Admitere 2018-2019 la Universitatea George Bacovia. Ce specializari si cate locuri sunt disponibile la singura universitate private acreditata din judetul Bacau

În perioada 2-31 iulie are loc prima sesiune de admitere la Universitatea George Bacovia, prima institutie de invatamant superior privata acreditata in judetul Bacau. Inscrierile au loc de luni pana vineri, intre orele 9-17 iar sambata intre 8 si 12.
Universitatea bacauana organizeaza admitere la ciclurile de licenta la specializarile: Drept, Administratie Publica, Management si Administrarea Afacerilor iar la ciclul de master, la: Contabilitate, Management si Marketing.

Universitatea bacauana are in plan o extindere, incepand cu anul 2019, cu programe de master in domeniul Drept, care sunt in curs de avizare. Universitatea bacauana ofera si un program de formare continua pe durata a doua semestre in „Managementul institutiilor de educatie“.
La Universitatea George Bacovia functioneaza si „Colegiul de Invatamant Tertoar Nonuniversitar“, destinat absolventilor de liceu, cu sau fara diploma de Bacalaureat. Timp de doi ani acestia pot urma, la zi, doua programe in „Economia Turismului si Serviciilor“ (Agent de turism, asistent de gestiune in unitatile de cazare si alimentatie) si doua programe de management (asistent manager in unitatile hoteliere, organizator de conferinte, congrese, targuri si expozitii).
Toate specializarile sunt acreditate de Ministerul Educatiei Nationale.
Universitatea George Bacovia a fost fondata acum 26 de ani. Pe 9 aprilie 1992 se înfiinteaza Fundatia Academica Social Culturala si Instructiv Educativa “George Bacovia”, în cadrul careia îsi începe activitatea prima universitate particulara – Universitatea George Bacovia din Bacau.
In ultimii doi ani, institutia de invatamant superior din Bacau a inceput un program de promovare in intreaga zona a Moldovei si nu numai. Profesorii care predau aici, din mai multe centre universitare din tara, programul flexibil dar si cursurile de calitate au fost principalii factori care au atras mai multi studenti.

Pentru anul scolar 2018-2019, universitatea are la dispozitie 300 de locuri la licenta si 325, la master. Pentru o parte din specializari, cum ar fi Dreptul, locurile s-ar putea ocupa din sesiunea de vara. Sesiunea din toamna este programata in perioada 3-26 septembrie.

Inscrierea la facultate se face pe baza de dosar, in ordinea depunerii documentelor. Detalii despre inscriere se pot obtine si la telefon: 0234562600.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com