Verzii bacauani il sustin pe Gheorghe Vicol pentru Primaria Onesti

Gheorghe Vicol si-a anuntat candidatura pentru Primaria Onesti in cadrul conferintei de presa sustinuta de Organizatia Judeteana a Partidului Verde din Bacau. Verzii il vor sustine pentru a castiga fotoliul de primar, iar in schimb, Gheorghe Vicol va sustine propunerile de consilieri locali sau judeteni venite de la verzi. „Stim despre Gheorghe  Vicol ca este un om integru, asupra caruia nu sunt suspiciuni de coruptie, care nu a ocupat pâna în prezent nici o functie politica si nu a facut parte din nici un partid. Experienta domniei sale în managementul privat, îl recomanda ca bun administrator si bun gospodar.  Partidul Verde se va prezenta în alegerile de la Onesti cu liste complete pt C.L. si C.J., în tandem cu Gheorghe Vicol, candidat independent la functia de primar“, a precizat Mircea Sandulescu, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde.

Gheorghe Vicol si-a prezentat, in cateva cuvinte, experienta profesionala dar si proiectele pe care vrea sa le realizeze pentru revigorarea industriala a Onestiului. „Am absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Institutului Politehnic Iasi în anul 1983.  În perioada 1983-1989 am lucrat în cadrul Trustului de Petrol Moinesti ca sef al Serviciului Automatizari, unitate cu capital de stat. Apoi am continuat într-o unitate bugetara, ca sef al sectorului municipal al SRI Onesti, iar dupa anul 2003 am lucrat si lucrez în domeniul privat unde am dezvoltat o afacere proprie cu profil de constructii.

 La inceputul anului am decis sa candidez pentru postul de primar al Municipiului Onesti din pozitia de candidat independent, considerând ca experienta acumulata ma recomanda în demersul meu pentru ocuparea unui astfel de post. Formatiunile politice, în ultimii 10 ani,  au sustinut aceleasi personaje, mânate de diverse interese de partid sau de grup, ce nu m-au convins ca ar putea prelua un astfel de post, de fiecare data fiind acelasi invingator. cest fapt m-a determinat sa iau aceasta decizie, si sa nu particip din partea unei formatiuni politice. Electoratul caruia ma adresez si în care am încredere este cel ce îsi doreste o schimbare reala in municipiul Onesti, inainte ca acesta sa devina o „Valea Jiului” sau mai rau asa cum dumneavoastra ati vehiculat în presa o „Valea Plângerii”. Mentionez ca pâna in prezent nu am facut parte din nici o formatiune politica si nu am fost implicat în actul administrativ al municipalitatii“, a spus Gheorghe Vicol.

Partidul Verde are 46 de filiale in judet, candidati proprii dar sustine si independenti

Desi Organizatia Judeteana a Partidului Verde are doar cateva luni, in majoritatea localitatilor din judetul Bacau au fost infiintate filiale. Pe 22 aprilie vor fi anuntati candidatii pentru primarii. In majoritatea localitatilor, verzii vor avea candidati proprii, dar in cazul unor orase si comune unde au aparut candidati independenti curati, ii vor sustine. Este si cazul municipiului Moinesti, unde Partdul Verde va sustine un alt independent. „ Partidul Verde a înfiintat în judetul Bacau, pâna în momentul de fata, 46 de filiale. Avem noi organizatii la  Onesti, Moinesti, Comanesti, Darmanesti si Tg. Ocna, iar pentru celelalte organizatii suntem în discutii“.Dupa cum am declarat de fiecare data, noi ne dorim sa facem un altfel de politica si vrem sa colaboram cu oameni care ne împartasesc ideile si viziunea“, a mai spus Mircea Sandulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com