A fost lansat bacau.bike! ”Turul Colinelor” din estul judetului intra în competitia Road Grandtour 2020

Astazi a fost lansat portalul bacau.bike, proiect finantat de Consiliul Judetean Bacau cu suma de 32 de mii de lei. La conferinta de promovare a proiectului au participat Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau, europarlamentarul Dragos Benea, Adrian Raspopa, multiplu campion de raliuri dar si Bogdan Duca, ciclist profesionist, câstigator al multor competitii, printre care si Cupa Nationala de Maraton la mountainbike.
Pagina portalului bacau.bike cuprinde prezentarea tuturor traseelor disponibile, în functie de zona, la care se pot aplica unele filtrele de cautare, stiri si noutati despe trasee, dar si caracteristicile acestora, cu numarul total de kilometri, cu harta a traseului platita la Google Maps Directions API, date despre distanta, elevatie, durata, rating, functii de distribuire a traseului pe retelele sociale, sectiuni de comentarii dar si galerie foto. Portalul ofera informatii despre starea drumurilor dar si posibilitatea de a propune noi trasee.
Traseele prestabilite din estul judetului:
– BACAU – STANISESTI
– TRANSALPINA BACAULUI
– BACAU – MANASTIREA RACHITOASA
– BACAU – PRAJESTI
– BACAU – IAZUL PERESCHIV
– NEGRI – ROSIORI
– DRUMUL CATRE VASLUI
– BACAU – COLONESTI
– BACAU – MOTOSENI
– BACAU – LACUL DE LA GAICEANA

”Turul Colinelor” intra în competitia Road Grandtour 2020

Traseele identificate în proiectul Consiliului Judetean Bacau sunt incluse deja în calendarul Road Grandtour 2020. Circuitul ”Turul Colinelor” va avea loc în zilele de 25 si 26 aprilie 2020. În competitia nationala Road Grandtour 2020 intra si circuitele ”Drumul Vinului”-Seciu, Spring Kids-Bucuresti, X3 –Arad, Karst-Isverna, Teleferic Challenge –Poiana Brasov, Summer Kids-Ata, Kot-Transfagarasan si The Wall-Pucioasa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com