Zdg.md dezinformeaza in limba moldoveneasca

Ziarul de Garda din Republica Moldova (www.zdg.md) dezinformeaza prin comunicate mincinoase, din motiv ca isi pierde micul trafic pe internet. Publicatia moldoveneasca a lansat astazi un asa zis comunicat, defaimator la adresa mea, in care a inserat o serie de neadevaruri. Doamnele in varsta ale publicatiei au gasit de cuviinta sa afirme ca in cateva ore de stat in redactie, in care nu am scris nimic, au ajuns sa-mi cunoasca abilitatile jurnalistice. In plus, ele mai spun ca au purtat discutii la Trustul Desteptarea din Bacau, fapt negat de conducerea acestuia. In comunicatul mincinos al www.zdg.md, se afirma ca am fost dat afara pentru incompetenta. Forma juridica prin care m-am despartit de Desteptarea este demisia, din motive personale, pe care nu consider ca este cazul sa le tratez aici.

 

title=“Nu ne-a sunat si nu a intrebat nimeni din Republica Moldova de tine. Noi nu ne defaimam fostii sau actualii angajati”, mi-a declarat Narcisa Fecioru, directorul Trustului Desteptarea. Reprezentantii trustului bacauan nu pot permite oricui sa implice numele unei publicatii fanion in scandalurile inchipuite ale unei publicatii de buzunar, care are un numar de accesari pe internet egal cu al blogurilor de duzina.

 

O alta minciuna semnata de publicatia moldoveneasca se refera la discutia care ar fi fost purtata cu mine. “Totodata, contactat de «Ziarul de Garda», la fel pe 16 mai, Mircea Merticariu a recunoscut ca si-a atribuit numele institutiei noastre de presa pentru ca «Mult m-am gândit si nu mi-a venit în minte un nume de o rezonanta mai mare decât «Ziarul de Garda»”.

In primul rand, stimata doamna Grosu sau Radu, va rog, macar la batranete invatati sa vorbiti romaneste/ moldoveneste, respectand topica si modul de exprimare al limbii. Oricine isi da seama ca o astfel de exprimare, citata de domnia voastra, nu este una provenita din Romania. Apoi, stimata doamna, nu mi-am atribuit numele institutiei dumneavoastra de presa, ci am inregistrat acest nume, in conformitate cu legislatia din Romania si Uniunea Europeana.

Si inca ceva. La momentul inregistrarii si lansarii publicatiei Ziarul de Garda, am gandit ca in timp, intre cele doua publicatii s-ar putea crea punti. Dar m-am inselat. Se pot crea punti doar intre oameni de caracter, care nu lezeaza si discrediteaza pe celalalt cu minciuni si fantezii despre clonarea unei publicatii.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , ,

Un comentariu

  1. Pik spune:

    Tineretea si entuziasmul au fost mereu surse de pizma pentru cei imbatraniti si acriti de frustrarea nereusitei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com