Workshop si Masterclass cu Lucia Ciubotaru, antrenoarea vocala a Loredanei Groza. Organizator, un profesor al Colegiului National „George Apostu“ din Bacau

Pe 9, iunie, în Bacau, are loc un eveniment important cu si despre voce. Este vorba de un Workshop si un Masterclass cu nimeni alta decat Lucia Ciobotaru, antrenoarea vocala personala a Loredanei Groza, si vocal coach în echipa Loredanei, în cadrul emisiunii Vocea Romaniei.

Evenimentul se va desfasura în aceesi zi, în doua etape:
?11.00-13.00: Workshop (locatie – Restaurant Imperial – lânga Ateneu) – se va prezenta Tehnica Vocala Completa) si
?14.30-19.30: Masterclass (Pensiunea Studio), cu doua posibilitati de participare: activ – se va lucra cu fiecare concurent înscris pe o parte dintr-o piesa si pasiv: unde concurentii înscrisi doar asista si observa cum se lucreaza cu ceilalti copii.

„Daca iubesti muzica si vrei sa îti dezvolti corect pasiunea de a cânta, acum poti sa o faci! Tehnica Vocala Completa vine si ramâne în Bacau, prin „My Voice Studio” by Andra Lungu, cea mai noua scoala de canto din Bacau, partenera cu “Atelierul de Voce si Muzica” by Loredana, unde poti afla cum sa îti folosesti vocea pentru a cânta sanatos“, a precizat Andra Lungu.

„Pentru mine, muzica reprezinta mai mult decât poate oricine descrie în cuvinte iar meseria de profesor, o misiune personala. Am urmat cursurile Academiei de muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca si apoi masteratul la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. În prezent sunt profesor de muzica vocala, detin Scoala de muzica „My Voice Studio” by Andra Lungu, cea mai noua scoala de canto din Bacau, partenera cu “Atelierul de Voce si Muzica” by Loredana Groza“, mai declara profesorul Andra Lungu.

Preselectie la Arena Mall, Bacau – prima editie a concursului „Ridols 2018”

În parteneriat cu “Atelierul de Voce si Muzica” by Loredana Groza, „My Voice Studio” by Andra Lungu organizeaza, pe 16 iunie, în Arena Mall (etajul II, orele 11.00) preselectia pentru prima editie „Ridols 2018”, o manifestare artistica nationala, un eveniment unic si mai ales inedit în România. Înca te mai poti înscrie si tu, completând formularul online de pe site-ul “Atelierul de Voce” (http://atelieruldevoce.ro/ridols.) si urmând pasii de acolo! Te astept!

Andra Lungu: antrenor vocal la „My Voice Studio” by Andra Lungu
Contact: 0748 130 523

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com