A fost extins programul Drop Box pentru vizele in SUA

Sectia Consulara a Ambasadei SUA din România are placerea sa anunte extinderea programului Drop Box cu categorii suplimentare de viza, ca parte a planului nostru de îmbunatatire si simplificare a serviciilor de viza. Acest program permite anumitor solicitanti carora li s-au eliberat anterior vize sa le reînnoiasca fara sa se prezinte la un nou interviu.

Programul Drop Box pentru reînnoirea vizelor se aplica acum urmatoarelor categorii de viza: B1, B1 /B2, C1, C1 / D, E2, F1, F2, H4, I1, J2, O1, O2, O3, P4 si R2. (J * Nu se aplica programului Summer Work Travel). Solicitantii de viza care doresc sa beneficieze de acest serviciu trebuie sa viziteze http://www.ustraveldocs.com/ro pagina Reînnoire Viza  pentru a afla mai multe detalii despre criteriile specifice pentru reînnoirea vizei fara interviu.

Site-ul dedicat programarilor pentru interviu va propune solicitantilor o serie de întrebari care sa reflecte criteriile de eligibilitate pentru programul extins de reînnoire a vizelor, Drop Box. Solicitantii eligibili vor fi rugati sa tipareasca pagina de confirmare Drop Box si sa depuna documentele necesare la unul dintre birourile TNT din România. Documentele necesare sunt: pasaport (cel valabil si cel anterior), pagina de confirmare a formularului DS-160, fotografii recente tip pasaport, chitanta pentru taxa de viza /dovada platii, pagina de confirmare Drop Box si documentele corespunzatoare în functie de categoria de viza solicitata. Va rugam sa retineti ca acest program nu garanteaza eliberarea vizelor. În plus, consulatul poate cere solicitantilor sa se prezinte la interviu în anumite cazuri.

„Oricât de mult ne bucuram sa întâlnim solicitantii de viza la interviu, dorim sa va ajutam sa evitati efortul de a va prezenta la Ambasada, daca nu este absolut necesar. În acest scop, programul „Drop Box” este simplu si rapid. „- Katherine Estes, Consul General a.i.”-sursa comunicat Ambasada SUA.

 

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , ,

2 Comentarii

  1. Hey ! I am come in this website first time and it is good website, it provide the useful information.
    Ultimate Odyssey Travel Joint Stock Company is a professional company possessing extensive knowledge, expertise and resources, specializing in the design and implementation of Vietnam Package Tours and Indochina Package Tours.
    Ultimate odessy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com