Dumitru Sechelariu va fi comemorat la Cimitirul Central din Bacau de Asociatia „Sfantul Voievod Stefan cel Mare“

Dumitru Sechelariu, fostul primar al municipiului Bacau, care a trait pana in ultima clipa cu convingerea ca Vasile Botomei i-a dus crucea lui Dumitru Sechelariu (3)_640x427Vasile Botomei i-a dus crucea lui Dumitru Sechelariu (7)_640x427Romeo Stavarache este corupt pana in maduva oaselor, va fi comemorat duminica, de la ora 12, de prieteni, la Cimitirul Central din Bacau. Pe 14 iulie, Dumitru Sechelariu ar fi implinit 56 de ani. Fostul edil s-a stins de cancer pe 16 februarie 2013, dupa aproape 8 ani de procese intentate si confectionate de Romeo Stavarache si grupul din preajma lui. Initiativa comemorarii ii apartine lui Vasile Botomei, presedintele Asociatiei ,,Sfantul Voievod Stefan cel Mare”. Dealtfel, cunoscutul mediator Vasile Botomei i-a dus crucea lui Dumitru Sechelariu, pe ultimul drum.

 Dumitru SechelariuDumitru Sechelariu-EMD (34)„Vreau sa invit pe aceasta cale pe toti prietenii si pe cei care l-au apreciat ca primar. Dumitru Sechelariu a stiut dintodeauna ca noul primar Romeo Stavarache este corupt, ca ia mita si ca foloseste Justitia in scopuri politice. Arestarea lui Stavarache de catre DNA reprezinta si un moment de reparatie morala fata de Dumitru Sechelariu, haituit de plangerile actualului edil, aflat acum in arestul Politiei, pentru  fapte grave de coruptie“, a precizat Vasile Botomei.

Dumitru Sechelariu a adus o papusa pentru a-l inlocui pe Romeo Stavarache„Asociatia ,,Sfantul Voievod Stefan cel Mare”

Presedinte Doctor Av. Vasile Botomei

ORGANIZEAZA COMEMORAREA

Fostului Primar Dumitru Sechelariu,

In amintirea celui ce a prevestit din viata cand a trait, ca:

,,Romeo Stavarache este un Primar corupt!

Duminica, 13.07.2014, orele 12:00 – 12:30,

La CIMITIRUL CENTRAL DIN BACAU.
Dedicata zilei de nastere din 14 iulie 1958.“, se arata in anuntul de comemorare.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

2 Comentarii

 1. Noutati publicate de Dr.av.Botomei Vasile in legatura cu comemorarea fostului Primar Dumitru Sechelariu, din Cimitirul Central Bacau din ziua de 13 iulie ,orele 12.00, prin Asociatiea Sfantul Voievod Stefan cel Mare:
  Parintele Protopop Busuioc Costel, din proprie initiativa , a sunat de pe telefonul sfiniei sale pe telefonul organizatorului Botomei Vasile Presedintele Asociatiei, prin care astazi, 12-07-2014, orele 11.00, a binecuvantat:
  Aveti binecuvantare domnul Vasile!
  Duminica la mormantul domnului Sechelariu Dumitru vor veni doi preoti:
  -Preotul Paiata Stefan consilier inspector la Episcopia Romanului si Bacaului, reprezentant pentru Preasfintitul Episcop Ioachim Bacauanul ,si
  -Preotul Busuioc Silviu din paretea Protopopiatului Bacau.
  A incheiat parintele Protopop binecuvantant deosebit de frumos:
  ,,Sa fiti sanatos!
  Bucurie sfanta in casa dumneavoastra!”
  Prin urmare:
  Exprim public multumirea pentru aceasta binecuvantare.
  Imi cer iertare, ca am gandit ca nu vor participa preotii la comemorarea fostului primar Dumitru Sechelariu, de frica actualului Primar Stavarache Romeo afalt in arest.
  Si se implinira ecourile inteleptilor din vesnicie:
  ,,Omul poate cuprinde in iubirea sa mai mult decat poate cuprinde in ura”.
  „Puterea care uneste este mai mare decat puterea care desparte”.
  ,,Lumina razbeste mai mult decat razbeste intunericul”
  ,,Nu judeca oamenii dupa greutatea lor, dupa puterea lor, dupa averea lor, dupa frumusetea lor sau dupa ravna lor ca si unul si altul a lasat din cava pentru a creste in altceva.Cel bogat aste sarac in liniste, cel tare este slab pentru altul si cel slab are tariea lui ascunsa.”
  Extras din izvoarele istorice de drept administrativ, cercetate la doctorat in teza Dr.Av.Botomei Vasile, din Legile lui Zamolxe, Zeul Dacilor, denumite norme de de drept arhaic, publicate in cartea Raspunderea Administrativa, ridicata in format electronic pe http://www.unbr.info.
  Dumnezeu sa binecuvanteze Romania cu oameni de nadejde in conducera tarii!
  Consemneaza:
  Asociatiea Sfantul Voievod Stefan cel Mare, Bacau
  Presedinte,
  Dr.Av.Vasile Botomei, 12-07-2014.

 2. Doctorul in drept Botomei Vasile considera ca sunt ceva probleme la aceasta comemorare dedicata fostului Primar Dumitru Sechelariu, anuntata pe 13 iulie, orele 12.00 la CimitirulCentral Bacau!
  Se pare ca nu vom avea preot sa slujeasca de frica sa nu-l cateriseasca mai marii din EpiscopiaRomanului si Bacaului.
  Nu ar fi o noutate, pentru ca asa s-a intaplat de ziua Domnitorului Stefan cel Mare din 2 iulie 2014, cand invitat fiind Episcopul, invitat fiind si Protopopul, nu au venit la festivitate nci la 9.00 dimineata si nici la 16.00 dupa amiaza la statuia lui Stefan cel Mare si Sfant din Bacau.
  Pentru comemorarea din 13 iulie 2014, orele 12.00-12.30, dedicata fostului Primar Dumitru Sechelariu, in preziua zilei sale de nastere din 14 iulie 1958, a primit invitatie Preasfintitul Ioachim Bacaoanul,Protopopul de Bacau Busuioc Costel- preot paroh la Catedrala Sfantul Neculai din Bacau, Preotul Iulian Gabriel Ichim de la Inspectoratul judetean de jandarmi Bacau si Preotul Beicu Mihai de la Biserica Sfanta Vineri din Bacau.
  Ultimii doi preoti au slujit la inmormantarea fostului primar, prin urmarea crucii purtata prin oras de la casa fostului primar Dumitru Sechelariu de peste pod de la Serbanesti, printre masinile de pe pod, si apoi prin tot Bacaul.
  Cei din spatele cortegiului mortuar nu stiau ce se intampla in fata.
  Un singur lucru se stiea: Ca Romeo Stavarache Primarul infunctie din Bacau, nu adat aprobare sa se deplaseze cortegiul prin oras, decat cu strictete cu oamenii imbarcati in autobuze, pe traseul de la Piata, nicidecum prin centru. Nu a putut fi convins sa aprobe deplasarea prin Centrul Bacaului nici de dnul Benea Dragos Presedinte Consiliului Judetean Bacau, nici de Prefectul judetului Bacau, nici de Subprefectul Dorian Pocovnicu, nici de Deputatul Vlase si nici chiar de Presedintele PNL Crin Antonescu la care a intervenit Sergiu Sechelariu fratele defunctului.In afara de acestiea mentionati au mai fost si altii care au intervenit din functii de ministri, deputati, senatori,oameni cu mare stare in societate, si tot nu l-au inors pe Stavarache din gandul rau impotriva celui ce fusese rivalul sau politic.
  In aceste momente grele, in care familia lui Dumitru Sechelariu era distrusa moral de pierderea celui ce fusese sot,tata,frate mai mare, fiul mai mare al mamei sale,nepot iubit de de nasa sa din satul Doina,comuna Girov, de unde este si Vasile Botomei, a aparut un om care trebuia sa fie acolo unde trebuia sa fie, aproape de cel cu care s-a judecat 7 ani de zile, de cel cu care s-a impacat in ultimul an de mandat de priamar al lui Dumitru Sechelariu, necunoscut in radul oamenilor cu mare stare in societate, dar cunoscut pentru actiunile proprii prin care a contestat ce era de contestat in materia actelor nelegale sau abuzive ale administratiei locale indiferent de cine era primar. ,, Omul fiind menit sa piara in lupta cu dusmanii adevarului si ai dreptatii corupti pana in maduva prin aranjamente la toate nivelele locale sau sa inviga si sa conduca luptand.” Omul Botomei Vasile a identificat crucea pusa la intrare pe scari la casa lui Dumitru Sechelariu denumita Academiea EMD, avut grija de cruce sa nu o ia altcineva, s-a asezat in fruntea cortegiului cu ea, a mers la pas pana la iesirea cortegiului la intersectiea cu Bdul Unirii, unde se stiea ca este interzis a se merge pe jos,iar pentru luma adunata sateau in asteptare 50 de autobuze sa imbarce oamenii. Omul Botomei Vasile a schimabat regulile scrise de Stavarache si transmise de episcop la preotimea chemata la procesiune. A intrat cu crucea pe pod printre masini si cu voce insistenta la ultimii doi preoti care mai erau ramasi, i-a convins sa-l urmeze pe jos pe podul de la Serbanesti. Aceste noi imprejurari i-au luat prin surprindere membrii familiei lui Dumitru Sechelariu, dar nu au mai avut ce face, au lasat masinile luxoase pe marginea strazii si au urmat si ei cortegiului funerar pe jos.Toti politicienii si oamenii mai mari cu stare s-au dezis de actiune si au plecat cu masinile cu flori inainte cu viteza, pentru ca mai apoi sa-si dea seama ca nu au unde sa se duca fara cortegiu.Asa s-a intamplat cu 30 de preoti care au plecat cu masinile inainte din cauza ca nu aveau binecuvantare de la Episcop sa mearga pe jos, si au avut de asteptat doua ore si jumatate in frig, in curtea Cimitirului Central, pentru ca omul Botomei purtator al crucii a facut 12 opriri pentru ca preotii sa faca 12 evangheli in locurile importante din oras. Sa mori si sa nu crezi, gestul lui Botomei, la luat pe surprindere pe Stavarache, care de ochii lumii, cand a ajuns cortegiul funerar in fata primariei, a trimis prin acolitii sai o coroana de flori in aplauzele publicului.
  Asa s-a scris istoria ultimului drum al fostului Primar Dumitru Sechelariu din Bacau. Repercursiuni a avut preotul Iulian Gabriel prin suspendarea din slujba 21 de zile, cadou de la Preasfintitul Episcop IOachim Bacaoanul, iar lui Botomei nu a avut ce sa-i faca dacat Stavarache Romica sa fie atatat si mai tare in plangerile penale impotriva lui Botomei ca lucreaza ca avocat in Baroul infintat de el, deranjat fiind Primarul ca este singurul avocat care nu face jocurile de tradare a clientilor cum fac altii di Baroul celalalt.
  Nu s-a gasit nimeni sa faca asa ceva, dacat Botomei care era considerat ingrat la Ziarul de Bacau, ingrat la 1TVBacau, ingrat in randul avocatilor influienti din Baroul Bacau AFJ din Strada Mihai Viteazu 12,D, ingrat si la Primariea Bacau unde la reclamat pe Primar si pe Popovici Ovidiu Nicolae de fapte de abuzuri si coruptie.
  Acum cand s-a implinit prevestirea facuta de Dumitru Sechelariu ca Romeo Stavarache este un Primar corupt, omul de stiinta Dr.Av.Vasile Botomei,Locotenent aviatie in rezerva, Presedinte al Asociatiei Sfantul Voievod Stefan cel Mare Bacau, invita pe toti bacaoanii la comemorarea fostului Primar Dumitru Sechelariu, unde cine are amintire pentru Dumitru Sechelariu va pastra un moment d reculegere la mormantul sau,va putea pune o floare in nsemn de buna amintire sau sa vina cu pomana pentru cei care o pot primi in numele lui Dumitru.
  Momentul coincede cu Prohodul actualului Primar Romeo Stavarache eliminat din viata publica pentru stigmatizarea imaginii municipiului Bacau, prin coruptia de milioane de euro pe care DNA-ul a facut-o publica potrivit descoperirilor datate din 2008 pana in 2014 la banii publici din visteriea municipiului Bacau.
  Momentul este delicat din urmatoarele cauze:
  In coruptie sunt antrenati mai multi!
  Sunt voci care spun si au probe ca unii dintre organele de cercetare penala di politie, unii dintre procurori cu functii in parchete si unii dintre judecatorii din Bacau l-au acoperit pe Stavarache inca din 2008, desi era probat ca este corupt asa cum a publicat DNA Bacau dupa ce a venit in ianuarie 2014 o noua si ilustra sefa.
  Momentul este dificil pentru unii si cei mai importanti preoti cu functii din bacau si nu numai!
  Prootii bacauani in frunte cu Protopopul, si Episcopul Romanului IOachim Bacauanul au fost corupti cu banii publici de zeci si sute de mii de euro, primiti pentru lucrari la biserici, desi unele din lucrari mai fusesera platie in anii anteriori tot din banii publici de la primariea Bacau si erau deja terminate.
  Exemplu este cazul Catedralei Sfantul Neculai din Bacau,la Preot mai nou Protopop Busuioc Costel, om vrednic de altfel, careia intentiionat a dat tencuielile jos de pe soclul bisericii chiar dupa ce fusese receptionate lucrarile de renovare, pentrru ca a fost din nou momit cu banii publici de zeci de mii de eurosi nu maiavea in ce sa-i justifice, cat tim biserica era renovata gata.Asa s-a intamplat ca a spart tencuielile de la stemelie pana la inaltimea de 2 metri in sus, si din nou a primit bani de la primarie.
  Acu imaginea fostului Primar Dumitru Sechelariu este din nou in conflict cu preotimea, pentru ca nu vor sa vina la comemorare din cauza ca ar fi un afront adus primarului Stavarache aflat in arestul IPJ Bacau de la care au primit banii.Preotii stiu ca a fost arestat lupu Stavarache, dar nu au fost ridicate oitele din primarie aduse de Stavarache, asa ca le este frica sa apara in public la asa oactiune.Asta cu atat mai abitir cu cat este condusa actiunea de Dr.Botomei Vasille care este in conflict si autorul plangerilor penale impotriva lui Stavarache.
  Ma rog la Dumnezeu, sa ma ajute cu bine in aceasta actiune, la care au fost invitati membrii familiei lui Dumitru Secahelariu,dar care nu au anuntat ca participa. Si ei nu vor sa-l deranjeze pe acualul Primar care inca mai arte influiente din AREST.
  Nu le cer decat atat: Daca nu participa, sa nu ma incurce!
  Dumnezeu s-al odihneasca in pace pe Dumitru Sechelariu,AMIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com