VIDEO Coruptia din administratia Romeo Stavarache, povestita bacauanilor la comemorarea lui Dumitru Sechelariu

Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu ( 14 iulie 1958-16 februarie 2013) a fost comemorat astazi la mormântul din comemorare Dumitru Sechelariu (4)Cimitirul Central. Dupa ceremonia religioasa oficiata de trei preoti, Vasile Botomei a sustinut un discurs despre împlinirea convingerilor fostului primar Sechelariu, care credea ca Romeo Stavarache este profund corupt si ca mai devreme sau mai târziu va ajunge în puscarie.

Pentru comemorare a fost pregatit un colac de cinci kilograme, cu diametru de un metru, coliva, vin, o coroana de flori, dar si mii de pliante cu mentiunea ca, pâna la moarte, fostul primar Sechelariu a trait cu convingerea ca administratia bacauana  sufera în profunzime de coruptie.La final, mai multi lautari adusi din Botosani au cântat cântece funebre si patriotice. La manifestarea initiata de Asociatia „Sfântul Voeivod Stefan cel Mare“ au participat si membrii ai Asociatiei Revolutionarilor dar si bacauani care l-au cunoscut pe Dumitru Sechelariu. Vasile Botomei a tinut un discurs despre coruptia actuala din Primaria Bacau. „În aceste vremuri, de mari încercari, pentru conducerea orasului Bacau, când institutia primarului a scazut sub cota zero de încredere în rândul populatiei, în aceste momente comemorare Dumitru Sechelariu (1)în care politicienii creati si formati de actualul primar Romeo Stavarache, aflat în stare de arest, pentru fapte grave de coruptie pe care nu le-a putut face singur“… „În acest context readucem aminte ceea ce a spus fostul primar Dumitru Sechelariu, ca Romeo Stavarache este un primar profund corupt“, a spus Vasile Botomei. Persoanele aflate la comemorare au tinut un moment de reculegere pentru Dumitru Sechelariu.„ Introducerea numelui lui Romeo Stavarache în comemorarea lui Dumitru Sechelariu vine în contextul în care actualul edil a câstigat fotoliul de primar printr-un discurs anticoruptie, îndreptat împotriva fostului primar. „Voi reda Bacaul bacauanilor“, a spus în mai multe rânduri Stavarache, pentru ca în final procurorii Directiei Nationale Anticoruptie  din Bacau sa documenteze infractiunile repetate de coruptie în care este implicat primarul, aflat acum în arest preventiv“, a precizat ulterior Vasile Botomei.

comemorare Dumitru Sechelariu (3)Bacauanii care nu au fost prezenti la eveniment au putut afla despre faptele de coruptie comemorare Dumitru Sechelariu (2)al primarului suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache,  prin statia amplasata pe masina lui Vasile Botomei. Ultima oprire a fost în fata Inspectoratului de Politie al judetului Bacau, unde se afla încarcerat Romeo Stavarache.

 

4 Comentarii

 1. Stiri:
  Potrivit unui Comunicat al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – condusa de dr. av. Vasile Botomei, din data de 18 iulie 2014, UNBR a emis aviz favorabil pentru ca mediatorii cu o vechime de 5 ani in functii juridice, inscrisi in tabloul mediatorilor, sa dobandeasca calitatea de avocat definitiv, cu drept de exercitare a profesiei in cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – UNBR.
  Avizul este emis in considerarea proiectului de lege existent aflat in procedura de examinare la Camera Deputatilor din Parlamentul Romaniei, prin care se propune ca avocatii si notarii publici sa devina mediatori de drept, in baza vechimii de minim 5 ani in functii juridic.
  Conform Referatului Presedintelui Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – UNBR, in vederea asigurarii egalitatii de tratament intre profesiile juridice de mediator si de avocat, se recomanda ca proiectul de propunere legislativa sa se completeze in sensul de reciprocitate, ca si mediatorii autorizati de Consiliul de Mediere din Romania, cu vechime in functii juridice de minim 5 ani, sa devina avocati, definitivi, denumiti in continuare membri de drept in organizatii profesionale de tip Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – UNBR, cu drept de exercitare a profesiei pe durata in care sunt inscrisi in tabloul mediatorilor autorizati.

  Comunicatul UNBR a fost inaintat Consiliului de Mediere si Parlamentului Romaniei.
  sursa: UNBR.info

  NOTA:

  Comunicatul este emis de Uniunea Nationala Barourilor din Romania – UNBR, condus de Presedinte Dr. Av. Vasile Botomei

 2. Conferinta,
  Autor: Dr.Av.Botomei Vasile, mai aproape de oameni si de nevoile lor!
  Tema:
  Din nou s-a scumpit apa menajera pentru bacauani!

  Compania Regionala de Apa Bacau a anuntat intentia de majorare a tarifelor percepute pentru serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare, incepand cu data de 1 iulie.
  Vizati sunt consumatorii de pe intreaga arie de operare a CRAB, din orase, inclusiv Bacaul, si localitati rurale. Astfel, apa potabila costa 4,30 lei/mc cu TVA pentru populatie si 3,47 lei/mc fara TVA pentru alte categorii de consumatori.
  Apa potabila produsa si transportata, livrata din retelele de transport, respectiv livrata in alt sistem in vederea redistribuirii, pentru intreaga arie de operare costa 2,10 lei/mc fara TVA. Canalizarea pentru intreaga arie de operare va costa 3,19 lei/mc cu TVA pentru populatie si 2,57 lei/mc fara TVA pentru restul consumatorilor.
  In total, consumatorii casnici au de achitat pentru apa si canalizare, dupa data de 1 iulie, un pret de 7,49 lei/mc, in loc de 6,34 lei/mc pana acum.

  Scurte consideratii administrative din partea autorului Dr.AV.Botomei Vasile:
  _______________________________________________________
  Aceasta majorare este ilegala,abuziva si exploziva pentru cetrateni.
  Nimeni nu se intreba: De ce? Pentru ce? Unde se duc banii? Cine sunt artizanii?
  Iata avocatul doctor Vasile Botomei a analizat preturile care s-au majorat si a constatat ca majorarile sunt ilegale!
  Mai exact cresterile la preturile serviciilor publice se pot modifia o singura data pe an, cu valoarea de marire de maximum rata inflatiei pe un an intreg, ce se comunica la inceputul fiecarui an pentru anul anterior.
  Prin urmare acesta majorare cu cca 20% aplicata pentru apa si canal, la mijlocul anului 2014, este falsa.
  In acest sens trimit acest material cu titlu de COMUNICAT pe email la Ziarul de Garda din Bacau, spre a se aprecia asupra publicarii unui material de presa, spre stiinta jurnalistilor interesati de subiectul propus spre dezbateri.
  In sustinerea argumentelor pro si contra asupra aprecierilor de majorari ilegale la serviciile de apa si canalizare,public urmatoarele:
  Biroul de Mediere Dr.Av.Botomei Vasile, din Bacau,str.Oituz,33, anunta organizarea unei Conferinte publice la sediul Casei pentru Apararea Drepturilor Omului din Bacau,str.Oituz,33, in ziua de luni 21 iulie 2014, orele 14.00, cu tema:
  _______________________________________________________
  ,,Bacauanii sunt invitati sa semneze plangeri penale impotriva autoritatilor locale pentru majorari ilegale la serviciile de apa si canalizare!
  Scopul plangerilor este sa inteleaga si autoritatile locale ca Legea transparentei in administratia publica nu este arbitrara.
  Cei care le-au majorat au puterea sa le si revoce si sa revina asupra preturilor majorate fara temei legal.
  Problematica este ca increderea populatiei in administratia publica locala si judeteana a scazut dramatic, dupa ce in Bacau s-a montat piesa ,,Eliminati Coruptia din Primarie” in care rolul principal il joaca Primarul Romeo Stavarache, aflat ,,inconcediu” la IPJ Bacau.
  Mai nou se monteaza si o nou piesa:,,Eliminati coruptia si din Consiliul Judetean Bacau”, in care regizor este tot DNA Bacau, si rolul principal il joaca Presedintele Dragos Benea de la consiliul Judetean Bacau, adica exact autoriicare se ocupa cu ajustarile de preturi la serviciile de apa si canal de la Compania Regionala de Apa din Bacau.
  _______________________________________________________
  Modelul plangerilor pe care trebuie sa le comleteze cetatenii din Bacau si din tot judetul Bacau,este adoptat de Biroul de Mediere DR.AV.Botomei Vasile.
  Modelul de plagere urmeaza a fi publicat in presa locala de jurnalistii corecti,
  care nu sunt aserviti autoritatilor corupte din municipiul si judetul Bacau, dar si pe http://www.avocatul-poporului.ro; http://www.botomeivasile.ro.www.unbr.info.
  Probabil ca vor fi destule voci care vor zice:
  Iar Botomei vasile!!!
  Dar asta e situatia, cand nimeni nu zice nimic, exista Botomei Vasile, care lupta pentru tine!
  Asa s-a intamplat in anii precedenti,cand Botomei vasile contesta pretul la apa si jurnalista Nicileta Bichescu si blogarul Florin Popescu, iertate sa le fie numele, publicau articole de presa cu titlul: ,,Botomei a facut cirdc in Consiliul Local Bacau.”
  Intre timp a aparut mai noul CIRC, jucat in trei de: Primarul Romeo Stravarache,Liviu Goian si Liviu Cenusa, in programul Votati pe arestati! Votati coruptii din ARESTUL IPJ Bacau!
  Daca jurnalistii sunt intersesati, sunt invitati sa vina!
  ,,Tara nu are nevoie de oameni compromisi!
  Vreu ca acest popor sa stie dince in ce mai mult ce vrea!
  Si sa-si dea seama ce poate!
  Desteptati-va…, romani!
  C-am dormit destul!
  Consemneaza,
  Dr.Av.Botomei Vasile, omul bun de langa tine!
  19 iulie ________________________________________________ 2014/www.botomeivasile.ro,tel.0744191717.Email/faceboh:botomei.vasile@yahoo.com

 3. Dr.Av.Vasile Botomei apreciaza senzationalele actiuni DNA construite de dna Procuror Sef Keovesi Codruta la nivel national si local la nivelul judetului de catre DNA Bacau .
  Este caz rar intalnit pentru un PIAR din Bacau cum este ,,ilustra” domana Nicoleta Bichescu, fosta de presa si de cativa ani in urma, PIAR de casa pentru baronii locali. ,,Ilustra” l-a contactat pe Botomei Vasile la alegerile de Primar din anul 2004, sa faca contract de publicitate pentru sustinere de presa in campania electorala cu Ziarul de Bacau. Botomei nu a contractat, iar Nicoleta Bichescu l-a atacat! Prin minciuniinventate Nicoleta Bichescu s-a razbunat pe Botomei Vasile, publicand articole defaimatoare in Ziarul de Bacau, cum ar fi spart capul lui nevastasa. Cand nevastasa a dorit sa publice dezmintire, Nicoleta Bichescu a spus ca este nebuna femeia lui Botomei. A motivat ca va da dezmintire dupa campania electorala, ceea ce nu s-a mai intamplat! Acum a ajuns PIAR la trei inculpati: Stavarache Rome,Primar Bacau in arest, Goian Liviu, patron 1TV Bacau in arest, si probabil Dragos Benea Presedintele Consiliului Judetean Bacau,mai nou retinut tot de DNA. In aceste momente grele pentru cei pe care i-a reprezentat dna Nicoleta Bichescu, prin care cei trei cu probleme in competenta DNA au platit-o prin contracte de sute de mii de euro,prin care Nicoleta Bichescu s-a ajuns foarte sus pus pe bani incasati din bugetul local Bacau si Consiliul Judetean Bacau, se cuvine a se publica:
  – SCRISOARE DESCHISA PENTRU DNA-
  Prin care,
  Asociatia Sfantul Voievod Stefan Cel Mar, Bacau, str.oituz,33, solicita:
  1. Anchetarea contractelor de tip fraudulos incheiate pentru finantare din bugetul public al municipiului Bacau si din bugetul Judetului Bacau, cu PIARUL Nicoleta Bichescu din Bacau.
  2. Anchetarea blogarului Florin Popescu din Bacau,pentru finantare din bugetul public al municipiului Bacau si al Judetului Bacau in caliatate de agent fraudulos de monitorizarea presei pentru sefii din Primaria Bacau si Consiliul judetean Bacau.

 4. Dr.Vasile Botomei considera ca Romeo Stavarache conduce Politia Judetului Bacau reprezentata prin IPJ Bacau.
  Distinsul Domn General Vasile Oprisan, pare seful doi din clan!
  Stavarache-i, la butoane,
  In arest e cel mai mare!
  Ar fi chiar culme sa nu fie asa.
  Pentru ca altfel nu s-ar justifica,
  Investitia de milioane,
  In coruptii cu galoane!
  Comandantul IPJ,este omul lui Stavarache!
  IPJ-ul din Bacau, e la coltul cel mai rau,
  De Stavarache conpromis, prin butoane greu atins!
  Buton bun specializat,
  Majerii a percutat!
  Cu dosare ticluite,
  Iertat sa le fie numele!
  Scutul pentru Romeo Stavarache,
  In toate plangerile penale !
  O fi rau, o fi mai bine,
  Deocamdata nu mai tine! Om trai si om vedea,
  Ce se va mai aresta!
  Pentru nnoi ar fi mai bine,
  Sa se stie cat mai bine!
  Coruptii la puscarie!
  Asadar ca e mai bine,
  Procurori la puscarie!
  Modele in tara sunt,
  Procurori corupti destul!
  Eu atat am vrut sa spun,
  Sa urmam un drum mai bun!
  Cu respect si numai bine,
  De la Botomei Vasile.
  Din Bacau/16.07-2014, str.Luminiii 3,bis,A,2.
  http://www.unbr.info; email:botomei.vasile@yahoo.com; mobil:0744191717.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com