Anunt umanitar ! Marian are nevoie de transplant de maduva

O mama cere disperata ajutorul. Baiatul ei, Marian, la doar 8 ani, are cancer limfatic. Singura salvare este transplantul de maduva, care costa zeci de mii de euro. Marian, elev la Scoala 10 din Bacau, este acum intr-o lupta contra cronometru cu moartea. Pana acum, sumele stranse sunt insuficiente.

S-au solidarizat mai multe cadre didactice, sensibilizate de durere…

„Stimata doamna Inspector, dragi colegi,

Nu am scris niciodata un mail mai multor persoane, dar indraznesc acum, deoarece este vorba despre un caz pe care il cunosc personal si care m-a induiosat mult, dar in acelasi timp m-a si mobilizat sa fac ceva pentru acest copilas. Dupa cum veti vedea si in documentele din attach, Marian are doar 8 ani, se lupta de 2 ani cu cancerul( cancer linfatic) si singura sansa este o interventie cu celule stem si care costa zeci de euro( aprox.50.000).   Mama acestui copil este colega noastra, profesoara de lb.romana la Lic. Mihai Eminescu Bacau, care, pe langa drama de a-si fi ingropat sotul acum 3 ani, lupta acum contra cronometru pentru viata singurului sau copil. Haideti sa ne implicam cu tot sufletul in acest caz , sa incercam macar pentru un minut sa ne ne punem in locul acestei mame si poate, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vom reusi sa facem si noi ceva pentru aceste suflete…  Conturile  pe care le gasiti in scrisoarea deschisa din attach sunt deschise pe numele Carmen Mihaela Ciobanu. Ajutorul poate fi in bani (ai dvs sau ai celor apropiati dvs) dar si informatii utile ( de ex: persoane, firme pe care le stiti sensibile la astfel de cazuri, Clinici, doctori,care ar putea ajuta sau interveni, etc)”

profesor de religie ortodoxa Floarea Bandraburu, CTC „N.V.Karpen’ Bacau

 

 

„SCRISOARE DESCHISA

Ma numesc Ciobanu Carmen-Mihaela, sunt mama unui copil de 8 ani bolnav de o boala greu de vindecat. Fiul meu  este diagnosticat cu cancer linfatic Hodgkin din decembrie 2008. A urmat doua scheme de tratament chimioterapic, ABVD si EPOH, a facut si radioterapie,  dar calvarul nu s-a terminat. În februarie 2010 radiografia pulmonara a copilasului meu arata o pata pe plamânul stâng.  S-a presupus ca este o pneumonie, s-a recomandat si  i s-a dat tratament adecvat, apoi s-a spus ca este TBC, i s-au administrat tuberculostatice, dar dupa 6 luni semnele evidente ale vechii boli au aparut si i s-a facut biopsia care a aratat ca, de fapt, cancerul nu a fost  adus în remisie totala niciodata. Dupa tratamente cu citostatice si radioterapie am aflat de la medicii specialisti de la Spitalul de Pediatrie ,,Sfânta Maria” din Iasi ca singura sansa a lui de vindecare este o operatie de transplant de celule Stem, celula canceroasa fiind rezistenta la chimioterapie.

Usile toate par închise, dar Dumnezeu lasa copilasului meu o fereastra deshisa – posibilitatea transplantului de celule Stem. Pentru  operatie este nevoie de o suma fabuloasa de ordinul zecilor de mii de euro, daca e facuta în România, sau a sutelor de mii de euro, daca e facuta în strainatate.  Ma angajez într-o lupta contra cronometru  si ajung sa cer ajutor tuturor celor care sunt dispusi sa ma ajute sa strâng suma necesara pentru a pastra lânga mine ultima, singura si cea mai de pret comoara a vietii mele – baietelul meu  – Marian Iulian.  Am primit ajutor de la persoane  la care nu ma asteptam si de la care nu am cerut si asta m-a impresionat profund. De curând am aflat ca demersurile de a obtine o finantare de la guvern dureaza, iar aceasta poate veni prea târziu sau niciodata. Boala evolueaza rapid, cu episoade spontane, iar ceea ce am economisit este insuficient în comparatie cu cât ar trebui.”

Îi rog pe cei doritori sa îl ajute pe fiul meu sa se vindece sa doneze din putinul lor în conturile:

–          în EURO –  Cod IBAN: RO09RNCB0533107388160002

deschis la Banca Comerciala Româna S. A.

Bld. Regina Elisabeta nr. 5, sector 3, loc. Bucuresti

SWIFT: RNCB RO BU

 

–          în RON –  Cod IBAN: RO36RNCB0533107388160001

deschis la Banca Comerciala Româna S. A.

Bld. Regina Elisabeta nr. 5, sector 3, loc. Bucuresti

SWIFT: RNCB RO BU

 

Cu recunostinta,

Carmen-Mihaela Ciobanu

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com