„5 si cu 1, Sase pentru un AMOR”, duminica, pe scena Teatrului Bacovia

Eliza Noemi Judeu-Facebook (3)Duminica, 16 iunie, de la ora 19.00 ,in sala mare a Teatrului Municipal Bacovia se va juca spectacolul „5 si cu 1, Sase pentru un AMOR” .

„5 si cu 1, Sase pentru un AMOR” este un proiect independent, realizat de actrita Eliza Noemi Judeu si Cvintetul „Orpheus” (Ciprian Sicinschi-vioara1, Dan Crivat-vioara 2, Adrian Gheorghe-viola, Liviu Mera-violoncel, Ciprian Carare-contrabas).

„Este un proiect sustinut numai din sponsorizari. Fiind independent, ne permitem sa-l „calatorim” prin diverse sali, adaptadindu-l in consecinta.  Prima reprezentatie a avut loc in Sala 13 a Muzeului de istorie „Iulian Antonescu”, pe 13 aprilie 2013. Acum, Teatrul Bacovia ne prilejuieste intilnirea cu publicul bacauan in spatiul sau profesionist, pentru ca intr-una din zilele lunii iulie, sa-l readaptam in spatiul de la Centrul International „George Apostu”. „5 si cu 1 ,Sase pentru un AMOR” este o adaptare a binecunoscutelor „Scrisori Portugheze”, scrise intr-o manastire de catre calugarita Mariana Alcoforado , catre iubitul ei, capitanul francez 

cvartetul condus de Liviu Mera (3)Noel Bouton“, a precizat actrita Eliza Noiemi Judeu.

Tema spectacolului: Iubirea, credinta, pasiunea
„Am vrut sa adun artisti in jurul  Iubirii.Am vrut sa stiti ca si in Bacau exista Iubire si Iubiri… Nu am ales un text („Scrisorile portugheze”), DAR am ales niste ginduri, , o viata (a Marianei Alcoforado), dar am ales sa traim pret de o ora sentimentul Iubirii. Colaborarea cu cei cinci muzicieni nu a fost o coincidenta, a fost o necesitate…nevoia artistului de a darui. Pentru ca altfel, nu se poate trai…”(Eliza Noemi Judeu)

Eliza Noemi Judeu-Facebook (1)Biletele se vor pune in vinzare de miercuri, 12 iunie, la Agentia Teatrului.

Pret bilet: 20 ron (sala), 25ron (loja) si 10 ron pentru elevi/studenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com