Pasionatii de securitate informatica si hacking sunt invitati la DefCamp 2011 @Iasi

DefCamp 2011 @Iasi este prima editie regionala a conferintei de hacking & INFOSEC DefCamp, organizata pentru prima data la scara nationala în acest an, la Bran. Scopul întâlnirii de pe 17 decembrie din Iasi este intrarea în contact cu oamenii pasionati de securitate informatica din judetele Moldovei, de a promova si încuraja schimbul de experienta.  Evenimentul este organizat de WorldIT.info, Asociatia GREPIT si Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” cu sprijinul BitDefender România, CreActivity.ro si mdf.ro. Înscrierea la eveniment este gratuita si poate fi realizata aplicând pe formularul de pe site.

 

“DefCamp a aparut din dorinta de a reuni pentru prima data expertii în securitatea informatica din România într-un mediu informal, care sa îi ajute sa se cunoasca, sa participe la competitii si sa lege prietenii ce le vor permite în viitorul apropiat sa cerceteze, sa dezvolte si sa se dezvolte în acest domeniu.  Întâlnirea de la Bran s-a bucurat de un weekend încarcat cu prezentari tehnice si de actualitate, o competie ce i-a adunat pe toti participantii si seri de socializare memorabile. Acum asteptam DefCamp 2011 @Iasi.”, a declarat Andrei Avadanei, coordonatorul si initiatorul acestui proiect.

 

 DefCamp este o initiativa nationala dedicata dezvoltarii competentelor tinerilor pasionati de securitate informatica, prin crearea unui mediu offline stimulativ ce sa permita schimbul de cunostinte între specialistii în securitate underground, mediul academic si corporatist din Romnia.

 

Evenimentul se va desfasura într-o singura zi al carui program va fi încarcat cu o serie de prezentari ale unor experti în securitate informatica din diverse colturi ale tarii, simpli pasionati ai domeniului, specialisti în securitate underground sau experti în securitate ce vor veni din mediul academic sau din partea unor companii nationale si internationale cu sedii în România.

Citeste si:50 de infractori romani au furat pe internet peste 10 milioane de dolari de la americani

Oferta de formare continua la CCD Bacau

Facebook si Infoarena organizeaza prima tabara gratuita pentru fete

2 Comentarii

  1. Shanotra spune:

    Cred ca in momentul in care laneszi un proiect trebuie sa ai in vedere 3 aspecte: public tinta, relevanta, finalitate.In cazul blog in iasi publicul tinta e clar foarte redus. Vizitatorii ar putea fi predominant ieseni tineri (sa zicem studenti) care sunt interesati ce se intampla in urbe. Destul de putin daca ne gandim la puterea de penetrare a blogurilor, mai ales a celor provinciale.Relevanta: Iasul e un oras mic in care se intampla putine lucruri. Nu (prea) ma intereseaza perspectiva unui iesean referitor la un eveniment din Bucuresti pentru ca nu e acolo si pentru ca am alte metode de informare.Pana acum avem putini cititori de continut putin relevant.Finalitatea: in mod clar Vlad tu n-o sa faci munca patriotica la nesfarsit. Vrei sa-ti iasa ceva mai mult decat putina notorietate din proiectul asta. Problema care se pune e: cum? Banere? Adsense (e tot aia cu banere dar e mai simplu)? Sa fim seriosi, vorbim de continut in romana, targetat pe Iasi (un oras cu populatie de 400.000 de locuitori poate ceva mai multi, poate mai putini) si de un site care, personal, nu prea poate atrage mai mult de 1500-2000 de afiari pe zi (asta in conditiile in care preiei totusi 250 de caractere din articole si-ti vin oameni din Google). Dupa o luna de munca faci bani de-o bere, dar asta e tot ce-ti doresti?Anyway, eu va doresc mult succes si sper sa aveti ocazia sa-mi dati peste nas. Sunt prea multe initiative inghitite de negura timpurilor ca sa ma mai bucur ca am dreptate.PS: de ce n-ai putea pune 200 de feeduri acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com