Viitorii agenti de penitenciare au participat la „Ziua Vanatorului de Munte”

Miercuri, 2 noiembrie, la Targu Ocna au avut loc manifestarile prilejuite de “Ziua Vanatorului de Munte”. Alaturi de oficialitati, militari, la eveniment au luat parte si elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor  de Penitenciare (SNAP) Targu Ocna.

 

Editia a 6-a a „Zilei Vânatorului de Munte” a fost organizata de Primaria orasului Targu Ocna si Batalionul 22 “Ciresoaia” –  Vânatori de Munte, din Sf. Gheorghe iar manifestarile s-au desfasurat in piateta din fata cladirii primariei. Au fost depuse coroane de flori si a fost prezentata implicarea deosebita a vanatorilor de munte in ultimile razboaie.

 

„Importanta si semnificatia acestor sarbatori reprezinta pentru Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare  Tîrgu-Ocna, o noua oportunitate de a cultiva în constiinta elevilor – viitori agenti de penitenciare – sentimentul  atasamentului fata de patrie si de valorile istorice ale neamului, din perspectiva apartenentei lor viitoare la sistemul national de ordine publica si siguranta nationala ale statului”, a spus Silvia Vatavu, purtatorul de cuvant al SNAP Targu Ocna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com