Alcoolicii anonimi si abstinenti ai Moldovei s-au intalnit la Bacau, la Centrul Oxigen. Evenimentul regional a fost organizat de Centrul Izvorul Tamaduirii

Sambata, 18 februarie, la Bacau a avut loc Conferinta Regionala Moldova Intergrupuri -2017- „Dependenta-Servicii-Recuperare – Recunostinta“, manifestare organizata de Centrul Izvorul Tamaduirii Bacau & Centrul pentru sanatate „Oxigen” Bacau(www.centruloxigen.ro). Evenimentul de amploare regionala a fost organizat discret. Grupurile AA din intreaga Moldova si-au povestit experientele care au evoluat de la dependenta grava, la vindecare.
Aproximativ 100 participanti apartinand Grupurilor din Moldova (Iasi, Piatra Neamt, Botosani, Bacau, Suceava) au participat la Conferinta Regionala Intergrupuri Moldova. Au fost prezenti si reprezentanti ai grupurilor Radu Voda, Constanta, Chisinau si Balti (Republica Moldova) .


„Tema conferintei a fost „Dependenta-Servicii-Recuperare – Recunostinta“ . Bucuria comuniunii si impartasirii de experiente in drumul spre vindecare a umplut inimile tuturor. Personal , multumesc personalului de la Centrul pentru sanatate Oxigen si celor de la Centrul Izvorul Tamaduirii care au facut posibila aceasta intalnire inaltatoare!“, a precizat preotul Liviu Burlacu, manager al Centrului Oxigen si coordonator al Centrului Izvorul Tamaduirii.

 


Centrul pentru sanatate Oxigen – Bacau si Centrul Izvorul Tamaduirii din Bacau incearca sa rezolve problema adictiilor prin prograul trapeutic Minnesota- ” 12 Pasi ” (www.centruloxigen.ro). Acesta este un tratament pentru dependentii de alcool/droguri/jocuri de noroc si alte substante psihoactive, care ofera sansa recuperarii si reabilitarii sociale tuturor celor ce au bunavointa de a schimba ceva in viata lor!
Terapiile de la centrul Oxigen sunt realizate de echipe pluridisciplinare, din care fac parte psihologi, kinetoterapeuti, preoti, care depun eforturi pentru vindecarea trupeasca si sufleteasca (psihologica) a dependentilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com