Bacalaureat 2011-Irina Stavarache 9.15, Doru Sechelariu 8.20

Au dat Bacalaureatul si copiii fostului si actualului primar

Atat fiica cea mare a primarului Romeo Stavarache, cat si fiul fostului primar Dumitru Sechelariu au sustinut Bacalaureatul. Astazi, ei au primit cu emotii rezultatele: 9.15, respectiv 8.20.

 

Fiica primarului Romeo Stavarache, Irina Stavarache, a absolvit Colegiul National “Gheorghe Vranceanu” iar la Bacalaureat a obtinut nota 9.15. In acelasi timp, fiul lui Dumitru Sechelariu, Doru Sirius Sechelariu, care a absolvit Colegiul National Vasile Alecsandri” a obtinut la Bacalaureat 8.20. De remarcat ca fiul lui Sechelariu a fost prins in toata perioada liceului cu activitatea sportiva de karting si formula 3. “Ieri am petrecut, de bucurie ca a trecut si Bacalaureatul. Sunt multumit de rezultate”, ne-a declarat Doru Sirius Sechelariu.

 

Romeo Stavarache este foarte incantat de fiicele lui. Irina, fiica mai mare, care a luat 9.15 la Bacalaureat, va da la medicina. Iar fiica mai mica, Diana Stavarache, a obtinut la Capacitate 9.96 si a intrat tot la Colegiul National „Gheorghe Vranceanu”.

Doru Sirius Sechelariu a venit cu Audi Q7

Fiul fostului primar Dumitru Sechelariu a venit singur sa vada rezultatele, la volanul unui SUV, Audi Q7. A plecat in scurt timp, fara sa mai socializeze cu ceilalti colegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com