Au ars steagurile României, UE si NATO/ Incendiu în Prefectura!

Incendiul s-a produs în sala de conferinte a Prefecturii, din cauza neoanelor lasate aprinse si a unui scurt circuit, spun specialistii de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISJU) Bacau. În afara drapelelor, a mai ars si o portiune din peretele de la prezidiu.

 

Chiar de „Ziua portilor deschise“, în Prefectura Bacau s-a produs un incident care a blocat activitatea institutiei. În sala mare a institutiei drapelele arborate lânga prezidiu au luat foc. Incendiul a fost stins, în prima instanta, de jandarmul care asigura ordinea în institutie. Cu toate acestea, pompierii bacauani au venit cu o autospeciala si un echipaj SMURD, pentru orice eventualitate. „Focul era deja stins de jandarmul din Prefectura, când am ajuns noi. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unor neoane lasate aprinse, dar nu este exclusa nici varianta unui scurt circuit“, a spus Andrei Grecu, purtatorul de cuvânt al Institutiei Prefectului.

 

„Ziua Portilor Deschise“ s-a transformat în ziua portilor închise“

 

Fumul a cuprins întreaga cladire si a perturbat activitatile festive, care trebuiau sa se desfasoare în sala de conferinte. „Azi am avut un incident neplacut si astfel “Ziua Portilor Deschise„ s-a transformat în ziua portilor închise. Incendiul s-a manifestat în cea mai luxoasa sala a institutiei noastre“, le-a explicat Constantin Scripat elevilor de liceu, veniti sa se familiarizeze cu administratia publica.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com