Arbitri germani la meciurile de fotbal de la Bacau

Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau a încheiat un parteneriat cu FLVW (Federatia Regionala de Fotbal din Westfalia). În perioada 30 martie – 03 aprilie, o echipa de arbitri tineri din Germania va veni la Bacau pentru a oficia jocuri in cadrul campionatelor judetene rezervate juniorilor si seniorilor din judetul Bacau.

Florian Exner (in centru), alaturi de experimentatul Oliver Topp (in dreapta imaginii), vor oficia jocuri in Bacau

Florian Exner (in centru), alaturi de experimentatul Oliver Topp (in dreapta imaginii), vor oficia jocuri in Bacau

Acestia vor veni insotiti si de un instructor de arbitri din cadrul Federatiei Regionale de Fotbal din Westfalia. „Acesta este doar inceputul acestui parteneriat cu prietenii nostri din cadrul Federatiei Regionale de Fotbal din Westfalia. Cu siguranta ca in acest an, o brigada de arbitri din Bacau va pleca in Germania sa oficieze meciuri in cadrul competitiilor de acolo, iar pe viitor, aceasta colaborare se va adresa antrenorilor, echipelor de juniori dar si fotbalului feminin. In plus, impreuna cu Academia Europeana de Sport din Westfalen, vom incerca sa accesam si fonduri europene pentru dezvoltarea activitatii fotbalistice de la nivelul judetului Bacau”, a declarat Cristian Sava, presedinte AJF Bacau.

“Toti acesti trei arbitri care vor veni intr-un schimb de experienta la Bacau sunt tineri si foarte buni. Unul dintre acestia activeaza deja la nivelul Ligii a 3-a din Germania”, a precizat Oliver Topp, instructor de arbitri in cadrul FLVW.

 

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com