Street Food Festival revine in Bacau si in 2018. Evenimentul culinar este programat in 11 orase din Romania

Organizatorii din Cluj ai Street Food Festival au anuntat orasele in care evenimentul va avea loc si in 2018. Este vorba de Timisoara, Oradea, Brasov, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Galati, Iasi si Craiova. In 2017, la Street Food Festival au mancat 300 de mii de romani.

 

Comunicat: Street FOOD Festival – A new world to explore

 

In 2018 exploreaza o noua lume plina de culoare, arome si miresme apetisante si bucura-te de si mai multe zile lungi si relaxante la Street FOOD Festival.

 

Dupa 17 editii de succes, anul acesta turneul culinar va bucura 11 orase din România cu preparate exceptionale de street-food, cinema outdoor, muzica live si activitati pentru cei mici. Sub deviza „Explore a new world in 2018”, Street FOOD Festival invita gurmanzii la explorat în Timisoara, Oradea, Brasov, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Galati, Iasi si Craiova.

 

Chef Foa, ambasadorul Street FOOD Festival se va întoarce în toate editiile cu celebra Foa’s Pastrami si întreaga sa echipa de la standul Stradale. În acest an el va bucura atât papilele gustative ale gurmanzilor cât si cunostintele gastronomice prin demonstratii si conferinte inspirationale pentru pasionatii de gatit în zona The Cooking Spot, conferinte asezonate si cu lansari de carte.

 

Street FOOD Festival este un concept de festival debutat în 2016 la Cluj-Napoca si continuat mai departe în alte 9 orase alaturi de parteneri de încredere si gurmanzi pofticiosi. În 2017 festivalul a bucurat peste 300.000 de persoane cu retete ingenioase si activitati recreative reusind sa cucereasca gusturile unei întregi tari. Revolutia street-food a avut un impact însemnat si la nivel de comunitate prin constientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizati sau prin combaterea fenomenului de risipa alimentara.

 

„Ne e deja pofta sa pornim la drum. În 2017 v-am promis o revolutie street-food si cu ajutorul partenerilor si a tuturor sustinatorilor street-food am reusit. Va multumim ca aveti încredere în noi si va promitem ca în 2018 nu va vom dezamagi. Va invitam sa explorati alaturi de noi o noua lume în care mâncarea buna si atmosfera relaxanta sunt la ordinea zilei. Ne vom plimba prin 11 orase alaturi de cei mai buni bucatari, trupe si artisti, activitati interesante pentru cei mari si cei mici si vom face calatorii culinare prin întreaga lume cu ajutorul unor retete absolut savuroase. Suntem nerabdatori sa va dezvaluim si mai multe surprize, dar pâna atunci va lasam sa va antrenati apetitul…va garantam ca aveti nevoie.”Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

 

Toti cei care îsi doresc sa urmareasca noutatile despre evenimentele Street FOOD Festival sunt invitati sa urmareasca website-ul oficial: www.streetfoodfestival.ro sau pagina dedicata: https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/“-potrovit comunicatului organizatorilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com