Adrian Mironescu promite: UNPR va lua 15% in Bacau

Membrii UNPR din judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui s-au intalnit sambata la Iasi la prima reuniune regionala a partidului. La evenimentul care a avut loc la sala Teatrului Luceafarul au participat presedintii Gabriel Oprea si Cristian Diaconescu, vicepresedinti, presedintii organizatiilor judetene, parlamentari, primari si peste 700 de membrii de partid din toata Moldova. În cuvântul sau, presedintele organizatiei judetene Bacau, Adrian Mironescu, a anuntat clar obiectivele pe care UNPR-istii bacauani si le propun pentru viitoarele alegeri:  „Dorim sa obtinem un numar dublu de primari fata de numarul celor care ne sunt acum alaturi,

sursa www.desteptarea.ro

sa atacam primariile municipiilor Bacau si Onesti, sa obtinem doua mandate de parlamentar si o cota în alegeri de peste 10%. Noi, la Bacau, promitem 15%!”. Totodata, Adrian Mironescu a solicitat sprijinul conducerii de la Bucuresti pentru demararea lucrarilor la mult asteptata Sosea de Centura a Bacaului:

„Trebuie ca UNPR sa împinga acest obiectiv, de importanta majora pentru întreaga Moldova, nu numai pentru Bacau, spre un fapt împlinit!”

Liderii UNPR au evidentiat faptul ca peste 200 de primari din tara si 31 de parlamentari au ales deja sa candideze la viitoarele alegeri din partea progresistilor. Prilejul a fost folosit si pentru lansarea „echipei câstigatoare” pentru Iasi, Tudor Ciuhodaru – Constantin Simirad. Primul va candida la primaria municipiului Iasi, iar al doilea – la presedintia Consiliului Judetean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com