Au fost aprobate taxele pentru partia de schi Nemira si Scoala Populara de Arte si Meserii

Consilierii judeteni au aprobat în sedinta de vineri, 22 noiembrie 2019, taxele pentru cursurile organizate de Scoala Populara de Arte si Meserii în anul scolar 2019-2020.
Pentru cursurile muzicale (canto muzica usoara sau populara, pian, orga, chitara), doritorii vor plati 400 de lei pe an iar pentru cursurile de arte vizuale (pictura, grafica, iconografie, arta fotografica, sculptura), 300 de lei.
Aceeasi taxa, de 300 de lei, se plateste si pentru cursurile de actorie, dans, cusut-tesut si design vestimentar. Taxele au ramas la acelasi nivel ca si anul trecut.

În aceeasi sedinta au fost aprobate tarifele pentru pârtia de schi Nemira din Slanic Moldova pentru sezonul 2019-2020.


O singura urcare costa 10 lei pentru un adult si 8 lei pentru elevi si studenti. Pentru turistii care nu schiaza, coborârea cu telescaunul are acelasi tarif ca la urcare. Un tichet de 6 urcari costa 50 de lei pentru adulti si 35 de lei pentru elevi si studenti, tariful pentru 9 urcari este 65 de lei pentru adulti si 45 de lei pentru copii si studenti, 15 urcari costa 100 de lei pentru adulti si 70 de lei pentru elevi si studenti, 30 de urcari, 180 de lei pentru adulti si 130, pentru elevi si studenti, 45 de urcari, 240 de lei pentru adulti si 180 de lei pentru elevi si studenti, 60 de urcari, 260 de lei pentru adulti, 200 de lei, pentru elevi si studenti iar 150 de urcari, 600 de lei pentru adulti si 400 de lei pentru elevi si studenti.
Tarifele sunt aceleasi ca în sezonul 2018-2019.

FOTO Facebook

Fundamentarea economica a tarifelor s-a facut luându-se în considerare: consumul de energie electrica, de carburant, salariile personalului de întretinere si exploatare, consumul de apa pentru tunurile de zapada, valoarea cartelelor de acces la instalatia de telescaun (cartele de carton si magnetice) contravaloarea prestarii serviciilor de colectare deseuri, cheltuielile cu echipamente si piesele de schimb, echipamentele si uniformele pentru salariati conform legislatiei, cheltuielile pentru întretinerea pârtiei de schi prin însamântare repetata, cheltuielile cu reviziile semestriale si anuale dar si taxa pentru autorizarea functionarii de telescaun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com