarcat ca fiul lui Sechelariu a fost prins in toata perioada liceului cu activitatea sportiva de karting si formula 3. “Ieri am petrecut, de bucurie ca a trecut si Bacalaureatul. Sunt multumit de rezultate”, ne-a declarat Doru Sirius Sechelariu.

 

Romeo Stavarache este foarte incantat de fiicele lui. Irina, fiica mai mare, care a luat 9.15 la Bacalaureat, va da la medicina. Iar fiica mai mica, Diana Stavarache, a obtinut la Capacitate 9.96 si a intrat tot la Colegiul National „Gheorghe Vranceanu”.

Doru Sirius Sechelariu a venit cu Audi Q7

Fiul fostului primar Dumitru Sechelariu a venit singur sa vada rezultatele, la volanul unui SUV, Audi Q7. A plecat in scurt timp, fara sa mai socializeze cu ceilalti colegi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com