Adama construieste Evocasa Serenia, primul sau ansamblu rezidential din cartierul Berceni

Dezvoltatorul imobiliar lider de piata Adama, detinut exclusiv de IMMOFINANZ Group, anunta Evocasa Serenia  (2)startul oficial al constructiei pentru Evocasa Serenia, un ansamblu rezidential complet nou format din 77 de unitati, amplasat în cartierul Berceni din Bucuresti. Dupa ce în anul 2012 compania a reluat dezvoltarile post-criza cu faze noi de dezvoltare în proiecte deja existente, acesta este primul ansamblu rezidential ridicat într-o zona a orasului complet noua pentru dezvoltator. Adama a construit si in Bacau un ansamblu de locuinte modern, in apropierea Arena Mall.

 

Investitia pentru noul complex de locuinte se ridica la 3 milioane euro, suma integral alocata din fondurile companiei, lucrarile urmând sa fie demarate în martie 2015 si programate pentru Evocasa Serenia  (1)finalizare într-un termen de 12 luni. Noul ansamblu este format din 10 etaje si 77 de apartamente – studiouri si unitati cu 2 si 3 camere, fiind localizat în inima cartierului bucurestean Berceni.

 

Antreprenorul general al lucrarii este PlastROM, companie româneasca având o experienta vasta în domeniul constructiilor, finalizând pâna în prezent diverse cladiri de birouri, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, iar managementul de proiect este asigurat de Vitalis Consulting, companie cu care Adama a colaborat la toate proiectele sale post-criza.

 

Evocasa Serenia  (3)„Sectorul rezidential din România este una din cele mai importante tinte de pe radarul local al Adama întrucât acest segment cunoaste o crestere graduala în conditiile în care cererea de locuinte dedicata sectorului middle-market este insuficient acoperita. Începând cu ianuarie 2014, am derulat intern o analiza aprofundata a portofoliului comun de terenuri apartinând IMMOFINANZ si Adama pentru a-i stabili fiecaruia cea mai potrivita utilizare, iar pe terenul din cartierul Berceni lansam prima dezvoltare ca urmare a acestei analize”, declara Laszlo Csiki, CEO Adama Group.

 

Potentialii clienti vor avea la dispozitie o gama larga de tipuri de apartamente si de suprafete, fiecare unitate fiind atent compartimentata, iar spatiul eficient utilizat. Suprafetele utile variaza între 36 mp pentru un studio si 63 mp pentru un apartament de 3 camere, preturile pornind de la 39.900 euro (TVA inclus).

 

Harta Evocasa Serenia (1)În plus, beneficiind de o buna cunoastere a pietei, Adama a respectat cerintele clientilor atunci când a proiectat apartamentele: unitati decomandate, bucatarii închise, centrala proprie de apartament, balcon pentru fiecare din cele 77 de unitati, precum si gradini private pentru apartamentele amplasate la parterul cladirii. Standardul de calitate pe care compania încearca sa îl impuna pe piata locala este si el respectat, viitorii locatari beneficiind de finisaje de top precum placi ceramice Marazzi, tâmplarie PVC Salamander, usi de interior Pinum sau obiecte sanitare Jacuzzi si Ideal Standard.

 

Harta Evocasa Serenia (2)„Sudul Capitalei a cunoscut cea mai mare extindere rezidentiala în ultimii 3 ani, dar dezvoltarile au avut loc mai ales în afara orasului. Cu acest nou proiect, Adama face primul pas înspre stabilirea unui etalon de calitate în zona, similar cu ceea ce a reusit sa realizeze pâna în prezent în cartierul Titan. Aceasta noua dezvoltare este în concordanta cu strategia noastra întrucât Adama are experienta, know-how-ul pietei si standardul de calitate pentru a porni un proiect complet nou”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

 

Locatia proiectului este un alt avantaj, acesta aflându-se chiar în inima cartierul Berceni si aparând ca o alternativa fezabila pentru acei clienti interesati de zona, dar care resping ideea de a se muta într-un ansamblu rezidential nou situat în afara orasului.

 

Amplasat pe strada Aleea Terasei, Evocasa Serenia beneficiaza de proximitatea unei zone bine dezvoltate, având statia de metrou Piata Sudului la câteva minute distanta, precum si alte mijloace de transport în comun, banci, centrul comercial Sun Plaza, spital si un loc de joaca. Cu mai multe institutii de învatamânt în imediata apropiere si fiind situat într-o zona linistita, cu acces imediat la bulevardul principal, Evocasa Serenia este solutia potrivita pentru familiile moderne.

 

Cu aceasta noua dezvoltare, investitiile post-criza realizate de Adama se apropie de 20 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Ansamblul rezidential din cartierul Berceni este al treilea obiectiv investitional dupa cea de-a doua etapa de dezvoltare din Edenia Titan si Evocasa Optima – Bucuresti (210 unitati si o investitie totala de 14,1 milioane euro) si ultima etapa a Copou Bellevue – Iasi (50 unitati si o investitie de 1,7 milioane euro).

Despre ADAMA

Adama este un dezvoltator de top, activ în România, Moldova, Ucraina si Turcia.  Compania a construit pana in prezent peste 1700 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1,200.

 

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este cea mai importanta companie imobiliara din Europa listate la bursa Compania este inclusa în indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena si este prezenta si pe Bursa de Valori Varsovia. De la înfiintarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu care numara în prezent peste 470 de proprietati de înalta calitate, având o valoare de piata de aproape 6,8 miliarde euro. Ca un „motor în imobiliare”, compania se concentreaza pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietati prime sustenabile, special concepute, amplasate în locatii premium, managementul profesionist al acestor proprietati si un ciclu de vânzari optimizat. IMMOFINANZ Group îsi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, office si logistic pe opt piete-cheie din regiune: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia si Rusia.

Pentru mai multe informatii, accesati: http://www.immofinanz.com / http://blog.immofinanz.com / http://properties.immofinanz.com

 

IMMOFINANZ Group in Romania

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din România, cu un portofoliu de 82 de proprietati, format în cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 957,5 milioane de euro. România ocupa locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cota de 14%, dupa Rusia, cu 25,1%, si Austria, cu 19,3%.

 

 

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Un comentariu

  1. Codreanu spune:

    Este o mizerie de bloc. E inghesuit intre blocurile vechi din zona.
    Nu sunt parcari, spatii de joaca etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com