Accident la Magura, cu un sofer profesionist de 92 de ani

Nicolae Iancu (92 de ani) a scapat nevatamat dupa ce a pierdut controlul masinii pe dealul de la Magura, în drum spre Onesti. El este sofer profesionist si a condus masini chiar si în al Doilea Razboi Mondial.

 

Nicolae Iancu a pierdut controlul autoturismului Logan, în timp ce se deplasa dinspre Bacau, spre Onesti. Accidentul s-a produs în jurul orei 13.00. Cu aproape un kilometru înainte de Magura Verde, acesta nu a putut redresa autortusimul, care, din cauza carosabilului înghetat, a derapat.

Masina s-a lovit de doi copaci, dar Nicolae Iancu a scapat doar cu o sperietura. „Am fost sofer în al Doilea Razboi Mondial, dar eram sa o patesc acum“, a spus, dupa producerea accidentului, Nicolae Iancu.

Seful Politiei Rutiere afirma ca incidentul produs la Magura i se putea întâmpla oricui. „A fost un accident soldat doar cu pagube materiale, care i se putea întâmpla oricui. În evidentele noastre apare ca are permis la toate categoriile, cu exceptia categoriei A. Nu are abateri grave la legislatia rutiera“, a spus Dorin Roman.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com