Studentii bacauani au luat locul I la Campionatul National Universitar de Atletism pe Teren Acoperit

În zilele de 6 si 7 februarie, la Bacau a avut loc Campionatul National Universitar de Atletism pe Teren Acoperit. La aceasta editie au participat 20 de universitati, din care 18 universitati au fost medaliate.

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau a fost reprezentata de 13 studenti anul acesta: Strutinschi Elena-Otilia, Lupascu Larisa, Popa George, Melnicescu Ioan-Andrei, Ursachi Sebastian, Perie Roxana, Botez Ana-Maria, Huzum-Vitan Andreea, Asmarandei Elena-Mihaela, Atanasoaei Catalin-Constantin, Apachite Andrei-Alexandru, Trofin Andrei-Ciprian, Asmarandei Florin. Universitatea bacauana s-a clasat pe locul I cu 4 medalii de aur, 3 medalii de argint si 3 medalii de bronz. Locul al II-lea a fost ocupat de Universitatea din Craiova cu 4 medalii de aur si 1 de bronz, iar locul al III-lea a fost acordat Universitatii „Ovidius” din Constanta pentru 3 medalii de aur, 4 medalii de argint si 2 de bronz.CNU Atletism Bacau

Noul record national universitar a fost stabilit de catre studentul Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau, Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii,,programul de stusii Sport si performanta motrica, anul I, Sebastian-Mihai Ursachi, la 400m plat (timp. 49.07). Studentii Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau care au urcat pe podiumul Nationalelor Universitare sunt:

Locul I: Ursachi Sebastian Mihai, 400m/Record national universitar;
Strutinschi Elena Otilia, 800m; Atanasoaei Catalin-Constantin, 1500m;
Popa George Cosmin, Ursachi Sebastian Mihai, Atanasoaei Catalin Constantin, Trofin Andrei Ciprian, Stafeta 4x400m.

Locul II: Trofin Andrei Ciprian, 800m; Huzum-Vitan Andreea, greutate; Asmarandei Florin- Sebastian, greutate.

Locul III: Botez Anamaria Madalina, 2.00 m, prajina; Asmarandei Elena-Mihaela, 11.57m, greutate; Strutinschi Elena Otilia, Lupascu Larisa Ioana, Simiuc Lenuta Petronela, Chelaru Iuliana, Stafeta 4x400m.

Federatia Româna de Atletism a acordat Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau trofeul pentru cea mai valoroasa universitate.

Campionatul National Universitar de Atletism pe Teren Acoperit a fost organizat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, prin Federatia Sportului Scolar si Universitar, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, prin Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii si Federatia Româna de Atletism. Colaboratori au fost Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau si Asociatia Liga Studenteasca din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com